Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç usenmedinmi be hepsine cevap vermeye :cyclopsan
yat yat sıkıldım yav can sıkıntısı nelere kadir![]()
hiç usenmedinmi be hepsine cevap vermeye :cyclopsan
yat yat sıkıldım yav can sıkıntısı nelere kadir![]()
patlamasaydın - kim dedi patla
Bu da ilginc bir yorum
Kendi yapmamıs zaten kendinde degilmiş o anda :bounce:
abi öyle deme millet yanlış anlayacakEl ve kol kaslarını biraz calıstırayım diyorsun yani :cherry:
hahahhahaÇok geçmiş olsun yav emin...ale:
Yalnız bayılman iyi olmuş bir yerde, yoksa patladığın range roverın sahibinin seni bayıltması pek uzun sürmezdi.:queen:
İşin şakası bir yana bayılmanın sebebini öğrenmeyi eksik etme inşallah o da önemli bir şey çıkar.:rendeer:
abi bana kontra deme gözünü seveyimgeçmiş olsun, iyi bir kontraldan geçmen lazım bu gün jipe çarpmısın ama yarın daha kötü bişey olabilir.
Allah razı olsun amin cümlemizi, sizede çok geçmiş olsun..Ouuvvv çok fena olmuş hocamya.Allah beterinden saklasın.
Valla bende tırsıyorum böyle birşey yaşamaktan.
Benimde kalp kapakçığımda genişlik varmış,aşırı sinirlenince gözlerim kararıyo.
sağolasın kardeşimgeçmiş olsun emın abıcım
Allah razı olsun, aynen öyle olducok gecms olsun ucuz atlatmissin
sağol abicim amin cümlemiziGeçmiş olsun Emin. Allah beterinden saklasın. :rendeer:
sağol abicim, diyorumki bi düğme olsada basınca herşeyi unutsak, olmuyo malesef, antidepresanlar olmasa zaten daha beter olabilirdim..çok geçmiş olsun Emin
başka Emin yok...
sıkıntıları boşver düşündükçe büyüyor,akışına bırak dostum :cat:
çok sağolasınÇok Geçmiş Olsun
teşekkür ederimBüyük geçmiş olsun
tekrar sağol kardeşim Allah razı olsunaskerlikten hatıra kalan ve motosiklet sayesinde tekrarlanan kronik bronşit hastalığımdan dolayı bende istirahatliyim ve buralardayım 2 gün. yardım edebilirim :rendeer:
abi sen jipin sahibimisin yoksa doğru söylepatlamasaydın - kim dedi patla
kesin o yaBu da ilginc bir yorum
Kendi yapmamıs zaten kendinde degilmiş o anda :bounce:
Vallahi çok geçmiş olsun. Aslında, çok ucuz atlatılmış bir kaza. Daha ağırını yaşamazsın umarım.
Benim de korkum buna benzer...
Motosiklet üzerinde, hapşırmaktan kalp krizi geçirmeye kadar değişen bir yelpazede başıma bir şey gelse ne yaparım diye düşünürdüm...
Hatta bir keresinde, araba kullanırken midem bulanmış ve (afedersiniz) çıkarmıştım. Araba kullanırken bile çook ama çok zorlanmıştım.
Çözümü var mı bilmiyorum ama, çok geçmiş olsun. Allah sağlık versin.
bide ünlem işareti koymuş :mrgreen:
patlamasaydın - kim dedi patla
jip sahibi olmuş ama adam olamamış![]()
abi bana canlı bomba muamelesimi yapıyosunPatlayası gelmiş patlayasıcanın...![]()
hahahahahaabicim gerçekten öyle bir durum varsa jip sahibi ile aranızda... gideriz bigün yeni yaptırdığı cama bakmayaaaaa :queen::queen::queen::queen::queen:
sağolasın kardeşim, kendime geldiğimde o iş olmamış iyiki dedimEMİN im tekardan geçmiş olsun...
teşekkür ederim, o kadar ani olduki düşünmeye bile fırsat bulamadan kendimden geçmişim, Allah korusun hepimizi..Geçmiş olsun. Bayılma konusunu ilginç buldum. Fenalaşacağınızı hissedip durma şansı olmadı galiba.
Ben de yüksek tansiyon hastasıyım. Ama motosiklet kullanmayı o kadar seviyorum ki bayılsam ne olur diye hiç düşünmüyorum.
bencede öylede, insanoğlu bu, patlıyo durduramıyosunPatlamamak lazım
Perşembe akşamı bir arkadaşın motorunu servise götürmek için iki motor yola çıktık, çağlayan civarında motor üstündeyken bayılmışım, gözümü hastanede açtım, 80-90 civarı bi hızla range rover a arkadan çarpmışım, jipin camı kırılmış birazda kaportada ezik var, Allah'tan ona çarpmışım metrobüs yolunada girebilirdim, çok şükür bi şeyim yok, bayılmadan dolayı tetkikler için 2 gün şişli etfalde misafir edildip çıktım, doktor sinirsel olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi, bu hayat şartlarında nasıl olacak bilmiyorum amaarkadaşın motoruda zaten servise girecekti değişen bişey olmadı
velhasıl kelam ucuz atlatılmış bir kaza oldu, sizden ricam facebooktan geçmiş olsun mesajı yazmayın çünkü Ankara'da ki ailemin haberi yok, Rabbimiz hepimizi kazalardan belalardan korusun..