- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
1,5 senelik sabrım ve birikimimden sonra ben de artık bir gilera sahibi oldum. bugün itibariyle hayallerimin motosikleti nexus 500üme kavuştum =)
ilk izlenimlerim:
- erkan abinin(benerkan) dediği gibi, ne kadar ağır bu motor!? (bu ağırlık kendini yol tutuşta belli edecek diye tahmin ediyorum, henüz 90ın üzerine çıkmaya cesaret edemedim, sebebi bir alt maddede=)
- 150lik mondialden bir 500lük gilera nexusa geçince gaz elciğine çok dikkat etmek gerkekiyormuş. elciğe dokunduğum gibi gözümü açıp kapadığımda 80 i gördüm neler olduğuna dair hiç bir şey anlamadım açıkçası tırstım ve hemen elimi gazdan çektim keza öyle devam edersem sanırım 8-10 saniye içinde 140-150ye varacaktım![]()
- konfor konusunda şikayetleri çok okudum bu motorla ilgili. problemli bir çin pırpırından sonra nexusa binen ben için konfor müthiş bence. son derece rahat bir oturma pozisyonu, gayet etkili ve işgören bir rüzgarlık, yumuşak sele beni oldukça tatmin etti.
- siyah rengi seçtim, daha az göze batsın polisler az çevirsin diye ama hiç bir şey değişmedi. henüz trafik polisi tarafından çevrilmediysem de toplulukların gözünü peşinden süyükleyen bir motor, bakan tekrar bakıyor.
scooter seven herkese bir nexus nasip olsun inşallah, uzun ya da kısa süreli kullanım farketmez herkesin deneyim etmesi gereken harika bir motor.
fotolarını çekince buraya da göndereceğim, şimdilik bu kadar =)
Hayırlı olsun arkadaşım. Foto isteriz, böyle kuru kuru olmuyooo.