Mesajlarınıza sırasıyla yanıt vereyim

Power rs hangi markaya ait bilmiyorum takip edememişim, kaç kilometre kullanıp kral ilan ettiniz?
İkinci olarak angel gt dediğiniz lastik karkas ve hamur yapısı olarak "sport touring" amaçlı bi lastiktir, rosso serileri "sport" kategorisindedir. Amacınız yüksek kilometre ömrü, yağmurda daha çok tutuş, özellikle artçılı ve yüklü sürüşlerde lastiğin daha yavaş aşınması ise mantıklı olabilir.
130 ve 140 taban lastikler hakkında verilen bilgi doğrudur. İki lastiği de kullandınız mı veya yanyana gördünüz mü bilmiyorum fakat görmeyenler için söyleyelim, lastik yapıları gece ile gündüz kadar farklıdır. 140 taban ve sonrası radyal yapıdaki iken diğer üretim lastik radyal değildir. Aralarındaki farkı görme yeteneğine sahip herkes görebilir. Basit bir tırnak batırma testi ile de (görsel olarak da daha mat görünen bir lastik)hamurlarının farklılığı kolayca anlaşılabilir. Motolastiğin o videosunu izlemedim, karalama mı var bilgi verme mi var bilemiyorum.
Brezilya üretimi denilen lastik, yine de michelinin gariban serisinden daha iyi bir tutuşa sahip. Almak isteyenler tercih edebilir