hocam İmmob. dan oldugunu sanmıyorum aldıgın benzinden kaynaklı olabilir. hic mi mars almıyor yoksa mars alıyor ama calısmıyormu
Marş alıyor fakat uzun bir süre sonra çalışıyor...
hocam İmmob. dan oldugunu sanmıyorum aldıgın benzinden kaynaklı olabilir. hic mi mars almıyor yoksa mars alıyor ama calısmıyormu
Arkadaşlar benim Vespa da immobiliser sistemi var,şöyle bir sorunla karşılaşıyorum,ilk çalıştırmada sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat bir süre kullandıktan sonra 5-10 dakika parkta beklediğinde marşa basıldığında çalışmıyor. immobiliser sisteminden olabileceğini düşünüyorum,yada ben bu sistemi bilmediğim için yanlış bir uygulama yapıyorum.Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum..Bu sistemi kullanan arkadaşlar yardım lütfen(Kullanma kılavuzu ingilizce olduğu için çözemedim)
arkadaşlar Aprılıa scarabeo 200 cc 6290 ytlye satılıyor...aklınızda olsun...Ferco bu işi bilir...çıtayı yükseltmeye başladı...
http://www.apriliaturkiye.com/fiyatlar.asp
benimde ilgimi çekmişti hem aprilia hemde 200 cc'lik falan diye ama inceledim karbüratörlüymüş bu model. açıkçası biraz soğudum o yüzden eski teknoloji diye:silent:...
sizce nasıldır? karbüratörlü olması dezavantaj sağlarmı? insan sıfır almışken yeni teknoloji olsun istiyor o yüzden biraz x7'ye kaymış durumdayım.

benimde ilgimi çekmişti hem aprilia hemde 200 cc'lik falan diye ama inceledim karbüratörlüymüş bu model. açıkçası biraz soğudum o yüzden eski teknoloji diye:silent:...
sizce nasıldır? karbüratörlü olması dezavantaj sağlarmı? insan sıfır almışken yeni teknoloji olsun istiyor o yüzden biraz x7'ye kaymış durumdayım.
Arkadaşlar benim Vespa da immobiliser sistemi var,şöyle bir sorunla karşılaşıyorum,ilk çalıştırmada sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat bir süre kullandıktan sonra 5-10 dakika parkta beklediğinde marşa basıldığında çalışmıyor. immobiliser sisteminden olabileceğini düşünüyorum,yada ben bu sistemi bilmediğim için yanlış bir uygulama yapıyorum.Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum..Bu sistemi kullanan arkadaşlar yardım lütfen(Kullanma kılavuzu ingilizce olduğu için çözemedim)
4.8 lt benzinle (15.50 -YTL) tam 110 km gittim.Kmde 140 ykr ye tekabül ediyor.2003 model 35000 kmdeki 4 zamanlı Piaggio Skipper 150 motorum için bu yakıt tüketimi idealmidir?Bazı Skipper 150 kullanıcıları maximum 110 ykr yaktığını söylüyorlar.Acaba doğrumudur?
px200 gibi bi klasiğin değişmesini beklemek komik olur bence zaten 2 zamanlıda enjeksiyonlu sitem varmı ??
2007 0Km Runnerimi bu sabah teslim aldım (plaka russat yetiştiremedi adamlar koca 2 gunde pazartesı alıcam onları)
Motor kısaca şahane çok memnun kaldım yanlız bısey dıkkatımı cektı 4-5 bin devir aralıgında sanırım kayışın bulundugu yerden ara sıra cok az zırıltı sesi geliyor normalmı bılmıyorum 1000 bakımında sorucam, kullanan arkadaslarda aynı şey varmı ?
Birde yokuş inerken ara sıra ben duruma gore motora bıraz gaz verıp motor firenini yani sanırım kopresyon deniyor onu kulanıyorum, bunu yapınca sanırım egsozdan gelıyor ara sıra cok yumuşak tonda pat pat arada ses yapıyor egsoz buda normalmı bilemicem bunuda sorucam ilk bakımda sizde anlattıklarım varmı ?