Plaka aktarması..?

Arkadaşlar, istanbul'da ikamet eden biri başka bir şehirden makine aldığı zaman plakası yenileniyor. Dolayısıyla bir maliyeti olmalı..

Bu fiyat ne civardadır? bilen varmı?

komple bır devir işlemı kadar ,

çunkı ruhsat yenılenıyor,
çift yaprak değişiyor yani,
tek farkı bıldıgım kadarı ile noter masrafın olmuyor...

(((yanılıyorsam düzeltin...)))

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noter hariç 250-300tl arası ruhsat tutar ayrıcada trafik sigortası 40tl civarı tutacak...

noter hariç 250-300tl arası ruhsat tutar ayrıcada trafik sigortası 40tl civarı tutacak...

Noter hariç istanbul içi bir makine alım satımında trafik sigortası 29 YTL + muamelecisiz ruhsat işlemleri yaklaşık 50 YTL = 79 YTL tutuyor.

Acaba bu kastettikleriniz şehir farkından ortayamı çıkıyor? 300 nere, 79 nere çünkü..?

:silent:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Noter hariç istanbul içi bir makine alım satımında trafik sigortası 29 YTL + muamelecisiz ruhsat işlemleri yaklaşık 50 YTL = 79 YTL tutuyor.

Acaba bu kastettikleriniz şehir farkından ortayamı çıkıyor? 300 nere, 79 nere çünkü..?

:silent:

kendin uğraşırsan komple 150 200arası tutar gittisi geldisi ama ruhsatcı dediğim rakamlara yapar 1-2 gündede teslim eder çünki iller arası yazışmalar olacak teleks gibi ,dosyası istenecek

Ben 54 plaka motor aldığımda satışı istanbuldan yaptığım için 50 ytl gibi bir farkı notere ödedim sonrada yeni plaka için 50 ytl ye yakın bir fark ödedim plaka ruhsat muamelecisi harcı pulu noteri toplam 450 ytl ödedim. tahminen 100 ytl si plaka değişimi içindi. Geri kalanlar da aynı

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben 54 plaka motor aldığımda satışı istanbuldan yaptığım için 50 ytl gibi bir farkı notere ödedim sonrada yeni plaka için 50 ytl ye yakın bir fark ödedim plaka ruhsat muamelecisi harcı pulu noteri toplam 450 ytl ödedim. tahminen 100 ytl si plaka değişimi içindi. Geri kalanlar da aynı

çok güzel açıkladın deneyim sahibisin...aydınlattın arkadaşı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar