Prometheus'un Ara Motoru

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aslında normal bir günde çoğu mesajınıza bir şeyler yazarak daha eğlenceli konulardan bahsetmek isterdim ancak Kamberhan'ın haberini aldığımdan beri moralim bozuk. Kusura bakmayınız.

Lütfen motosiklet sürüş kurallarına ve gerekçelerine en azından sevdikleriniz için uyunuz.

Dostlukla...

Yuh, anca mı açtın konuyu :p Satsaydın öyle açsaydın bari :p

Hayırlı olsun :cherry:

Oohhooooo hayırlı olsun olmasına ama, Allah aşkına Onur yaaa olmuyor ki..
Yarın öbür gün F650 alamadım şimdilik 600F aldım diye de gelirsin sen bizim karşımıza...

İnanmıyorum artık Endurocu olmana falan, idare edeceksen alsaydın bi Falcon, millete XL 200 tavsiye etmeyi biliyosun....

dogru tahmin daha geçenlerde diyordu iş durumunu helledersem 600 f alırım diye. bahanede hazırdı işlerin yogunlugunda araziye çıkacak zaman bulamam felan...

kendiside burda hadi yalan desin:mrgreen:

1 sene sonra onuru 2008 model yeni kasa 600f ile görecez gibime geliyor.:queen:

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan. sarı renk delikanlı adama pek gitmez ama neyse aldın bir defa:p :mrgreen:

Son düzenleme:
Cbr 125 ten sonra 250lik bir Ss yok ya sen endurocu degilsin bencede.Bu işin sonu 1oooRR de bitecekmiş gibime benziyor :queen:
Hayırlı olsun bu arada:cat:

Hiç boşa heveslenmeyin bu işin sonu şunlardan biri olacaktır arkadaşlar: :p

Aprilia_Caponord_1000_ETV_3.jpg

varadero-prova.jpg

suzuki_dl1000_v-strom.jpg

Mica2.jpg

Fiyat sırasına göre (yani alabiliteme göre) dizilmiştir :) Bunlardan önce 650cc'lik bir enduro alma ihtimalim de yüksek, ama belli de olmaz hani sıra atlayabilir :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pro sende Artık SS cisin unutmayın her motorcunun içinde bir SS yatar Pro bunu dışa vurdu en sonunda :queen: :queen: :queen:
Pro Hayırlı olsun bu arada... :rendeer:

Pastane motorcusu... :):):)

Hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız....

Pro sende Artık SS cisin unutmayın her motorcunun içinde bir SS yatar Pro bunu dışa vurdu en sonunda

Ben "SS binen endurocuyum" sadece. SS'in hakkı pisttir, benim bu hakkı verecek ne bütçem var ne zamanım :)

Bu arada teşekkür ederim, umarım hepiniz kendiniz için hayırlısı olan motoru alırsınız :)

Arkadaşlar koruma ile ilgisi yok durumun. Öğrendiğim kadarıyla arkadaşımızın korumaları tammış. Sorun şu ki "Super Sport" motorlar gerçekten tehlikeli. Çünkü motorun hızı düşüme kabiliyetinizin önünde gidiyor ve tehlikeyi gördüğünüzde çoktan çarpmış oluyorsunuz. Bu arkadaşımız da 300 metre kadar sürüklenmiş motorla yine okuduğum kadarıyla. Bu da hızının hiç de az olmadığını gösteriyor.

Super Sport almadan önce birçok defa düşünün. Pistlerde sürmeyecekseniz super sport almak kadar saçma bir düşünce olamaz. Çünkü asfaltlarımız kaymak gibi değil, otomobil sürücüleri de bilinçli değil.

Pro kardeş yeni civciv sarısı moton hayırlı olsun:rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/29029-adanada-uzucu-kaza-3.html

hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

Sağol kraljames, ancak bahsettiğimin 4 silindirli makineler olduğunu eminim kavrayacak kadar motosikletleri biliyorsundur. :) Yani kazalar oturuş pozisyonundan dolayı değil, ivmelenme ve son sürat yüzünden olmaktadır. Aldığım motor GT250 Comet'in grenajlısı. Başka hiçbir fark yok :cat:

İçten dileklerini ileten diğer arkadaşlarıma da tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Sağol kraljames, ancak bahsettiğimin 4 silindirli makineler olduğunu eminim kavrayacak kadar motosikletleri biliyorsundur. :) Yani kazalar oturuş pozisyonundan dolayı değil, ivmelenme ve son sürat yüzünden olmaktadır. Aldığım motor GT250 Comet'in grenajlısı. Başka hiçbir fark yok :cat:

İçten dileklerini ileten diğer arkadaşlarıma da tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Kardeşim sen merak etme ben çok iyi anlıyorum.Tekrar hayırlı olsun hayrını göresin inşl.:)

hayırlı uğurlu bereketli bir motor olsun hayatın adına...

inşallah kızılayda coşup motoru dip gaz köklemezsin...alp tunayın peşinde yakalayacağım diye motoru zorlama kitleme canavarı...

esenlikle...

Sağol abi, merak etme doğama aykırı zaten öyle davranışlar :)

savaş xxl nin Transalpiyle bir süre dolandık bir zamanlar...inanki tad vermedi...yani diyeceğim şu ki hep bir mutsuzluk hep bir tatminsizlik olacak ...

bir motorun olduğu için bence çok şanslısın...tahminen çok uygun bir fiyata aldın...Olcay babanın kontenjanından...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar