Polisten Yada özel Işaretli Trafik Görevlisinden Kaçmak 47/1/A Olarak Sana Ceza Gelecek 100 Ytl Peşin ödersen 80ytl
Son düzenleme:
polis degilde jandarma yapar onuİyiki silahı çekip vurmadılar seni.........
bencede ugrasmazlar102 YTL dur ihtarına uymamak 15gün içinde yatırırsan 76 ytl ye düşüyor ama yazdıgını pek sanmıorum![]()
kac bakalim,bigun yanlislikla! vurdumu tamponu gorursun,bunlari zamaninda polislerler kedi kopek oynayan biri olarak yaziyorum !!bende geçen hafta kaçtım herkes kaçsınnnn![]()
dostum kaçmasan daha iyidi ben temde antereman yaparken 2 kişi bisiklette durduk ful ekipman kask lisanlarımız ve cok iyi arka çakarlarımız oldugu halde profosyonel bisikletciyiz yarış var dedik ama 55 ytl yazdı genedeale:
nerde olmuş olay bilmem de iki hafta önce istenbul ikinci köprude sadece motosikletleri çeviriyolardı ve bol bol cezaa yazıldı.
diyeceim beni tam durdurdu ve ehliyet ruhsat verirken skutarlı biri durmadı bastı gitti trafikte youndu ama polis kaç bakalım nereye gidecen deyip atladı BMW R1200 gs e ve gazladı kaskını bile takmadı.
ve ben herşey tamam olduğundan bir dakka sonra çıktım köprüyü geçtim ve ne göreyim kavacık kavşaanda kaçanın motoru yerde ve polis üstünü arıyo geçince durup baktım adamın bütün kimliklerini aldı ve düş peşime deyip gazladı.yani burda istanbulda olsaydın sen düşün neler olabilirdi..
Benzetmek gibi olmasınn;senin gibi motorla polisten kaçıp yakalanan arkadaşıma 20 yıl vermişlerdi:queen:
Yok be aslanım kimse hiç bişi yapamaz...sadece cezan gelir onuda paşa paşa ödersin..
10.10.2007 tarihi itibari ile a2 sınıf ehliyetimi cebime koydum.ew e ceza diye bir şey gelmedi.