Paris Hilton Motorcu Olmuş:=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fıstık gıbı hatun vallah.para onda yasam onda bıttı. bırılerıde kıskanıyor nedense ahahahha

ikinci resimde bindiği motoru açık artırmayla hangi zengine kaç paraya sattılar acaba bu soru kafama takıldı.:p :p

Kadında tip yok ama para var. Ben bu kadındaki uçarılığı seviyorum. Kadınlar kendilerini paris ile kıyaslıyorlar ben nedenini çok anlamıyorum doğrusu. Britney ile iyi bir ikili oluşturuyorlardı. Ama Giselle Bünchen :rendeer: bu motor ile poz verse on kat çekici olur foto. Neyse tercih meselesi tabi.

Ben bu aBLayı heç sewmiom neden bilmem ama altındaki motor güsel hee :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
İkinci fotoya baksana elciği neresinden tutmuş. Motosiklet sürmeyle alakası var mı hiç :p

kibar hatun olduğu için öyle tutmuş, su içerken serçe parmağı kaldırmak benzeri bir davranış olduğunu düşünüyorum :p

indian neyin modeli markası bu arada , kızılderili anlamında mı hintli anlamında mı
ah kristof kolomb ah :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kibar hatun olduğu için öyle tutmuş, su içerken serçe parmağı kaldırmak benzeri bir davranış olduğunu düşünüyorum :p

indian neyin modeli markası bu arada , kızılderili anlamında mı hintli anlamında mı
ah kristof kolomb ah :queen:

İşte öyle diil...Yeni g...lin derler ya ondan öyle tutmuş....Kibar hanım ne de olsa....Öyle tutması motorcu olmadığına işaret diildir procan... Daha onuda tutamayanlar var....:p

Valla motor motor bahane ilk bakışta paris göze çarpıyor....Motoru hatırlamıyom bile.....Varmı hatırlayan?......Harbi harbi.....Delikanlıca...:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
indian işte :queen: motorcu olan olmayan nasılda belli oluyor :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper abi iyice parise dalmışsın :p
ikinci motorun üzerinde yazıyor daha ilk bakışta dikkat ettim vallahi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İndian motorun tipi....Markası harley.....Belli motorcular.......:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi iyice parise dalmışsın :p
ikinci motorun üzerinde yazıyor daha ilk bakışta dikkat ettim vallahi :)

Hem konu zaten paris...Motor diilki.....Motor olsaydı modeli teknik özellikleri falan yazardı....Valla yazmıyo....Yazsaydı okurduk..Ama resim var sadece...Bakıyoz işte....

Güzel resim...Paylaşım için teşekkür.....(çaktırmayın pro silmesin diye yazdım):p

başımıza taş yağacak tövbe tövbe

dedem hep böyle derdi.

yahu bu şimdide motora mı merak salmış

Ben indian ile ilgilenmiyorum üstündeki daha ilgi çekici

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw benmi biraz geride kaldım ama bildiğim kadarıyla paris hanım zaten motorcu değilmiydi:bounce:

ya abi bana bi fikir verin ya ben 125 lik honda cg 125 kullanıyorum memnunum ama bu büyük razing leri görünce büyük heves sardı 600 lira maaş belediyede çalışıyorum şuan elde bişey yok ama az parada almıyoz tabi.biraz biriktirip ne almamı tavsiye edersiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim.:p
msn adresim : [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar