Polis motoru kırmızı ışıkta geçen arabaya yandan çarptı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hangi ülke olduğunu bilemiyorum ama kırmızı ışıkta geçen arabanın başı fena halde belada olacağı kesin. Polis de sıkı adammış, hemen ayağa kalkabildi.

http://www.liveleak.com/view?i=a85d307b2e

valla içim burkuldu.yani hepimizin başına gelebilecek bir olay.bu yüzden ışık bana yeşil bile yansa yavaş geçiyorum lakin polis arkadaş sanki biraz hızlıydı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çokta hızlı diil di ama adam da körmüdür nedir...En sağdan nasılda geçiyo...Bak şimdi sinirlendim.....

Valla eger o motorlu polisse arabadaki adamın anasını aglatırlar ama bana polis gibi gelmedi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bana da gelmedi...Ama benziyor polis motoruna.....Kaskı da yok sanırım...

Kaza Türkiye'de olmuş olsa ilk yorum "bunu ancak Türkiye'de görebilirsiniz." olurdu galiba... :farao:

adamın başında kask var
baş bölgesinde parlak bir bölüm var eğer kafasını kazıtıp parlak siyaha boyatmadıysa.
kask olmadığını düşünenler tam ekranda bir daha izlesinler

Kaza Amerikada oldu , yol isaretine bakarsaniz sola donus kavisli ok isarteli ki bu sadece Amerikada var. Carpan Araba Chevrolet Malibu carpitigi ise sanirim polis net degil goruntu ama adam cok sansli tek bildigim bu.EN cok korktugun seylerden bir tanesi

bu kazanın benzeri benim başıma gelmişti fakat motor değil bisiklet kullanıyordum çarpan da bi jip ti ve gerçekten çok şanslıydım hafif bir iki sıyrıkla atlatmıştım. Aman kavşaklarda dikkat kardeşler... yollar dört tekerli manyaklarla dolu.

abiii bizim memlekettede farklı değil
hani şu sirkteki ayılar sürse daha usturuplu sürerler
bu lafım özellikle taksicilkereeeeeeeeeeeeeeeee
adamlar ter yön kırmızı felan dinlemiyolar arada onlara ehliyet veren tarafiğe sayasım gelmiyo değil bazı zaman

Açıkçası araba için vah vah tüh tüh diyemeyeceğim. Aldı başına belayı iyi de oldu bundan sonra öğrenir kırmızı ışığın ne anlama geldiğini. Ama polise üzüldüm canı yanmıştır yaa Allah hiç birimize vermesin böyle kaza bela.

Arkadaşım ayıp oluyo lütfen .
Beş parmağın beşide aynı değildir .?
Bende taksiciyim ve motorsiklet sürücüsüyüm her motorcuya saygı duyarım.
Her zaman motorcu arkadaşlarıma ihtiyacı olduğu zaman yardımına koşarım.
Lütfen.......?
Durağım atalarda atalar istasyonunun karşısında. ATALAR TAKSİ

Arkadaşım ayıp oluyo lütfen .
Beş parmağın beşide aynı değildir .?
Bende taksiciyim ve motorsiklet sürücüsüyüm her motorcuya saygı duyarım.
Her zaman motorcu arkadaşlarıma ihtiyacı olduğu zaman yardımına koşarım.
Lütfen.......?
Durağım atalarda atalar istasyonunun karşısında. ATALAR TAKSİ

haklısın arkadaşım her taksici tabikide bir değildir olmazda zaten bilinçli kullanıcılar kadar bilinçsizlerde var bu yüzden olan olumsuzluk lar tüm taksicilere mal ediliyor malesef 2 hafta önce birisinle çok kötü kavga ettim aniden u dönüşü yaptı sağına soluna bakmadan çok ucuz yırttım o anda durdum önünde adam indi arabadan bida haklı gibi sen 30 la gideceksin motosiklet hız sınırı 30 dedi kan beynime sıçradı gerisini anlatmak istemiyorum ama böyle aylar yüzünden insan taksici diyince durup düşünüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trafik kurallarına uymak şart bence o arkadaş kırmızı ışıktan geçti hatalı park yaptı arabada tebeşir eksik vs vs bir sürü ceza listesi olacak simdi :queen:

Taksici , sürücü , dolmuşçu olmak değil mesele , mesele insan olmak...
Ben kırmızıda geçen çok motorcu gördüm Istanbulda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar