Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benide kovaladı ama arkamdan nereye kaçıyorsun dedi sadece kask yoktu+ kırmızıdan geçtim diye 700 ytl yerine iyi halimden ve davranışımdan sadece52 ytl yedim kaçmasaydın desem ehliyet yok ne diyim
arkadaş kasklı a2 li sadece plaka eksik ilk aldığı gün kız arkadaşıyla 1.5 saat trafikte bekletiliyorsa.senin polisten kaçma ile mahkeme veya para cezası alman hiçte anormal bir durum değil.
Git vergi dairesine plakanı söyle söylerler.Adına yazmış olabilirler cezayı.... Orda borç çıkmazsa trafikte de çıkabilir.
Şimdi al ruhsatı eline şurdan sorgulat bakalım ;
İstanbulda olsan varya Ne muamele olsa Normaldir Dayak yedi kaçan adamın teki geçenlerde Ölesiye İst da benim Meqanımda
Öyle böyle deil Ciddi bi iştir Bende ehliyet Yok ama Dur dedimi Dururum muhabbetimi ederim Tanıdıklarımı Sayarım Eyvallah derim Allaha emanet Giderim Ama kaçtıgında İş inata Biner...
KORKMA hiçbişey olmaz asıl mesele seni kovalayan polisin yakalamış olması idi ama yakalayamadığı için yapacağı tek şey durmamış olmana ceza yazmak ama yakalasa ıdı motoru da elınden alırdı 1000 ytl ye yakın masrafı da elıne verırdi iyiki kaçmışsın kafana takma sıkıntı yapma zaten ceza gelee kadar sen ihtiyarlamış olursun
Benzetmek gibi olmasınn;senin gibi motorla polisten kaçıp yakalanan arkadaşıma 20 yıl vermişlerdi:queen:
Yok be aslanım kimse hiç bişi yapamaz...sadece cezan gelir onuda paşa paşa ödersin..