Patladım.. :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun, seri kullanımda bayılma riski daha az olur, sürekli tetikte olmak da sinirlerin direncini arttırır. Çengelköy'de trafikte araba kullanırken başım kulaklarımdan patlayacak gibi olmuştu. Zor kenara çekebilmiştim. Tamamiyle sinirsel bir durum.

Dostum cok gecmis olsun ya.. Dikkat et kendine..Artik bana olmasan da oradakilere lazimsin :p

Perşembe akşamı bir arkadaşın motorunu servise götürmek için iki motor yola çıktık, çağlayan civarında motor üstündeyken bayılmışım, gözümü hastanede açtım, 80-90 civarı bi hızla range rover a arkadan çarpmışım, jipin camı kırılmış birazda kaportada ezik var, Allah'tan ona çarpmışım metrobüs yolunada girebilirdim, çok şükür bi şeyim yok, bayılmadan dolayı tetkikler için 2 gün şişli etfalde misafir edildip çıktım, doktor sinirsel olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi, bu hayat şartlarında nasıl olacak bilmiyorum ama :) arkadaşın motoruda zaten servise girecekti değişen bişey olmadı :p velhasıl kelam ucuz atlatılmış bir kaza oldu, sizden ricam facebooktan geçmiş olsun mesajı yazmayın çünkü Ankara'da ki ailemin haberi yok, Rabbimiz hepimizi kazalardan belalardan korusun..

Allah Beterinden korusun.Verilmis sadakan varmis...Arkadan gelen bir aracda mazallah carpmadan sonra seni ezebilirdi...Verilmis sadakan varmis...:rendeer:

ulan emin :( ... allahtan başka bişeyin arkasına binmedin... halin nice olurdu... allah korumuş... verilmiş sadakan varmış.. vermediysen bana ver :p ariim da bi hal hatır soriim ..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayatta kalman mucize olmuş, geçmiş olsun. Kendine dikkat et, Allah şifa versin..

Emin arkadaş ödümü patlattın yaavv:silent:

Büyük geçmiş olsun, beterinden saklasın.

Bayılma nedeni çok iyi açıklanmalı, basit bir kan basıncı bile olabilir ama bulunup teşhis edilmeli.

tekrar geçmiş olsun arkadaş:rendeer:

Emincim canım kardeşim üzücü bir olay ama iyi olman sevindirici sakın canını
sıkma strese gerek yok koca dağ gibi MT arkanda valla yeter ki sen iyi ol ...

Super Moderator
Emin böyle ciddi konularla çıkma abi meydana...:pale:
Makarayla, gülümsemenle seviyoruz biz seni...:rendeer:

Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir? Yardımcı olunacak, bir faydamız dokunacak bir şey var mıdır?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emin kardeşim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kendine dikkat ciğerim şu bayılmanın sebebini araştır bir an önce

Perşembe akşamı bir arkadaşın motorunu servise götürmek için iki motor yola çıktık, çağlayan civarında motor üstündeyken bayılmışım, gözümü hastanede açtım, 80-90 civarı bi hızla range rover a arkadan çarpmışım, jipin camı kırılmış birazda kaportada ezik var, Allah'tan ona çarpmışım metrobüs yolunada girebilirdim, çok şükür bi şeyim yok, bayılmadan dolayı tetkikler için 2 gün şişli etfalde misafir edildip çıktım, doktor sinirsel olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi, bu hayat şartlarında nasıl olacak bilmiyorum ama :) arkadaşın motoruda zaten servise girecekti değişen bişey olmadı :p velhasıl kelam ucuz atlatılmış bir kaza oldu, sizden ricam facebooktan geçmiş olsun mesajı yazmayın çünkü Ankara'da ki ailemin haberi yok, Rabbimiz hepimizi kazalardan belalardan korusun..

çok geçmiş olsun yaa,
daha yeni haberim oldu...
iyisin şuan için inşallah...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok geçmiş olsun lem....:silent:

Korkuttun bizi.... Tekerin patlasın emi... :pr::pr:

İşalllah bu duyduğumuz son kaza haberi olur...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emin çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar