Prometheus kaza yaptı (Durumu İyi)

Geçmiş olsun , acil şifalar, çarpışmalı kaza çok kötü,zararsız atlatmanı dilerim.:rendeer:

simdi hastaneden döndüm prometheus (onur) gayet iyi sol elde iki kirik(gecici alciya alinmis) sağ bacakta cizikler dizde parcalanma var (dikis atilmis) yaninda meyve sulari yemekler bakimi yerinde yani vede dostlari tekrar gecmis olsun can kardesiiiiiiiiiim. (kafasinda bir sey yok çünkü kask takili imis)

pro çok çok geçmiş olsun ,dün gece aldim haberini neyseki durumun iyi ,hastanede fenerbahce maçını sorduğunu söyleyince HERGELE rahatladim :rendeer: hepimiz bu kötü tecrübeden ders çıkaralım kasksız koruma malzemesiz çıkmayalım ,önce güvenlik...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
onur kardeşim çok geçmiş olsun allah beterinden saklassın,

allahım buneya kazalar üstüste gelmeye başladı,önce ben.ardından adanadan burcu.şimdide ankaradan onur allah cümlemizi korosun hepimize geçmiş olsun.

onur abi cok gecmis olsun.....valla topici gorunce korktum niye yalan soyleyim..insallah bu son kazan olur...

Çok geçmiş olsun kardeşim.
Kimimiz ulaşım aracı, kimimiz hobi ,kimimiz tutku diye bakıyoruz canımızı teslim ettiğimiz araçlarımıza fakat tehlikeli bir alet... Senin düzgün olman yetmiyor.Başkalarının hatlarını ödüyoruz çoğu zaman.Yani bilmem kaç ay sonra canımızı sıyırıp! sakat kalmaktansa böyle haberler yüzünden lanet okuyup .Git paşa paşa servisinle işine .Bin taksiye git gideceğin yere diyesim geliyor.
Kim benim gibi düşünmüyor ki.... Ama tadına bakmışız birkere uyuşturucu gibi artık soluyoruz nefesimizle kilometreleri.Kaç kere daha şansımız yaver gider. Ne kadar daha beni es geçecekler diye ufak ufak yol alıyoruz mıcırlı asfalt yollarında ülkemin. :(

Konuyu görünce baya bi tırstım.

Onur çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuş da şu konuyu geyikle kilitle :)

Aklım uçtu... :pr:
Geçmiş olsun Onur abi!! :rendeer:
Allah beterinden saklasın.. :pale:
:cat: :cat: :cat:

Bu ne yaw:silent:..Bugün hep kaza haberi almaktan valla üzüntü biblosuna döndüm..:pale:

Procum geçmiş olsun....:rendeer:
Üzme bizi bir daha...:wiinkk:
Geçmiş olsun Pro... Sana birşey olmaması sevindirici.

çok geçmiş olsun:rendeer: ciddi birşey olmaması güzel olayı öğrenen anlatsın lütfen

Size katılıyorum..:rendeer:

Kaza ufakta olsa insanı üzüyor işte..:pale: :mrgreen:

byük geçmiş olsun (bana bişey olmaz demeyin işte bir kere daha kask hayat kurtardı:)

Gecmis olsun prooooo... neyseki onemli bisey yokmus telden denk getiremedim ama getiricem. cabuk kaynasin kemiklerin...

simdi hastaneden döndüm prometheus (onur) gayet iyi sol elde iki kirik(gecici alciya alinmis) sağ bacakta cizikler dizde parcalanma var (dikis atilmis) yaninda meyve sulari yemekler bakimi yerinde yani vede dostlari tekrar gecmis olsun can kardesiiiiiiiiiim. (kafasinda bir sey yok çünkü kask takili imis)

Evet cok sukur kaski takiliymis. :cat: Lutfen arkadaslar sicak vs. demeden kaskimizi takalim :rendeer:

Biraz once yanindan dondum. Uyuyordu, uyandirmadik. Agri kesici aliyormus. Bu oglen ameliyat olacak saniyordum fakat bugun doktorlarin ameliyat olmasina karar vermesiyle gecmis. :pr: En kisa zamanda ameliyat olacakmis. Allah hicbirimizi hastaneye dusurmesin. :pale:

yav bu nedir bugün kaza haberleri üst üste dikkat edelim arkadaşlar .... Geçmiş olsun Pro arkadşaımm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar