Plaka Hakkında Tüm Sorular ve Yanıtlar

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
puma21' Alıntı:
ben trafik takip işi yapıyorum aracı üzerine almadan faturayla satamazsın önce kendi adına ruhsat çıkarman gerekiyo ondan sonra noterden satabilirsin faturası kesilen aracı 3 ay içinde tescil ettirmen gerekiyo senin fatura 2004 yılında kesilmiş yani geç kaldığın için 76 ytl ceza ödeyeceksin diğer masraflarda 100 ytl ciwarı tutyo aracı satarkenmutlaka noter satışı yap daha sonra başın ağrımasın.
sevgili meslektaşım tamamen doğru söylüyor.Önce kendi adına kayıt ettirip daha sonra noter satışı ile bir başkasına devir edersin.ve ağrı kesici ilaclara ihtiyacın kalmaz.

selamlar hazır konusu açılmış benim de moped ruhsat işleri ile ilgili birkaç sorum var.
emniyetten temiz kağıtlı bir mobilete plaka çıkartılabilir mi;?
ya da 2. el bir mopedin (değeri en fazla 200 300yt çivarı diyelim)noter satışı dahil deviri ortalama ne kadar tutar?

plaka basılmıyor!

yeni aldıgım regal raptorun bugun ruhsatını aldım fakat istanbulda plaka basılan kare sac kalmadığından plaka alamıyorum! ölece dolanıyorum ortada bi polise denk gelmezsem iyi.

İlginç bir yokluk.
Birçok şeyin yokluğunu duymuştum, şimdi bir tane daha duydum :)

idareten bence bi kağıda filan basıp oraya yapıştırıver kardeş hem başın ağrımaz..
Tam turk işi çözüm oldu ama idare et aklıma ilk bu geldi :)
ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız işallah

Allah allah, böyle iş mi olur yauv?:silent: Hayatımda duymadım böyle bahane, yollayayım birkaç plaka sac da bassınlar bari:mrgreen: Çok komik yaaa...

90 senesinde ehliyetimide alırken, ehliyet basılan kartta kalmamıştı 1 ay kart gelsin diye beklemiştim!!
hep bana denk geliyo böle şeyler!

ilginç demekki piyasada saç sıkıntısı var ımmm bu işemi girsek acaba??? :)

TycOOn' Alıntı:
90 senesinde ehliyetimide alırken, ehliyet basılan kartta kalmamıştı 1 ay kart gelsin diye beklemiştim!!
hep bana denk geliyo böle şeyler!

Abi sende ne bahtsızmışsın :)

Bende bugün aldım motoru plakayı bekliyorum, ama öyle bişeyden haberim yoktu:salut:

Aslında farketmez, arabalara takılan uzun plakalardan da takabilirler benimkine, sorun diil yani:cherry: biraz kelebek konmuş gibi olur ama :)

bende ki tam bahtsızlık yau.
önceki ay kursa yazıldım tam sınava girecem giriş kimliğinde a2 sınıfı yerine b sınıfı ehliyet yazıyo! tabi sınav yalan oldu ehliyet 2 ay sonraya kaldı!
regal aldım dolanıyorum vites 2. viteste kaldı sabah gazi ye gösterdim onlarda şanzıman heralde dediler bıraktım motoru geldim. daha plaka takılmadan bozuk şanzıman bana denk geldi.
Bi güç benim motor kullanmamı istemiyo heralde :rendeer:

panik yok, işler yetişir.

hele motor işi hiç aceleye gelmez biliyorsunuz kaporta biziz.

yolunuz açık olsun. bol şans.

optik1907' Alıntı:
ruhsatı kendin mi çıkarttın?
muameleci hazırladı sigorta felan tamam ama plaka basılıp mühürlenecek. kendim ugrassam heralde bi 80-100 ytl daha ucuz oluyomuş ama bütün günü bu işe harcamak lazım.

kısmetsiz kardeşim bi horoz kestir bari plaka falan çıkınca bide kendine kurşun falan döktür. Senin tek çözümün bunlar bence :bounce:

yuceinsan' Alıntı:
cok garip genelde kalem yazmaz vs. ama bunu ilk defa duydum ;)

kart kalmadı muhabbeti tamamen yalandan ibaret onu biliyorum da sac kalmadıyı ilk defa duydum ben de...::eek:hmy::

valla yalanmıdır doğrmudur bilmiyorum ama az önce muameleciyi aradım hani hala yoksa bide ben buradaki plaka basan yereri bi araştırıyım diycektimki plakalar bugun basıldı galiba aksama dogru dağıtacağım dedi :)
bana kurşun dökmek felan işlemez titanyum felan göktürmek lazım anca paklar :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar