6. senede 6 kez çevirdiler...
1- (2014) 125cc scooter vardı. muayene-sigorta-ehliyet-kask-mont hiç bişey yok ve ceza yok.
2- (2014) aynı motosiklet ile yine çevrildim ama diğer polis gelme lan git dedi hemen bastım gittim ve ceza yok.
3- 2016 mart ayında tvs apache satın aldım, noterden gelirken çevirdiler. her şeyim tam idi ama ehliyeti henüz emniyetten almamıştım yani evraklar ile geziyordum, 800 lira cezası varmış onunda ve polis bir şey demedi bıraktı.
4- (2018) 2016 yılında çeviren aynı ekip çevirdi ve hiç bir şeyim yoktu, kaçtım.
5- (2018)tvs apache ile çevirildim yine ve sigorta + muayene yoktu sadece ve beni biraz bekletip serbest bıraktılar..
6- (2020)dün abimin scooteri ile bakkala gidiyorduk ve motorize trafik polisi çevirdi... motoru abim kullanıyordu, üstümüzde eşofman ve kısakollu var, ruhsat, ehliyet, kimlik falan hiç bir şey yok yanımızda. motorun muayene + sigortası var. abimde ehliyete yazıldı ama henüz almadı.. yalvar yakar 2600 lira cezadan kurtulduk.. sistemden sorgulatınca benim ehliyeti gördü ve motorunda sigorta + muayeneyi de gördü.. polis bize "ne yapayım size" diye sordu ve bende "sizin insiyatifinize kalmış, 2600 lira ceza bizi mahveder" dedim.. sonuç ceza yazmadı, bu şekilde ana yolu kullanmayın ve kask takın dedi...
2 gündür 72 km gidiş ve 72 km geliş yapıyorum iş için ve bir sürü polisin yanından geçtim ve hiç biri durdurmadı ama şans eseri dün bakkala giderken polis çevirdi..
şu anda benim tvs apache de sadece muayene eksik, onu da umursamıyorum, içimden bir ses ceza yazmazlar diyor, yine dil döker bir şekilde kurtulurum, kurtulamassamda koyayım bir taraflarına

araç muayene istasyonları resmi belgeli evraklı hırsız diyebiliriz.