- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Beni bir kere bu şekilde polis çevirmişti.Bana daha önce böyle yapan kimse denk gelmedi. Ama demek ki yapanlar da boşuna yapmıyormuş dedim şu videoyu gördükten sonra. Ben şehir içinde dahi (Çanakkale ultra küçük bir şehir. her yerde 50 hız sınırı var ve hiç çevre yolu yok) bot,pantolon,eldiven,mont,kask gezerim. Beni gördükleri zaman motorlar için çevirme yapıyorlarsa bile çevirmiyorlar genelde.
Kask, mont, eldiven, pantalon, bon bütün ekipmanlarımı giymiş şekilde xmax ile işten eve dönüyordum, polis çevirdi, hayırdır dedim, abi gelir misin dedi, 2 tane daha motor çevirmiş apaçi tipler, onlara bakın bu abi bütün ekipmanlarını giymiş düzgün düzgün sürüyor sizde kask bile yok sonra kaza yapınca cenazenizin başında biz üzülüyoruz yapmayın etmeyin giyin ekipmanlarınızı düzgün sürün diye onlara nasihat etti, beni de TC kimlik no'dan elindeki tabletten kısa bir kontrol edip teşekkür ederim deyip göndermişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kırklareli'ne köfte turu dönüşü siz en önlerdeydiniz ben arkadaydım, polis çevirmesine takıldık, benim arkamda scooter üzerinde kasksız şortla süren tipleri de durdurmuştu, bizi tc kimlik nodan kontrol edip kibarca gönderdi ama arkadakilere hani ekipman dediğinde onlar polise "abi çok sıcak beyaa" demişlerdi polis de onlara bak düzgün sürenler bütün ekipmanları giymişler sıcak bahane olmaz, ekipman giyeceksiniz diye söyleniyordu.Videoları izlemedim ama uğraşan durduk yere uğraşmıyordur diye düşünüyorsanız çok yanılırsınız.
Ben motosikletli polisten sırf supersportla durduruldum diye gördüğüm muameleyi de biliyorum. normal otomobilli ekip koluma girip "abi sen bakma ona" diyecek duruma geldiler..
Susturucu söküp bak bu orijinal diye polise caka satan tipleri gördünüz diye gerçekten orijinal egzozla polisten kurtulamayan, it muamelesi gören insanlar yok sanmayın. Var.
Tabi motorun tipine göre de olabilir, supersport motor sürenlerin çoğu daha apaçi tiplerse siz de kurunun yanında yanan yaş olmuşsunuzdur malesef.
Tabi bu polisi savunduğum anlamına gelmesin, en son yapacağım şeydir. Bu forumda da polis olduğunu tahmin ettiğim bir üye var gayet güzel aklı başında şeyler yazıyor, keşke bütün polisler öyle olsa ama imkanı yok.