Patladım.. :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallahi çok geçmiş olsun. Aslında, çok ucuz atlatılmış bir kaza. Daha ağırını yaşamazsın umarım.

Benim de korkum buna benzer...

Motosiklet üzerinde, hapşırmaktan kalp krizi geçirmeye kadar değişen bir yelpazede başıma bir şey gelse ne yaparım diye düşünürdüm...

Hatta bir keresinde, araba kullanırken midem bulanmış ve (afedersiniz) çıkarmıştım. Araba kullanırken bile çook ama çok zorlanmıştım.

Çözümü var mı bilmiyorum ama, çok geçmiş olsun. Allah sağlık versin.

El ve kol kaslarını biraz calıstırayım diyorsun yani :cherry:
abi öyle deme millet yanlış anlayacak :p
Çok geçmiş olsun yav emin...:pale:
Yalnız bayılman iyi olmuş bir yerde, yoksa patladığın range roverın sahibinin seni bayıltması pek uzun sürmezdi.:queen:

İşin şakası bir yana bayılmanın sebebini öğrenmeyi eksik etme inşallah o da önemli bir şey çıkar.:rendeer:
hahahhaha :) haklısın kardeşim valla dediğini yapardı hastanede gördüm yarma gibi bi adamdı :) bide inşallah o da önemli bir şey çıkar derken? :p
geçmiş olsun, iyi bir kontraldan geçmen lazım bu gün jipe çarpmısın ama yarın daha kötü bişey olabilir.
abi bana kontra deme gözünü seveyim :p sağolasın, haklısın, bunun tedavisini olmadan bi daha motora artçı bile olamam.
Ouuvvv çok fena olmuş hocamya.Allah beterinden saklasın.

Valla bende tırsıyorum böyle birşey yaşamaktan.

Benimde kalp kapakçığımda genişlik varmış,aşırı sinirlenince gözlerim kararıyo.
Allah razı olsun amin cümlemizi, sizede çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun emın abıcım
sağolasın kardeşim
cok gecms olsun ucuz atlatmissin
Allah razı olsun, aynen öyle oldu
Geçmiş olsun Emin. Allah beterinden saklasın. :rendeer:
sağol abicim amin cümlemizi
çok geçmiş olsun Emin
başka Emin yok...
sıkıntıları boşver düşündükçe büyüyor,akışına bırak dostum :cat:
sağol abicim, diyorumki bi düğme olsada basınca herşeyi unutsak, olmuyo malesef, antidepresanlar olmasa zaten daha beter olabilirdim..
Çok Geçmiş Olsun
çok sağolasın
Büyük geçmiş olsun
teşekkür ederim
:) askerlikten hatıra kalan ve motosiklet sayesinde tekrarlanan kronik bronşit hastalığımdan dolayı bende istirahatliyim ve buralardayım 2 gün. yardım edebilirim :rendeer:
tekrar sağol kardeşim Allah razı olsun ;)
patlamasaydın - kim dedi patla
abi sen jipin sahibimisin yoksa doğru söyle :p
Bu da ilginc bir yorum :)
Kendi yapmamıs zaten kendinde degilmiş o anda :bounce:
kesin o ya :) ulan alt tarafı bi camını kırdık sanki pert ettik :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

Vallahi çok geçmiş olsun. Aslında, çok ucuz atlatılmış bir kaza. Daha ağırını yaşamazsın umarım.

Benim de korkum buna benzer...

Motosiklet üzerinde, hapşırmaktan kalp krizi geçirmeye kadar değişen bir yelpazede başıma bir şey gelse ne yaparım diye düşünürdüm...

Hatta bir keresinde, araba kullanırken midem bulanmış ve (afedersiniz) çıkarmıştım. Araba kullanırken bile çook ama çok zorlanmıştım.

Çözümü var mı bilmiyorum ama, çok geçmiş olsun. Allah sağlık versin.

Allah razı olsun amin cümlemize inş. aslına bakarsan yapacak bişey yok gibi görünüyor, riskin bol olduğu bi durumda hele hiç şans yok gibi malesef..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------

bide ünlem işareti koymuş :mrgreen:

jip sahibi olmuş ama adam olamamış :p

Geçmiş olsun. Bayılma konusunu ilginç buldum. Fenalaşacağınızı hissedip durma şansı olmadı galiba.
Ben de yüksek tansiyon hastasıyım. Ama motosiklet kullanmayı o kadar seviyorum ki bayılsam ne olur diye hiç düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Patlayası gelmiş patlayasıcanın... :):):)
abi bana canlı bomba muamelesimi yapıyosun :)
:) abicim gerçekten öyle bir durum varsa jip sahibi ile aranızda... gideriz bigün yeni yaptırdığı cama bakmayaaaaa :queen::queen::queen::queen::queen:
hahahahaha :D ilk başlarda söylenmiş birazda durumu anlayınca susmuş :)
EMİN im tekardan geçmiş olsun...
sağolasın kardeşim, kendime geldiğimde o iş olmamış iyiki dedim :)
Geçmiş olsun. Bayılma konusunu ilginç buldum. Fenalaşacağınızı hissedip durma şansı olmadı galiba.
Ben de yüksek tansiyon hastasıyım. Ama motosiklet kullanmayı o kadar seviyorum ki bayılsam ne olur diye hiç düşünmüyorum.
teşekkür ederim, o kadar ani olduki düşünmeye bile fırsat bulamadan kendimden geçmişim, Allah korusun hepimizi..
Patlamamak lazım
bencede öylede, insanoğlu bu, patlıyo durduramıyosun :p

Emin çok geçmiş olsun kardeşim, Allah korumuş gerçekten de. İlk defa böyle bir şey geliyor başına sanırım, sen bilirsin ama bence bir süre motora binme.
Tekrar büyük geçmiş olsun.

geçmiş olsun. sana birşey olmaması güzel allah kazadan beladan beterinden korusun.

Perşembe akşamı bir arkadaşın motorunu servise götürmek için iki motor yola çıktık, çağlayan civarında motor üstündeyken bayılmışım, gözümü hastanede açtım, 80-90 civarı bi hızla range rover a arkadan çarpmışım, jipin camı kırılmış birazda kaportada ezik var, Allah'tan ona çarpmışım metrobüs yolunada girebilirdim, çok şükür bi şeyim yok, bayılmadan dolayı tetkikler için 2 gün şişli etfalde misafir edildip çıktım, doktor sinirsel olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi, bu hayat şartlarında nasıl olacak bilmiyorum ama :) arkadaşın motoruda zaten servise girecekti değişen bişey olmadı :p velhasıl kelam ucuz atlatılmış bir kaza oldu, sizden ricam facebooktan geçmiş olsun mesajı yazmayın çünkü Ankara'da ki ailemin haberi yok, Rabbimiz hepimizi kazalardan belalardan korusun..

Canım kardeşim geçmiş olsun...2 gündür nete uğrayamadım şimdi okudum...Allah korumuş seni...:rendeer:

şu yaşımda ne ayıldım ne bayıldım...bir kaç kez baş dönmesi yaşamıştım açlıktan...:p olm ne nazlı adamsınız yav...:cherry:

Çok geçmiş olsun Emin kardeş.

Eğer tetkiklerden olumsuz bir sonuç çıkmadıysa.

Montun yakası yada kaskın kayışı biraz fazlaca sıkılıysa beyne yeterli kan gitmemiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar