Bu arada "neden CBF seçmedin" diye soran bir arkadaş olmuştu;
- daha kolay satacağıma inanmam
- çift silindir almak istemem
- naked motorları sevmemem
- Global Motor'a ve Ankara Çağ Motor'a güvenmem
vs. diye sıralanabilinir.
@Bilooo
soruyu yannışadama sormuşsun bende hem cbf hemde comet vardı .. yok 7 beygir fark değil.
arka frenler =disk/tambur =honda aynı fiyata hatta daha pahalıya sattığı halde hala ucuz teknoloji kullanıyor..
lastikler = lastik markası birinde pirelli diğerinde duro ..ama ebat olarak hyo çok daha kalın bir lastik kullanmış...
görünüş= bu konuda yorum bile yapmıyorum ..
motor teknolojisi= Amerikada yeni bir ss yapılıyo fischer motoru HYO dan alıyolar ..
malzeme kalitesi=rx iuzun zamandar beri kullandığımdan bir çok parçasını söküp taktım ..gidon rulmanı konik (en dayanıklı rulman) . önfar ampülü alındığından bu yanailk kez 7 yıl sonra değişti (philips) 50 ytllik bir ampul burgmanlarda kullanılıyomuş..
bende şu an 65000 civarında olan 2000 model bi cros var Hyo ..2002 de aldım ..hala bende biniyorum ..yani dayanıklılıkta sorun yok ...
fiyat= aynı kalitedeki motorlardan ortalama %30 daha ucuz ..
yorum = ilk olarak 83 yılında motor kullanmış biri olarak 125 ini aldım 250 sini aldım amacım aynı markanın 650 sini almak ..24 yıllık motor tecrübesi sizce azmı..
en iyi motor budur demiyorum tabiki..ama paranın karşılığını son kuruşuna kadar alırsın ..bide 7 beygir gibi küçünsenmiyecek bir fark var ..yakıtta yaklaşık %10 fazla yakarken %33 daha fazla güç üretiyo ..bu güç tabi olarak hızınada yansıyo ..
ara motormus, yemek mi bilader bu;
aparatif cbr125, ara sicak gtr250, salata husaberg :mrgreen:
yalan la bu adam...
sölemeyin siteye rezil olurum diyodu...hehehee
mangal mış görürsün sen zirzop...
hayırlı olsun pro, rica etsem biraz daha detaylı anlatabilirmisinBu süre içinde motorla ilgilenme imkanım oldu ve birçok basit hatayı giderebildim. Debriyaj müşürü, motor dururken zor vites değişimi ve kilitlenmesi vs. gibi kronik sayılabilecek ancak çözümü basit olan şeyleri halletim.