rosso 3'ün 110 ve 150 taban olanı var mı Türkiyede? motora göre sorgulayınca Pirelli'nin kendi sitesinde 110-150 rosso 3 var; ama burda yok?
Sitelere bir baktım, 150 olarak Rosso2,Angel GT-ST,M7RR var.
rosso 3'ün 110 ve 150 taban olanı var mı Türkiyede? motora göre sorgulayınca Pirelli'nin kendi sitesinde 110-150 rosso 3 var; ama burda yok?
miras yumuşak fakat çok çabuk çatlıyor.
Duke ler için olan 150 lik Rosso 2 asıl Rosso 2 o zaman. Pulsar lar için üretilen brezilya malı anlaşılan. Çok güvenmemek lazım o lastiğe ömrü kısa olur virajlarda risk yaratır.
hocam bendeki lastik Brezilya üretimi, deseni vs. sağdaki ile aynı. Söylediğim gibi, brezilya'da üretilen iki tane rosso 2 var. Soldaki çok dişli olan. O lastiğin tasarımı zaten viraja falan uygun değil. Ne için yapmışlar öyle bir lastiği hiç anlamış değilim. Gündüz fotoğrafını çeker atarım benim lastiğin.

Buyrun, benim Brezilya Üretimi Diablo Rosso 2.
[url]http://i.hizliresim.com/p0NMvL.jpg[/url]
Ben lastiğin kavisi, bombesi noktasında, diş ve desen noktasında Çin üretimi ile yanyana çekip incelediğimde herhangi bir farklılık görmedim, ama hamur farklı olabilir, bilemem. Tabi Çin üretimi daha pahalı. Muhtemelen onun hamur daha iyidir.
Bu arada, senin fotoğraftaki brezilya üretimi denen lastik motosiklet lastiğimiymiş? O lastikle viraja girilmez ki? Sırt sınır bölgesini açıp yanağa düşürürsün ilk virajda o lastiği.

Tamam almanya avrupada uretim maiyetinin en yuksek oldugu ulke cinde uretilenler maliyet icin uretiliyor. Almanyada pahali olsun diye mi uretiliyor?
Buda benim kullandigim 140lik alman malinin fotosu https://www.google.com.tr/search?q=...AUICCgC&biw=360&bih=512#imgrc=Wk2YqFbTRVzQaM:
Genel konuşmak doğru bir şey değil. Hangi modeli, hangi yıl üretimi ? Bir süre önce bazı hatalardan dolayı geri çağırma ve yeni ürün ile değişim yaptı firma.
Modelini bilmiyorum ama facebook benelli grubunda paylasilmisti. En iyi yol tutan lastik miras fakat 1 yil icinde catladi diye.. resimleride vardi. 2015 cikisliydi lastik..
Test bu.Kuru zeminde Rosso3 ve M7RR dan daha iyi
Islak zeminde de dördüncü sırada. Kışın kullanmayacak mısın hocam motoru?
Evet))))