GS
10 karakter
ben de yaptım ama bu biraz ayıp.
10 karakter
ben de yaptım ama bu biraz ayıp.
Bu gs diyen arkadaşlar ironi yapıyordur umarım yada kedi ciğer muhabbeti de olabilir tabi ki
Bu gs diyen arkadaşlar ironi yapıyordur umarım yada kedi ciğer muhabbeti de olabilir tabi ki
Ama verdiğin örnek başlıkla uyumlu değil ki, burada parası olanlar tarafından gösteriş için alınan, aslında o parayı hak etmeyen motosiklet modelleri soruluyor.Abi banka çalışanıyım, sadece gösteriş için doğru düzgün motosiklet eğitimi dahi almamış gidip direkt GS alan 3 kişi tanıdım 2023 boyunca.
Her GS alan demiyordur kimse, param olsa ben de alırdım ama Türkiye'de böyle bir durum var bence.
BMW CE04 olabilir belki, yine de hiçbir motoru kötülemek istemem isteyen istediğine biner tabii ki. CE04 demiş miydim bu arada?
O kötü bi motor gibi durmuyordu yahu? Tasarımı hoşuma giden tek eleğntrikli motür hatta. Ne sorunları var hocam niye hak etmiyor?
Lütfen linclemeyin ama vespa'nın tüm motorları. O kadar parayı nasıl veriyorlar şu motosikletlere anlamıyorum.
harley street 750, ducati multistrada V2, nc 700-750x-s ve son olarak tek bir model söyleyemeyeceğim ama a2 gücünde dev gibi olan saçma sapan 500-600 bin liralara satılan maxi scooterlar. burgman, tmax, bizim otoparkta voge marka bi scooter var 350cc kaç paraymış diye bakayım dedim aklımı kaybedecektim benim 883 ile aynı para. yukarda saydığım 3 model için öyle ya da böyle geçerli mantıklı bi sebep üretilebilir ama şu 40 beygir scooterlara 500 bin lira veren dayılar nolursun açıklayın kendinizi biz de öğrenelim şu motorlarda o kadar para eden şeyin ne olduğunu.
gts ve gtv 300 modelleri harika, olağanüstü. ilk motorumu 1999 da aldım, 25 sene olmuş, pek çok motor aldım bindim sattım, hep japondu, Vespa içimde hep ukde kaldı. belki bu sene alırım, belki seneye, kısmet. Sac kasa; o kategoride x Max ve Forza gibi plastik değil, krom aynalar, krom çıtalar, yıka cilala parlat geç karşısına aç biranı, ya da kahve, tablo gibi seyret. harika gösterge paneli. kaya gibi sağlam, bozulmaz etmez. harika aksesuar seçenekleri. fan kulüpleri var, müthiş geziler etkinlikler yapıyorlar.
motor işi his işidir, tutku işidir, her zaman mantık aranmaz. bir gün mutlaka bir Vespa alacağım. 370 binse 370 bin, çok para ama değer. kime göre değer? bana göre değer, daha negeçen gün bir grup Vespa sürücüsü italya ya gittiler gts 300 lerle, hayran hayran takip ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
ben açıklamaya çalışayım; yaşım 40, orta yaşlı motorcuyum2020 ya da 2021 t Max 560 için kredi çekip 550-570 bin vermeyi düşünüyorum, nakit param olsa dakika durmam alırım hemen. nesi güzel? aabi o gösterge paneline hastayım, tasarımına hastayım, ön farına, son kasa 2022-24 değil ama, 2020-21 kasa. ısıtmalı elcik standart, sele ısıtma standart, elcikler, gidon harika. 560 cc motorun o harika hırıltısı. yavru goldwing benim gözümde. goldwing e asla param yetmez, o çok zor, amaaa t Max 560? yaa mt 25 i satsam , üstüne para eklesem, azıcık kredi mredi, olabilir gibi sanki, yani düşüncem bu.
883 ile aynı para, demişsiniz, 883 ten daha mı iyi, bence değil, Harley bambaşka bir şey. daha mı mantıklı, değil, iyi de, mantık arasam motora binmem zaten. Motor işi his işi abi, şöyle yapsam olmaz mı, 20 bin km yi geçmemiş bir t Max alayım, bi 10 bin km süreyim, kaza bela olmazsa seneye satarım, Harley alırım, öbür sene Ducati Monster alırım, ya da Triumph falan. 3-5 sene sonra eski de olsa bir goldwing belki. belki sıfır Vespa gts 300.
street 750 asla almam kabul , nc 700-750 buzdolabına benziyor, hiç işim olmaz, kabul, Multi v2 ehe, aynı fikirdeyiz, ama t Max 560 çok acayip bir şey, ben veririm valla ona 500-600.
valla bilemedim akrapovicli bi tmax 530 garajda durcak deseler ıkına sıkına evet diyebilirim ama sadece tmax. yine de bi harley dyna wide glide bulup üstüne şöyle bi oturup düşünmenizi öneririm o paralara belki fikriniz değişir.
gts ve gtv 300 modelleri harika, olağanüstü. ilk motorumu 1999 da aldım, 25 sene olmuş, pek çok motor aldım bindim sattım, hep japondu, Vespa içimde hep ukde kaldı. belki bu sene alırım, belki seneye, kısmet. Sac kasa; o kategoride x Max ve Forza gibi plastik değil, krom aynalar, krom çıtalar, yıka cilala parlat geç karşısına aç biranı, ya da kahve, tablo gibi seyret. harika gösterge paneli. kaya gibi sağlam, bozulmaz etmez. harika aksesuar seçenekleri. fan kulüpleri var, müthiş geziler etkinlikler yapıyorlar.
R25 MT25 MT 07 nasıl parası olan motoru oluyormuş ki? Bunlar gençler eğlensin, part time falan çalışıp kenara para koyan gençlere eğlence olsun diye motorlar.
Parası çok olan çok başka motorlar alır. Ülkece fakirleştiğimiz için bu motorlar pahalı gibi kalıyor ama değil.