polisten kaçmak

mrb;
gecen cumartesi polis ten kaçtım plakaya kaç para neden ceza yazabilir?

ehliyet yoktu dosya elimde ama vergiyi yatırıp almak kalmıştı 5-10dk kovaladı sonra ben ara yollarda kayboldum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bravo..En iyisini yapmışsın.... Bişey olmaz merak etme....

Dememizi bekliyorsan yanılıyorsun.....:farao:

benide kovaladı ama arkamdan nereye kaçıyorsun dedi sadece kask yoktu+ kırmızıdan geçtim diye 700 ytl yerine iyi halimden ve davranışımdan sadece52 ytl yedim kaçmasaydın desem ehliyet yok ne diyim

en iyisini yapmışsın kaç kaç.. sonrada kaç para ceza diyeceğine dur eksiğin varsa ye cezanı yoksa bas git

tmm ya yaptık bir cahillik korktum kaçtım şimdi olsa durur paşa paşa derdimi anlatırım.ama ceza konusunda hala kafamda soru işareti var:(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Plaka sahibini mahkemeye bile verebilirler... Polisten kaçmak ciddi suç.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer kafaya taksalardı seni o gece hırsız muamelesi görebilirdin

olaydan 1 hafta geçti ben plakaya ceza yazabilirlermi diye merak ettim.bu konu hakkında çok söylenti var.başka bir şey olmaz mı?Teşekkürler.

arkadaş kasklı a2 li sadece plaka eksik ilk aldığı gün kız arkadaşıyla 1.5 saat trafikte bekletiliyorsa.senin polisten kaçma ile mahkeme veya para cezası alman hiçte anormal bir durum değil.

Git vergi dairesine plakanı söyle söylerler.Adına yazmış olabilirler cezayı.... Orda borç çıkmazsa trafikte de çıkabilir.
Şimdi al ruhsatı eline şurdan sorgulat bakalım ;

http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40

Ehliyetini de al bir an evvel.

tmm değil ama merak ettim ne olucak diye yapacak bir şey yok aslında çok pişmanım ım:(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kapına bir gün ceza gelir... Polisin uyarılarını dikkate almamaktan...102 ytl.... Ruhsat sahibini mahkemeye verebilirler......

tmm abiler çok teşekkürler artık beklicem ne olucak diye :(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyiki silahı çekip vurmadılar seni.........

ist. da falan olsa vurur diolar.iyi yırttım ama ne olacak acaba

merak etme umarim bisey olmaz belki polis plakani almamistir ama dikkatli ol bundan sonra ve bidaha boyle seyler yapma gecmis olsun

İstanbulda olsan varya Ne muamele olsa Normaldir Dayak yedi kaçan adamın teki geçenlerde Ölesiye İst da benim Meqanımda :p
Öyle böyle deil Ciddi bi iştir Bende ehliyet Yok ama Dur dedimi Dururum muhabbetimi ederim Tanıdıklarımı Sayarım Eyvallah derim Allaha emanet Giderim Ama kaçtıgında İş inata Biner... :)

KORKMA hiçbişey olmaz asıl mesele seni kovalayan polisin yakalamış olması idi ama yakalayamadığı için yapacağı tek şey durmamış olmana ceza yazmak ama yakalasa ıdı motoru da elınden alırdı 1000 ytl ye yakın masrafı da elıne verırdi :) iyiki kaçmışsın kafana takma sıkıntı yapma zaten ceza gelee kadar sen ihtiyarlamış olursun

Benzetmek gibi olmasınn;senin gibi motorla polisten kaçıp yakalanan arkadaşıma 20 yıl vermişlerdi:queen:
Yok be aslanım kimse hiç bişi yapamaz...sadece cezan gelir onuda paşa paşa ödersin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar