pantolon bedeni

havaların soğumasıyla birlikte kışlık malzeme ihtiyacı doğdu. özellikle pantolona ihtiyacım var. sabah 8.30 sıralarında yolda olunca ve İzmir'in en rüzgarlı yerlerinden birinde deniz kıyısından geçince sadece ceket soğuğu kesmiyor. normal pantolonun üzerinde giyip kolayca çıkarabileceğim yandan fermuarlı bir pantolon almayı düşündüm. çıkıp bakma şasım olmadı, biraz araştırdım. ancak beden konusu problemi var.

internetten bedenlere baktım ve ona göre, bel, kalça ölçüsünü aldım pantolon ile. pantolon üstüne XXL beden giyebilirim gibi görünüyor. ancak benedenler bu şekilde M, L, XL diye gidince paça boyu sorunu çıkıyor. XL bedenin boyunu 110-112cm olarak gördüm ki bu benim için 10cm kadar uzun :pr:. motosiklet pantolonunu kısalttırma gibi bir şansımız da olmaz diye düşünüyorum, paçayı kısaltınca dizlik ayak bileğine gelir :queen:. nasıl olacak bu iş, paça boyu olayı nasıl çözülüyor? :silent:

normal pantolonlarda bile mesela 34-32, 36-32 gibi iki numara oluyor biri pantolonun boyu. bu şekilde olmasına rağmen boyumuza göre paçasını ayarlatıyoruz. motosiklet pantolonunda bedenin tshirt bedeni gibi L, XL olması saçma geldi bana.

Son düzenleme:
cok haklısın daha onceden aklıma gelmemıstı kısaltırmayla ılgılı durum bende pantolan almayı dusunuyorum sıtedekı reklamlardan baska bıldıgınız ınternet sıtesı varmı model ve fıyat gorebılecegımız

ben şimdiye kadar feyizoğlu'ndan alışveriş yaptım diğerlerini pek bilmiyorum. motogiyim.com diye bir site var bildiğim. ama hiç kullanmadım.

24 saat sonra ekleme: vay be motosiklet.net'te bu konuda bilgisi veya fikri olan bir Allahın kulu çıkmadı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar