profesyoneller yardım lütfen!

Değerli arkadaşlar! 251 etz Mz ile başlangıç yapmak istiyorum.Lütfen yorumlarınızı yazarmısınız.Saygılar.Rüzgarsız kalmayın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz hırçın bir makinadır,iyi kaçar artçıyla, yanlız tüketimi fazladır.

GKN

temizini bulursan tabiki uygun fiyata neden olmasın..
baktınmı hiç motor, fiyatları nasıl?

bizim burada abi satıyo 1150 istiyo orjinal rengi süper bir alet 251ETZ. 150-160kmh basacağını iddia ediyorlar.Ben kullanmadım kullananları gördüm süratli seyir ederken sanki motorun tekerleri yerden kesiliyor buna şahit oldum hemde motorun üstünde 2 kişi var Mz de mzdi ama.Al pişman olmassın biraz benzini bol koyacaksın

evet hırçın

Arkadaşlarım benide bu korkutuyor:pale: yani hırçın ve hızlı olması acemiye göremi sizce viteslide ilk tecrübem olacak:silent:

Hem fazla yakar hemde eski bir motor temizini bulmazn biraz zor.Ben olsam honda titan alırdım aynı paraya.

temiz olursa neden olmasın ama yakıtı tuzlu olur bunu dusunerek al... titan veyada ybr filan dusun. sorunsuz kullanırsın azda yakar.

Aslında bütçeye göre yorum yapabilseydik belki başka alternatifler önerebilirdik.MZ251 dediğine göre çevrende mutlaka anlayan birileri vardır.Bu makina iki zamanlı,yağla karışık benzin yakan bir canavardır.Elinin ayarını pek kaçırmamanda fayda var.Aslında fazla kullanmadım.Arkadaşımda vardı ve benimle birlikte deli gibi gittiğimizi biliyorum:cherry:.İlk başlangıç için hırçın ama alınabilir bi alettir,tabiki temizi oda bulabilirsen.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşım satıyordu.... Ankarada... Ben 12 yıl binen biri olarak mz i al derim... Mz sahipleri diye arama yaparsan ilgili konuya ulaşabilirsin... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar