Patladım.. :(

Perşembe akşamı bir arkadaşın motorunu servise götürmek için iki motor yola çıktık, çağlayan civarında motor üstündeyken bayılmışım, gözümü hastanede açtım, 80-90 civarı bi hızla range rover a arkadan çarpmışım, jipin camı kırılmış birazda kaportada ezik var, Allah'tan ona çarpmışım metrobüs yolunada girebilirdim, çok şükür bi şeyim yok, bayılmadan dolayı tetkikler için 2 gün şişli etfalde misafir edildip çıktım, doktor sinirsel olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi, bu hayat şartlarında nasıl olacak bilmiyorum ama :) arkadaşın motoruda zaten servise girecekti değişen bişey olmadı :p velhasıl kelam ucuz atlatılmış bir kaza oldu, sizden ricam facebooktan geçmiş olsun mesajı yazmayın çünkü Ankara'da ki ailemin haberi yok, Rabbimiz hepimizi kazalardan belalardan korusun..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun.
Bayilmanin sebebi ne?
ögrenebildin mi?
Sadece stresle açiklamadilar umarim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emin Gerçekten çok geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emin çok geçmiş olsun :pale: Dediğin gibi başka şeyler de olabilirdi, Allah korumuş..Umarım sadece strestendir ama yine de iyice bir araştır sen bu durumu derim. Tekrar geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa biliyosun :)

Geçmiş olsun Eminciğim, Allah korumuş seni... :rendeer: :rendeer:

çok büyük geçmiş olsun allah esirgemiş gerçekten bir süre dinlenmeye bakın bence çok tehlikeli bir durum tekrar geçmiş olsun acil şifalar dilerim

emin geçmiş olsun bi check-up yaptır durduk yere bayılmaz insan.. Allah beterinden korusun kardeşim..

Geçmiş olsun.
Psikolog veya doktor değilim ama sinirsel bayılmalar riskli ortamlarda gerçekleşmiyor diye duymuştum. Yani yüzerken , cam silerken veya motor üstünde sinirsel sebeplerden bayılmazsın, bilinç altın buna müsaade etmezmiş. Kaza yaptıktan sonra bayılmış da olabilirsin, olayların sırasını karıştırman normal. Veya fiziksel bir sebep var daha keşfedemediler, şeker tansiyon vs gibi. 80-90 da kaza için çok yüksek bir hız, o hızla çarpıp da bize bu satırları yazabiliyor olman da biraz zor ihtimal.
Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun gercekten ucuz atlatmışsın ama o bayılmanın sebebini öğrenmeye bak allah göstermesin altında başka birşey çıkabilir.

Emin çok geçmiş olsun...

Bayılma işinin üzerinde durmalısın... Allah beterinden saklasın...

Emincim cok gecmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Bayılma nedenin carpmandan daha onemli sorun olabilecegini dusunuyorum.
Daha oncesinde yasıyormuydun bu sorunu ?

Lutfen usenme ve uzerine git bir iki hastanede tetkiklerini yaptır.
Gercekten (Allah korusun) onemli bir sorun olabilir.

Opuyorum seni kocaman.
Aman dikkatli ol lutfen.
Tekrar cok gecmiş olsun.

( Sen bize lazımsın daha cok motor var pert edecegin :cherry:)

gecmıs olsun,
allah beterınden esırgesın,

arkadaslarında dedıklerı gıbı,
sen ıyıce arastır,
daha süratlı bır durumda yıne basına gelebılır cunkı...

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun Emin,Allah beterinden korusun.Normal bir kaza olmadığı için kazadan çok kazanın nedeni olan bayılma vakası üzerine yoğunlaşıp durumun tekrar etmesini engellemek lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar