abi ben bu tarz şeyleri çok anlayamıyorum. Hata yapsan ne olacak? millet sana gülse ne olucak? ne önemi var? 2 hafta sonra denk gelmeyeceğin insanlar. Denk gelsen bile senle dalga mı geçicekler aa şu hatayı yaptı falan diye. Kendinizle barışık olun, hata yapmaktan korkmayın. Ben kurstayken herkesle muhabbet kuruyordum, motoru kullanmayı bilmediğimi söyleyip kendimle dalga geçiyordum bir hata yapınca. Karşıdaki kişi seni eziklemeye çalışıyorsa orası farklı ama sen zaten kendinle barışık ve özgüvenli biriysen o kişi seni eziklemeye cesaret edemez. Ben sınava girmeden önce bizim hoca dedi ki hemen gir parkura komisyon gelmeden pratik yap. Girdim, normalde alıştığımın dışında sürdüm motoru, daha hızlı ya da debriyaj ayarını farklı yaparak falan. Sekizi çizemedim ayağım yere değdi daha sonra bir kaç hata daha yaptım ama bu hataları yaparken gülüyordum. Hocada kızdı bana kalıcam diye

hocam sınavı geçerim ben dedim ve geçtim. Orda hata yaptım diye panik olsam sınavım bok gibi geçerdi. Diyelim sınavdan kaldım en kötü bir daha girerim dünyanın sonu değil.