Param var motordan anlamıyorum motoru

Tartışmalara değinmeden direkt cevabımı net olarak verip kaçayım, bu motor kesinlikle BMW CE 04 ve bilimum elektrikli tüm klasman motorlardır. Motor dediğinden ses gelecek hacım

R7 ve nc750. Sanırım nc750nin imajı hiçbi zaman düzelmeyecek gözümde. Ncnin beğenilmesine, alınıp binilmesine ihtimal vermiyorum olamaz olmamalı ya.

Bu başlıkta yersiz,yapılan çoğu yorumda yersiz.
Herkes kendi beğenmediği hoşuna gitmeyen kendi duygularına hitap etmeyen (çoğu binip tecrübe etmeden)modeli yazıp üzerine birde kullanıcılarını küçümsüyor dalga geçiyor.
Motorculuk bu değil,motorculuk ruhu bu değil.Her motor sahibi için özeldir.

R7 ve nc750. Sanırım nc750nin imajı hiçbi zaman düzelmeyecek gözümde. Ncnin beğenilmesine, alınıp binilmesine ihtimal vermiyorum olamaz olmamalı ya.

R7 nasıl "param var anlamıyorum" motoru olabilir?
NC750'ye de aynı soru sorulabilir aslında. NC'nin beğenilmesine neden ihtimal veremiyorsun? Ben beğenmiyorum da yani başkası neden beğenemesin? Her işi az biraz kotaran çok güzel bir terlik NC. Ondan daha kolay alma kararı verilecek ne motor var?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motosiklet insanın sevgilisi gibidir ben tombul etli butlu severim sen manken gibi sıskaya bayılırsın. Kaç paraya aldığının bir önemi yoktur.

Sevgilerimle

Gözleme sevmediği halde her hafta sonu full takım gözleme yemeğe gidenlerin altındaki motorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar