Philip Morris grubu sigaraya zam geldi Diyanet İşleri başkanı istifa !!!

Motosikleti
D400
Gecen hafta da JTI'a gelmişti, şaşıracak birşey yok.

1 paket sigaranın 20'sinin 14 adeti vergi zaten. Mehmet Şimşek yakında oksijen alıp karbondioksit verdiğimiz için de çevreyi kirletme vergisi falan alır bizden .

Motosikleti
cbf 150
Herşeyi anlıyorum ama sigara içenleri anlamıyorum, neden içiyorsunuz?

Motosikleti
?
Herşeyi anlıyorum ama sigara içenleri anlamıyorum, neden içiyorsunuz?
Reis Mesela Sakız Çiğnemek İstiyorsun Sigarada Onun Gibi Sigara İçince İnsanın İştahıda Biraz Kesiliyor Bende 2 Ayda Bir Kuzenlerimin Yanına Gidince İçerim Bağımlı Olmadım Şuana Kadar

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
adamlar türkiyede motosiklet sürüyor sigara içmek ömürlerinden bir şey alamayacak gibi

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yapıştırrr gelsin. Bu arkadaşların parasını nasıl yiyoz ama.

Ben önceden 2 paket içerdim zamlardan tek pakete düştüm, sonra onuda azalttım, sonra bir süre 3000 içtim ,baktım olacak gibi değil tütün sardım ama olmuyor şimdi günde 5 tane falan chester işimi görüyor ama cidden çok pahalı.

Sigaraya gelen zamlar pekte umrumda değil çünkü içmiyorum :) sadece arada bir iyi denilebilecek puro içerim o kadar.

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
68 liraya rothmans blue içiyordum 76 lira yapmışlar.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sigarayı bırakalı 6 sene oldu. Hayatta verdiğim en güzel kararlardan biriydi. Umarım bir gün herkes yaptığı hatayı anlayıp geç olmadan bırakır. Nefes alışın, uyku kaliten değişiyor. Stres seviyen düşüyor. Bir şeylere sinirlenip dur ben bi sigara içiyim diye kendini strese soktuğun hiç bir durum seni sinir etmiyor. Daha sinirsiz, daha sakin bir insan oldum sigarayı bıraktıktan sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar