Patladım.. :(

Eminim GEçmiş olsun ya... Kendine Dikkat ET.. Hİç bişeyi KAfana Takma..

Emin yeni ogrendim dostum buyuk gecmıs olsun cok sukur iyisin yapabılecegım bısey olursa haber ver...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emin geçmişolsun kardeşim allah beterinden saklasın,iyi olduğuna sevindik şükür.

Perşembe akşamı bir arkadaşın motorunu servise götürmek için iki motor yola çıktık, çağlayan civarında motor üstündeyken bayılmışım, gözümü hastanede açtım, 80-90 civarı bi hızla range rover a arkadan çarpmışım, jipin camı kırılmış birazda kaportada ezik var, Allah'tan ona çarpmışım metrobüs yolunada girebilirdim, çok şükür bi şeyim yok, bayılmadan dolayı tetkikler için 2 gün şişli etfalde misafir edildip çıktım, doktor sinirsel olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi, bu hayat şartlarında nasıl olacak bilmiyorum ama :) arkadaşın motoruda zaten servise girecekti değişen bişey olmadı :p velhasıl kelam ucuz atlatılmış bir kaza oldu, sizden ricam facebooktan geçmiş olsun mesajı yazmayın çünkü Ankara'da ki ailemin haberi yok, Rabbimiz hepimizi kazalardan belalardan korusun..

Yav emin abi sen ne zaman askerden geldin ne zaman motora bindin ne zaman kaza yaptın :pale:

neyse abim büyük geçmiş olsun seni askere yolladığımız günü dün gibi hatırlıyorum... hoşgelmişssin :)

40 Gün sonra da ben gidiyorum inşallah... Allah acil şifa versin abi :cat:

of be Emincim tekrar nêv-i şahsına münhasır bir hikeye ile haberini aldık :pale:
enteresan musibet çekicisi emin Allah başka kaza bela vermesin inşallah,
bunda kaza bela def etme temennisinin yanında full sağlık temmeniside hediesi :)
çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer:

geçmiş olsun,hayatta sağlıktan daha değerli birşey yok.takma kafana hiçbirşeyi çünkü takmakla çözülmez unutma.allah şifa versin

Geçmiş olsun Emin.Öyle bi kazayı bukadar hafif atlatman gerçekten mucize. O bayılma olayınıda hafife alma. Konunun uzmanı bir doktora daha muayene ol. Umarım bu son kazan olur...

Cok cok gecmis olsun...

arkadas yinemi bayildi acaba hic cevap yazmamis...
Saka bir yana hafife alma bu olayi....

Çoook çoook çook geçmiş olsun ciddi bir boyuta varmaz umarım bu şüpheli "Sinirsel bayılma" durumu. Üzüldüm. Bence sinirsel diyipte bırakılmamalı peşine düşülmeli.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım geçmiş olsun..
Sadece stresle açıklarlar..
Apandist amliyatına giripte kolu kesilen insanlar var bu ülkede :pr:

soyadını sormadan, sadece hastanın ismini sorarak; yalnış kadın hastanın rahmini alan doktorlarda var bu ülkede..

çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

acilen güvenilir bir hastanede Check-up yaptır bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar