sağol çok teşekkür ederimallah korumuş çok geçmiş olsun
sağol emre abicim, baş dönmesi hep vardı ama bu ilk defa oldu evet, tedavi olana kadar binmeyeceğim başkasınında canın tehlikeye atmış olurum.Emin çok geçmiş olsun kardeşim, Allah korumuş gerçekten de. İlk defa böyle bir şey geliyor başına sanırım, sen bilirsin ama bence bir süre motora binme.
Tekrar büyük geçmiş olsun.
sağolasın amin cümlemizi..geçmiş olsun. sana birşey olmaması güzel allah kazadan beladan beterinden korusun.
sağol abi, ben nazlıyımda sende duygu sömürmesen :mrgreen: açlıktan başı dönmüşmüş, sendeki depo seni 1 hafta idare ederCanım kardeşim geçmiş olsun...2 gündür nete uğrayamadım şimdi okudum...Allah korumuş seni...:rendeer:
şu yaşımda ne ayıldım ne bayıldım...bir kaç kez baş dönmesi yaşamıştım açlıktan...olm ne nazlı adamsınız yav...:cherry:
sağolasın teşekkür ederim.Geçmiş olsun , Allah korumuş :rendeer:
çok teşekkür ederim, amin cümlemiziBüyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun.
sağol abicim, kalbimde 2-3 haftadır bi ağrı vardı aslında, doktora dedim ama sinirsel dedi işte..Çok geçmiş olsun Emin kardeş.
Eğer tetkiklerden olumsuz bir sonuç çıkmadıysa.
Montun yakası yada kaskın kayışı biraz fazlaca sıkılıysa beyne yeterli kan gitmemiş olabilir.
sağol abicim cümlemizi..Canım kardeşim geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun:rendeer:
sağol kardeşimhocam geçmiş olsun!
sağolasın amin cümlemiziçok çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden saklasın
Anaaam ne yazmışım ben öyle.
Olur böyle şeyler hamilelikte:queen: anladın sen beni gerisi möhim değel.:mrgreen:
çok geçmis olsun allah korumus kurban kesin bi
Onun eti yenmez..Mundardır o.... :cat::cat::cat::cat:teşekkür ederim sağolun, mete_han adlı arkadaşı razı edebilirsem onu kesmeyi düşünüyorum, maşşallah baya bi besili, tüm mt sebeplenir ondan![]()
Onun eti yenmez..Mundardır o.... :cat::cat::cat::cat:
Buldum...
Horoz u keselim.... :queen::queen::queen::queen:
Onun eti yenmez..Mundardır o.... :cat::cat::cat::cat:
Buldum...
Horoz u keselim.... :queen::queen::queen::queen:
bizim çomara yediririz o zamanhoroz u kesemeyiz sonra kim bize teknik bilgi verir
hem fransa ile diplomatik kriz çıkar
![]()
teşekkür ederim sağolun, mete_han adlı arkadaşı razı edebilirsem onu kesmeyi düşünüyorum, maşşallah baya bi besili, tüm mt sebeplenir ondan![]()
Yanlış anlaşılmasın horozu değil büyük başı keselim kalabalık milletiz horoz yetmez.:queen:
Düğün çorbası varmış :mrgreen: Lakin Pandaların nesli tükeniyor..
abi tükensin ya bi dahamı gelicez dünyaya ölmeden bi panda çorbası içelim ooooh canıma minnet![]()