Patladım.. :(

allah korumuş çok geçmiş olsun
sağol çok teşekkür ederim
Emin çok geçmiş olsun kardeşim, Allah korumuş gerçekten de. İlk defa böyle bir şey geliyor başına sanırım, sen bilirsin ama bence bir süre motora binme.
Tekrar büyük geçmiş olsun.
sağol emre abicim, baş dönmesi hep vardı ama bu ilk defa oldu evet, tedavi olana kadar binmeyeceğim başkasınında canın tehlikeye atmış olurum.
geçmiş olsun. sana birşey olmaması güzel allah kazadan beladan beterinden korusun.
sağolasın amin cümlemizi..
Canım kardeşim geçmiş olsun...2 gündür nete uğrayamadım şimdi okudum...Allah korumuş seni...:rendeer:

şu yaşımda ne ayıldım ne bayıldım...bir kaç kez baş dönmesi yaşamıştım açlıktan...:p olm ne nazlı adamsınız yav...:cherry:
sağol abi, ben nazlıyımda sende duygu sömürmesen :mrgreen: açlıktan başı dönmüşmüş, sendeki depo seni 1 hafta idare eder :p
Geçmiş olsun , Allah korumuş :rendeer:
sağolasın teşekkür ederim.
Büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun.
çok teşekkür ederim, amin cümlemizi
Çok geçmiş olsun Emin kardeş.

Eğer tetkiklerden olumsuz bir sonuç çıkmadıysa.

Montun yakası yada kaskın kayışı biraz fazlaca sıkılıysa beyne yeterli kan gitmemiş olabilir.
sağol abicim, kalbimde 2-3 haftadır bi ağrı vardı aslında, doktora dedim ama sinirsel dedi işte..
Canım kardeşim geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun:rendeer:
sağol abicim cümlemizi..
hocam geçmiş olsun!
sağol kardeşim
çok çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden saklasın
sağolasın amin cümlemizi

Anaaam ne yazmışım ben öyle. :p
Olur böyle şeyler hamilelikte:queen: anladın sen beni gerisi möhim değel.:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmis olsun allah korumus kurban kesin bi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
teşekkür ederim sağolun, mete_han adlı arkadaşı razı edebilirsem onu kesmeyi düşünüyorum, maşşallah baya bi besili, tüm mt sebeplenir ondan :p
Onun eti yenmez..Mundardır o.... :cat::cat::cat::cat:

Buldum...

Horoz u keselim.... :queen::queen::queen::queen:

Onun eti yenmez..Mundardır o.... :cat::cat::cat::cat:

Buldum...

Horoz u keselim.... :queen::queen::queen::queen:

bizim çomara yediririz o zaman :p horoz u kesemeyiz sonra kim bize teknik bilgi verir :) hem fransa ile diplomatik kriz çıkar :p

teşekkür ederim sağolun, mete_han adlı arkadaşı razı edebilirsem onu kesmeyi düşünüyorum, maşşallah baya bi besili, tüm mt sebeplenir ondan :p

Yook yok keselim suyuna şehriye salar bir kaşıkta salça katarırız üzerine de yumurtalı maydanozlu bir terbiye yaptıkmı,yanınada durgun hafif bayat ekmek ooooof of bu çorba harika olacak fakir fukara garip gureba doyacak.
Sonra etlerini didelim tereyağlı pilav üzerine servis edelim,tabağın kenarına da bir kaşık kaymaklı yoğurt koydukmu.................

Eeeee kemiklerinide kellesiyle,işkembesiyle kaynatalım bol sirke sarımsakla servis edelim ooooofff off.

Hastaya şifa,batna cila,göze fer BU ÇORBAAAAAA.

Yanlış anlaşılmasın horozu değil büyük başı keselim kalabalık milletiz horoz yetmez.:queen:

abi tükensin ya bi dahamı gelicez dünyaya ölmeden bi panda çorbası içelim ooooh canıma minnet :p

Google ye panda çorbası yazdım bu linki veriyoooo.:queen::queen::queen:

Kriz dönemi tamda yaratıcı fikir:cat:

Kimse duymadan isim hakkını alalım sonra satarız Maggi mi olur Knor mu olur Ülker mi olur...:queen::queen::queen::queen:

Emin abi geçmiş olsun bayılmanın arkasını bırakma tam nedenini öğren!

Emin abi Üzüldüm gerçekten ..Kadirin dediği gibi bir tepeden tırnağa bir kontrol ettir kendini.:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem buralari kontrol etmiyoz diye az daha çorba yapacakmisiniz bizi.:)
Allah'tan istihbarat birimim saglam.:p
Ihtiyarin tarifini okurken tuylerim diken diken oldu.
Neyseki pandadan bahsediyormus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar