R25 MT25 MT 07 Diyorum.
mt07 bence bi tık motordan sizden fazla anlıyorum ve kendimi keşfediyorum motoru. Bu tarz ınsanları imrenerek izlemeye devam edebilirsiniz. Motorlarınıza baktım hiç biri elle tutulur motorlar değil bence siz anlamıyorsunuzCBR500R ne ya rüyanda falan mı gorup aldın onu yoksa aklı basında biri gidip para verip almaz
![]()
valla bence ikiniz de haklısınız. ayrıca hakaret vs de edilmemiş. argümanları sunup geçin efendim![]()
Umarım adminler de bu kadar saygısızca yorumlara müsaade etmeyecek kadar aktiftir forumda.
Kesinlikle katılıyorumcan am modelleridır benim için,
motosiklet desen değil, otomobil desen hiç değil, daha çok spor triportördür.
çok pahalı olması nedeniyle de zenginlere hitap eden bir araçtır.
Bu arkadaş daha önce de garip garip şeyler yazmıştı. Göbellik suç olmadığı için modların bir şey yapacağını sanmıyorum. Aradığı ilgiyi vermeyin, köşesinde ağlasın dursun![]()
ahgdsjhdghas aynen dostum neyse ki burası forum ve neyse ki özgürce yorum yapabilme hakkımız var. Keşke sen de insan gibi yorum yapabilecek düzgün ahlaka sahip olsaydın. instagram adresine baktım, yazık motosiklet olayını teker yaparak apaçilik yaparak yorumlamışsın. Umarım tez zamanda böyle saçma sapan işleri bırakıp gerçekten motosiklet kullanırsın.
Umarım adminler de bu kadar saygısızca yorumlara müsaade etmeyecek kadar aktiftir forumda.