İş görememesi mi gerekiyor motordan anlamıyorum motoru olması için?
GS'ten sonraki paragrafta dediğin gibi olayın motorun fiyatı, bu fiyatı hak edip etmediği (ki dünyanın en boş tartışması olur) veya iş görmesi ile bir alakası yok.
Dünya'nın en çok satan motoru ne?
- GS
Paran varsa ve motosikletten anlamıyorsan ve anlamak da istemiyorsan, kullanım senaryona da uygunsa ne alırsın?
- GS
Pahalı mı?
- Evet
Bitti gitti dünyanın en param var motordan anlamıyorum motoru R1xxx GS'tir.
Bu GS'i kötü bir motosiklet mi yapar? Hiç uzaktan yakından alakası yok.
O yüzden Harley için de bu söylenebilir, çok spesifik bir tarza sahip, spesifik bir imajla üretilen ve bu kaygı ile alınan bir motor. Motordan anlamayan birisi cruiser istiyorsa bakacağı şeyler belli. E parası çoksa Harley alma ihtimali mi daha yüksek V-Max mı?
Param var scooter'dan anlamıyorum scooter'ı konusunda Vespa'nın tırnağı olabilecek bir scooter yoktur heralde. Konuyu yine tersinden anlayan olursa üstüne alınmasın benim de Vespa motorum oldu kısa süre de olsa, sonra sattım. Satma sebebim sevmemem değil, ama sevmiyordum, ama sevmeme sebebim de yukarıda söylediğimle hiç alakalı değil.
Kendi doğrularımızın sonuçlarını ne denildiğini anlayamayacak kadar kör kötük savunmamıza gerek yok. Motordan anlamayan ve parası olan insanların tercih ettiği bir motor kötü değildir, motosiklet sektörünün dışına kadar kendisini tanıtabilmiş motordur.
Mesela, MotoGP'den anlamıyorum taraftarının tutacağı adam Valentino'dur. Bu Valentino'nun G.O.A.T olmasına bir zarar vermez, terslik teşkil etmez, gibi.

Ya da param var arabadan anlamıyorum diyen insanların gidip BMW Mercedes Audi almasının bu arabaları kötü yapmaması gibi.