Prometheus kaza yaptı (Durumu İyi)

Sağlığının iyi olmasına sevindik. Ama ameliyatlık bir durum olduğunu öğrenince endişelendik.
Acil şifalar dileriz. Umarım en kısa zamanda tekrar sahalara dönersin... :cat:

Başlığı görünce kafama odunla vurdular zannettim.Daha beterlerini yaşayınca konunun devamı insanı rahatlatıyor.Geçmiş olsun Onur'um.En büyük kazan bu olsun inşallah.Yaralarınında bi an önce iyileşmesini dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmıs olsunn tanımıyorum ama yınede gecmıs olsun daha dıkkatlı ol bundan sonra

Çooook geçmiş olsun sevgili Onur,kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı temenni ederim.

tekrardan cok geçmiş olsun onur...
bugün konuştum zate yarında uğramaya çalışcam yanına zate...
bu arada gazi hastanesi gerçekten iyi bir hastane emin ellerdesin onur merak etme :)

Onur büyük geçmiş olsun dostum. Öğrenince inanamadım. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

Çok geçmiş olsun ya korkuttun bizi umarım bileğinde iyi duruma gelir..Allah korusun... Geçmiş olsun tekrar... :(

geçmiş olsun onur. en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle iyi istirahatler. :) bırak dinlensin motor biraz :p binmeyver 3-5 gün. sağlığından önemli hiç bişey yok. MOTOSİKLETİNİN YEDEK PARÇASI BULUNUR AMA İNSAN VÜCUDUNUN YEDEK PARÇASI YOK DAHA DOĞRUSU :) ziyarete giden olursa temsili selamlarımızı iletirmisiniz. ? kalpten bi selam gönderiyorum inşallah ulaşır. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar