Plaka ne zaman çıkar?

Arkadaşlar, salı günü motorun parasını yatırdım. Çarşamba plaka ötv ruhsat işlemleri falan başladı. Bugün aradım muameleci bayramdan sonraya bırakmış. Arkadaşlar bu plakanın çıkması yarım saatlik bir olay değil mi? Yanlış mı biliyorum. Diğer gelir giderler kaç gün sürer ki? uff 9 gün daha bekle şimdi..:)

biriktirip yapıyolar bizim arkadaş sigortacı o yüzden biliyorum ehliyetin varsa sorun olmaz :cat:

ehliyetimde var, çok tuhaf yani.. Millet okadar para veriyor bir an önce binsin gitsin istiyor. Adamın keyfine kalıyor gerisi...

Son düzenleme:
trafik şubede sıra olmazsa yani sadece sen varsan şöförler cemiyeti+ trafik subedeki işlemlerin tamamı 1 saati bulmuyor

arkadasım bn mtru aldıgımda takıpcıye ver dedı aldıgım yer plaka ruhsat 150 ytl ye cıkar dedı sen dedım otv yı yatır ben gelırsenden alırım kendım cıkartırım aksam gttm yatırmıs ertesı gun gıttım cıkardım kosusturmalar dahıl 6 saatte elımde oldu ve 115 ytl ye bu ıslemlerı vaktınız varsa kendınız yapın

Mersin İl Temsilcisi
ehliyetiniz varsa, ve 2. el almışsanız ( muhtemel buduru) ilk ruhsatın fotokopisi bile işe yarar ya da sayfanın teki bile işe yarar bir de satış kağıdını yanında bulundur.. dert etme. ama sıfır motorsa ruhsatsız çıkmamaya bak.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim :)

Motor sıfır, canımı sıktı bu kadar uzun sürmesi. Aldığım yer bana oyun yapıyor olabilirmi diye düşünüyorum. Yada muameleci sonra ilgilenecek. Bayramda ne güzel üzerinde uyumak vardı :p Bayramdan sonra hemen hallolur inş. Teşekkür ederim yürekçe ve diğer arkadaşlar:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
Motor sıfır, canımı sıktı bu kadar uzun sürmesi. Aldığım yer bana oyun yapıyor olabilirmi diye düşünüyorum. Yada muameleci sonra ilgilenecek. Bayramda ne güzel üzerinde uyumak vardı :p Bayramdan sonra hemen hallolur inş. Teşekkür ederim yürekçe ve diğer arkadaşlar:rendeer:

motor senin üstünedir. ben de aldığımda plaka tenekesi kalmamıştı mersinde. 1 hafta beklemiştim cehennem azabı gelmişti. merak etme, evraklar senin üstüne olduğundan kimse bişey yapamza senin imzan olmadıkça.
yapabileceğpimiz birşeyler varsa yardımcı olmaya çalışırız :rendeer:

sözlerin su serpti resmen, pazartesi bütün işlemler hallolur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar