geçmiş olsun Allah hepimize kazasız belasız gunler geçirmemize yardımcı olsun
sağol abi, sinirsel diye geçiştirdiler ama bi araştırma hastanesinde çözmem lazım bu işi..Geçmis olsun.
Bayilmanin sebebi ne?
ögrenebildin mi?
Sadece stresle açiklamadilar umarim.
sağol abicimGeçmiş olsun Eminim ...
sağol kardeşimEmin Gerçekten çok geçmiş olsun.
sağol ablacım, samatyadaki ist. araş. has. ne gidicem inş. sağolasın tekrarEmin çok geçmiş olsunale: Dediğin gibi başka şeyler de olabilirdi, Allah korumuş..Umarım sadece strestendir ama yine de iyice bir araştır sen bu durumu derim. Tekrar geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa biliyosun
![]()
sağol kardeşimGeçmiş olsun Eminciğim, Allah korumuş seni... :rendeer: :rendeer:
sağolun teşekkür ederimçok büyük geçmiş olsun allah esirgemiş gerçekten bir süre dinlenmeye bakın bence çok tehlikeli bir durum tekrar geçmiş olsun acil şifalar dilerim
sağol kardeşim ama check-up tan ziyade sırf bunun için baya bi uğraşıcam sanırımemin geçmiş olsun bi check-up yaptır durduk yere bayılmaz insan.. Allah beterinden korusun kardeşim..
sağol ablacım, sinirsel olduğunu söylediler ama bende anlamadım, o iş olmamış iyiki..çok geçmiş olsun emin... Allah korumuş cidden...
bayılma sebebin nedir peki?
sağol kardeşimÇok geçmiş olsun kardeş ..
teşekkür ederim, başımın döndüğünü hatırlıyorum ama sonrasında hiç bişey hatırlamıyorum, zaten o hızla duran araca çarpmadım önümdekide benden biraz yavaştı sanırım, yoksa şuan helvamı yiyiyodunuz zatenGeçmiş olsun.
Psikolog veya doktor değilim ama sinirsel bayılmalar riskli ortamlarda gerçekleşmiyor diye duymuştum. Yani yüzerken , cam silerken veya motor üstünde sinirsel sebeplerden bayılmazsın, bilinç altın buna müsaade etmezmiş. Kaza yaptıktan sonra bayılmış da olabilirsin, olayların sırasını karıştırman normal. Veya fiziksel bir sebep var daha keşfedemediler, şeker tansiyon vs gibi. 80-90 da kaza için çok yüksek bir hız, o hızla çarpıp da bize bu satırları yazabiliyor olman da biraz zor ihtimal.
Tekrar geçmiş olsun.
sağol kardeşimçok geçmiş olsun hocam : (
sağol abicimemin kardeşim geçmiş olsun:rendeer:
sağol abicim bişeyim yok çok şükür üzülecek bi durum yokÜzüldüm.Geçmiş olsun.
sağol kardeşim haklısınÇok geçmiş olsun gercekten ucuz atlatmışsın ama o bayılmanın sebebini öğrenmeye bak allah göstermesin altında başka birşey çıkabilir.
sağol ertekcim cümlemiziEmin çok geçmiş olsun...
Bayılma işinin üzerinde durmalısın... Allah beterinden saklasın...
sağol abicim Allah razı olsun, 5 senedir baş dönmesi vardı ama kulaktan olduğunu söylemişti doktor ve bi düzine test yaptırmam gerektiğini söylemişti, ama bunun için vaktim olmadı hiç, artık yaptırıcaz galiba şart olduEmincim cok gecmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Bayılma nedenin carpmandan daha onemli sorun olabilecegini dusunuyorum.
Daha oncesinde yasıyormuydun bu sorunu ?
Lutfen usenme ve uzerine git bir iki hastanede tetkiklerini yaptır.
Gercekten (Allah korusun) onemli bir sorun olabilir.
Opuyorum seni kocaman.
Aman dikkatli ol lutfen.
Tekrar cok gecmiş olsun.
( Sen bize lazımsın daha cok motor var pert edecegin :cherry![]()
sağol kardeşim halledicem inş.gecmıs olsun,
allah beterınden esırgesın,
arkadaslarında dedıklerı gıbı,
sen ıyıce arastır,
daha süratlı bır durumda yıne basına gelebılır cunkı...
teşekkür ederim sağolungeçmiş olsun hocam, Allah korumuş,
sağol tuncerim cümlemizi, baya bi uğraştıracak gibi gözüküyor bakalım hayırlısıÇok geçmiş olsun Emin,Allah beterinden korusun.Normal bir kaza olmadığı için kazadan çok kazanın nedeni olan bayılma vakası üzerine yoğunlaşıp durumun tekrar etmesini engellemek lazım..
sağolasın kardeşimçok geçmiş olsun kardeşim
sağol abi dinleyeceğim mutlakageçmiş olsun emin, arkadaşların tavsiyelerini dinle.
çünkü, bence de bayılman, çarpmandan daha önemli...
lütfen....
hastayım gelde iyileştiremün ine var))))))))
sağol abicimgeçmiş olsun kardeşim...
sağolasın, haklısın aslında ama millet olarak ruh sağlığımız bozuk bu da bi gerçekgeçmiş olsun,Allah korumuş...bu doktorlardada yeni moda sebep bulamadıkları herşeyi strese bağlar oldular
sağol kardeşim cümlemiziemin geçmiş olsun allah beterinden korusun
sağol abigeçmiş olsun emin...
sağolun teşekkür ederimgeçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
sağol abicim dediğim gibi metrobüs yolunada girebilirdim bi kaç ezik sıyrıkla atlatmam Allahın takdirinden başka bişey değil daha ömrümüz varmış demekkiCidden buyuk gecmis olsun, Motor ustunde cok daha tehlikeli bir hizda olabilirdir. Umarim tum kontrol olumlu sonuc verir. Acikcasi motora hic uzulmedim yeterki saglik sorunu olmasin
sağol kardeşim cümlemiziGeçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Bu bayılmanın üstünde dur herkezin dediği gibi
sağol okancımÇok büyük geçmiş olsun..
sağol abicim cümlemizegeçmiş olsun emin
Allah, sağlık sıhhat versin
sağol kardeşim amin cümlemiziGeçmiş olsun.Allah beterinden korusun..
sağol kardeşim haklısın, ama o haplar olmasa bu sefer kendim gidip çarpardım belkidebyavrum geçmiş olsun ya allah korumuş, Daha beteri olabilirdi, hapları azalt bence o haplar patlatıyo senimjk
sağolun teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam..
ara hadiLAnn, du arim..
sağol barış kardeşimÇook geçmiş olsun.
sağol abicim amingeçmiş olsun sonuncusu bu olsun inşallah:rendeer:
teşekkür ederim sağolasınçok çok geçmiş olsun.
çok sağolungeçmiş olsun
teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun Emin bey...
çok teşekkür ederim, insan başına gelmeyince anlamıyor bu tip durumlarıBüyük geçmiş olsun, seri kullanımda bayılma riski daha az olur, sürekli tetikte olmak da sinirlerin direncini arttırır. Çengelköy'de trafikte araba kullanırken başım kulaklarımdan patlayacak gibi olmuştu. Zor kenara çekebilmiştim. Tamamiyle sinirsel bir durum.
çok sağoluncok geçmiş olsun
sağol kardeşim sanki hiç gelmeyeceksin he sanada lazımımDostum cok gecmis olsun ya.. Dikkat et kendine..Artik bana olmasan da oradakilere lazimsin![]()
sağol abicim cümlemizi, haklısın ucuz atlattıkAllah Beterinden korusun.Verilmis sadakan varmis...Arkadan gelen bir aracda mazallah carpmadan sonra seni ezebilirdi...Verilmis sadakan varmis...:rendeer:
sağol kardeşim, sadakayı verdim geç kaldınulan emin... allahtan başka bişeyin arkasına binmedin... halin nice olurdu... allah korumuş... verilmiş sadakan varmış.. vermediysen bana ver
ariim da bi hal hatır soriim ..
sağol abicim Allah razı olsunHayatta kalman mucize olmuş, geçmiş olsun. Kendine dikkat et, Allah şifa versin..
son 6-7 haftada 12 kilo verdim, 90 dan 78 e düştüm..yakın zamanda kilo verdiysen olabilir
sağol muzaffer abicim, amin cümlemizi, sinirsel dediler işte ama bakalım hayırlısıEmin arkadaş ödümü patlattın yaavv:silent:
Büyük geçmiş olsun, beterinden saklasın.
Bayılma nedeni çok iyi açıklanmalı, basit bir kan basıncı bile olabilir ama bulunup teşhis edilmeli.
tekrar geçmiş olsun arkadaş:rendeer:
sağolasın hasan abicim varolunEmincim canım kardeşim üzücü bir olay ama iyi olman sevindirici sakın canını
sıkma strese gerek yok koca dağ gibi MT arkanda valla yeter ki sen iyi ol ...
sağolasın olcanım sıyrık ezik haricinde bişeyim yok Allah hep birlikte olmayı nasip etsin bizeEmin böyle ciddi konularla çıkma abi meydana...ale:
Makarayla, gülümsemenle seviyoruz biz seni...:rendeer:
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir? Yardımcı olunacak, bir faydamız dokunacak bir şey var mıdır?
teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış. :rendeer:
sağol abicim halledicem inş. bu hafta onuEmin kardeşim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kendine dikkat ciğerim şu bayılmanın sebebini araştır bir an önce
çok teşekkür ederim, haklısınArkadaşım geçmiş olsun..
Sadece stresle açıklarlar..
Apandist amliyatına giripte kolu kesilen insanlar var bu ülkeder:
sağol kardeşim iyim çok şükür, herşeyde bi hayır vardır lafı ne kadar da doğruymuş bi kez daha gördüm, o iş olmadığına o kadar sevindim ki..çok geçmiş olsun yaa,
daha yeni haberim oldu...
iyisin şuan için inşallah...
sağol abicim cümlemizin inş.Çok geçmiş olsun lem....:silent:
Korkuttun bizi.... Tekerin patlasın emi...r:
r:
İşalllah bu duyduğumuz son kaza haberi olur...:cat:
sağol halis abi amin cümlemiziemin çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
sağolasın kardeşimGeçmiş olsun usta.
çok sağol kardeşimBüyük geçmiş olsun Emin kardeş.
teşekkür ederimgeçmiş olsun
sağolasın özerim, hayat işte, bazen istemeden bunalıyoruz hepimizEminim GEçmiş olsun ya... Kendine Dikkat ET.. Hİç bişeyi KAfana Takma..
çok sağol abicimçok çok gecmiş olsun
sağol abicim Allah razı olsun düşünmen yeterEmin yeni ogrendim dostum buyuk gecmıs olsun cok sukur iyisin yapabılecegım bısey olursa haber ver...
çok sağol abicimdostum çok geçmiş olsun
sağol kardeşim cümlemizihocam çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
sağol ümmet abicim amin cümlemiziemin geçmişolsun kardeşim allah beterinden saklasın,iyi olduğuna sevindik şükür.
sağolasın eyüpcüm çok oldu geleli kardeşim görüşemedik bi türlü, sanada hayırlı teskerelerYav emin abi sen ne zaman askerden geldin ne zaman motora bindin ne zaman kaza yaptınale:
neyse abim büyük geçmiş olsun seni askere yolladığımız günü dün gibi hatırlıyorum... hoşgelmişssin![]()
40 Gün sonra da ben gidiyorum inşallah... Allah acil şifa versin abi :cat:
Allah razı olsun abicimof be Emincim tekrar nêv-i şahsına münhasır bir hikeye ile haberini aldıkale:
enteresan musibet çekicisi emin Allah başka kaza bela vermesin inşallah,
bunda kaza bela def etme temennisinin yanında full sağlık temmeniside hediesi
çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer:
sorma yav ben ne halt edicem bundan sonraHacım bu sefer dualar tersine döndü![]()
Allah razı olsun sağolasın, keşke bi düğme olsada basınca insan herşeyi atsa kafasındangeçmiş olsun,hayatta sağlıktan daha değerli birşey yok.takma kafana hiçbirşeyi çünkü takmakla çözülmez unutma.allah şifa versin
sağol gökhancım cümlemizin, halledicem inş.Geçmiş olsun Emin.Öyle bi kazayı bukadar hafif atlatman gerçekten mucize. O bayılma olayınıda hafife alma. Konunun uzmanı bir doktora daha muayene ol. Umarım bu son kazan olur...
çok sağoalsın, dinleneyim dedim biraz ondanCok cok gecmis olsun...
arkadas yinemi bayildi acaba hic cevap yazmamis...
Saka bir yana hafife alma bu olayi....
sağol görkemcimemin abimm çok geçmiş olsunnn![]()
![]()
![]()
çok teşekkür ederim sağolasın, bunun çözümü aslında cerrahpaşa gibi bi hastanede vardı ama şimdiye kadar üşendiğimden gitmemmiştimÇoook çoook çook geçmiş olsun ciddi bir boyuta varmaz umarım bu şüpheli "Sinirsel bayılma" durumu. Üzüldüm. Bence sinirsel diyipte bırakılmamalı peşine düşülmeli.
Allah razı olsun çok sağolasın, geçen bi doktor arkadaşım bana olan bazı olayları anlattı ağzım açık dinledim, oluyor malesefsoyadını sormadan, sadece hastanın ismini sorarak; yalnış kadın hastanın rahmini alan doktorlarda var bu ülkede..
çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
acilen güvenilir bir hastanede Check-up yaptır bence..
canlı bomba gibi dolaşıcam heralde bundan sonrahakikaten oyle oldu galiba
Var bunda bir iş ya hadi hayırlısı :cherry:
sağolasın abicim Allah razı olsun, bak geldi bileGeçmiş olsun Emin Arikoğlu,acil şifalar dilerim...:rendeer:
Sevgili Remzi ortalık biraz sakinleşmeye başlayınca cevap gelecektir..![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, Allah korumuş. Acil şifalar dilerim.
sağolasın çok teşekkür ederimallah korumuş geçmiş olsun.
Allah razı olsun amingeçmiş olsun Allah hepimize kazasız belasız gunler geçirmemize yardımcı olsun
sağolasın kardeşim cümlemizingeçmiş olsun emin en kötü kazan bu olsun. .
çok sağolasınÇok geçmiş olsun .
sağol kardeşim gerçek malesefemin abi geçmişolsun ya inanamadım gerçekmi şakamı valla inanamadım :silent:
sağol abicim, riskli ortamlarda sinirsel bayılma olmaması gerektiğine sen ne diyorsun?Geçmiş olsun Emin kardeşim... İlginç kazalar listesine geçsin bu...
çok sağoalsınGeçmiş olsun.
Allah razı olsunçok geçmiş olsun...
hiç usenmedinmi be hepsine cevap vermeye :cyclopsan
yat yat sıkıldım yav can sıkıntısı nelere kadir![]()