polisten kaçmak

Polisten Yada özel Işaretli Trafik Görevlisinden Kaçmak 47/1/A Olarak Sana Ceza Gelecek 100 Ytl Peşin ödersen 80ytl

Son düzenleme:
Ve bir ekleme: internette bunu ifşa ettiğin için önceden ceza yazılmamış olsa bile bunu suç duyurusu olarak alabilirler (tabi kimse uğraşmaz o ayrı). Bırakın yaptığınız sizinle kalsın yapan arkadaş dersini almış zaten :)

abiler elihliyet i alıom gerekli işlemler başladı bir daha kesinlik le olmucak ayrıca yorumlar için herkez e teşekkürler.

selam ben gökhan

dostum kaçmasan daha iyidi ben temde antereman yaparken 2 kişi bisiklette durduk ful ekipman kask lisanlarımız ve cok iyi arka çakarlarımız oldugu halde profosyonel bisikletciyiz yarış var dedik ama 55 ytl yazdı genede :pale:

İyiki silahı çekip vurmadılar seni.........
polis degilde jandarma yapar onu
102 YTL dur ihtarına uymamak 15gün içinde yatırırsan 76 ytl ye düşüyor ama yazdıgını pek sanmıorum:)
bencede ugrasmazlar
bende geçen hafta kaçtım herkes kaçsınnnn:p
kac bakalim,bigun yanlislikla! vurdumu tamponu gorursun,bunlari zamaninda polislerler kedi kopek oynayan biri olarak yaziyorum !!

dostum kaçmasan daha iyidi ben temde antereman yaparken 2 kişi bisiklette durduk ful ekipman kask lisanlarımız ve cok iyi arka çakarlarımız oldugu halde profosyonel bisikletciyiz yarış var dedik ama 55 ytl yazdı genede :pale:

bundan sonra kacma,dur.ehliyetim yok de,ama yazildigini soyle.acil durum var de.eczaneden ilac almam lazim felan karistir.duzgun konusursan seni anlayacaktir cogu

nerde olmuş olay bilmem de iki hafta önce istenbul ikinci köprude sadece motosikletleri çeviriyolardı ve bol bol cezaa yazıldı.
diyeceim beni tam durdurdu ve ehliyet ruhsat verirken skutarlı biri durmadı bastı gitti trafikte youndu ama polis kaç bakalım nereye gidecen deyip atladı BMW R1200 gs e ve gazladı kaskını bile takmadı.
ve ben herşey tamam olduğundan bir dakka sonra çıktım köprüyü geçtim ve ne göreyim kavacık kavşaanda kaçanın motoru yerde ve polis üstünü arıyo geçince durup baktım adamın bütün kimliklerini aldı ve düş peşime deyip gazladı.yani burda istanbulda olsaydın sen düşün neler olabilirdi..

Bodrumda motorcularla pek uğraşmıyoruz,:cherry:

bazen macera olsun diye peşlerine düşüyorum,ama genelde kaçamıyolar,:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla bende ehliyet olmadığı halde durdurdukları zaman duruyorum. Dürüst olduğun ve kuralları çiğnemediğin sürece kaza dışında zarar göreceğini sanmıyorum

nerde olmuş olay bilmem de iki hafta önce istenbul ikinci köprude sadece motosikletleri çeviriyolardı ve bol bol cezaa yazıldı.
diyeceim beni tam durdurdu ve ehliyet ruhsat verirken skutarlı biri durmadı bastı gitti trafikte youndu ama polis kaç bakalım nereye gidecen deyip atladı BMW R1200 gs e ve gazladı kaskını bile takmadı.
ve ben herşey tamam olduğundan bir dakka sonra çıktım köprüyü geçtim ve ne göreyim kavacık kavşaanda kaçanın motoru yerde ve polis üstünü arıyo geçince durup baktım adamın bütün kimliklerini aldı ve düş peşime deyip gazladı.yani burda istanbulda olsaydın sen düşün neler olabilirdi..

vay be kötüolmuş kaçanı hali bende geçen gün kaçmak zorunda kaldım kaskım ve ehliyetim yoktu allahtan kimse peşimden gelmedi ama tırstım peşimden gelseler naparım diye ana yoldayız aralara giremeyiz şanslıydım yakalanmadım en fazla kaçmaktan plakaya ceza gelir dursam 800 ytl ceza alacaz bide motoru teslim edecez hiç mantıklı değil bende en kısa sürede ehliyet alacam ders oldu bu konu bize

GKN

olmuş bi kere
takma, bişi olmaz..
en fazla plakaya ceza gelir..

böyle ne olur bilmem ama yakalansaydın ehliyetsiz araç kullanmaktan 754 ytl civarı bir ceza alıcaktın.tabi ödemek istemessen 1 ay yatıp çıkabilirdin.

bi kaç ay önce pazar gecesi saat 01.00 sularında bi ist turu yapıyım dedim beşiktaş ortaköy bebek derken bi baktım polis uygulaması var yoldada benden başka kimse yok adamlar kuş kafese girsin gibisinden bakıyolar bi tek ben geliorum sanırsınız onlar finish çizgisinde yaklaştım onlarda dur işaret ettiler bnde ehliyet yoktu ozaman bikerede dilim yanmıştı 2 polis biri sağ diğeri sol tarafımdaydı yüzümde maske kafamda kask var durdum polis bey iyi akşamlar dedi bende sizede iyi akşamlar dedim bastım gaza aynadan baktım arkamdan bööle bakıyolar güzergahı değiştirdim hemen hisarüstünden çevreyolundan geri döndüm:D

10.10.2007 tarihi itibari ile a2 sınıf ehliyetimi cebime koydum.ew e ceza diye bir şey gelmedi.

kaçma seni ciddiye alırlar.başına iş alırsın. dur kendine acındır, bişey yapmazlar.

aslında ehliyetsizlikten yırtman kolay olur ama plaka konusunda asla affetme<ler. ehliyet için kaçmana gerek yok. bu arada sana ceza yazdılarsa bile motoru satarken onun 100 katını ödemek zorunda kalırsın. polisten kaçmak akıllıca bişey değil. kaçak kaçak motor süreceğine git ehliyetini çıkarttır yada yoksa bile bi ehliyuet kursuna yazıl her cezada bin ytl ödeyeceğine bir defa 400 500 ytl öde kurtul.

tebrikler :) yazıyı daha anca okudum artık kimseden kaçmana gerek kalmadı gerçi seni durdurmazlar artık ehliyet varya :p

Bir örnek veriyim, bugün duydum, akşamüstüne doğru aydında elemanın biri kaçıyormuş motorlu polisten, polis kaymış sanırım yolda düşmüş, hastaneye kaldırmışlar şimdi sokağa çık her tarafta devriye 103 pejolar var ya onları arıyorlarmış. Kardeşim dışarı çıktı motorla polis durdurmuş "gel ehliyet sormayacağım" demiş kardeşimde gitmiş. Pejolu birini görürsen 155'i ara demiş sen düşün kaçarken arkanda ki polise birşey olsaydı başına gelecekleri. Unutma ki polisler senden çok daha iyi biliyorlar o motora binmeyi ve senin motorundan daha güçlü altlarındaki motorlar. Yakalarlarsa cezanın üzerine bir de temiz sopa yersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar