[Osmaniye - MT]

cevreci kardeşim hosgeldin.anladıgım kadarı ile osmaniyedesin serkan la iletişime gecersen sizinle ilgileneceginden eminim saygılar.

TÜM DOSTLARIMIZIN ARKADASLARIMIZIN GÖNULDASLARIMIZIN BUYUKLERIMİZİN KUCUKLERIMIZİN TUM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI BAYRAMLAR DEPONUZ FULL YOLUNUZ AÇIK OLSUN (O.M.K 80 )

TÜM DOSTLARIMIZIN ARKADASLARIMIZIN GÖNULDASLARIMIZIN BUYUKLERIMİZİN KUCUKLERIMIZİN TUM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI BAYRAMLAR DEPONUZ FULL YOLUNUZ AÇIK OLSUN (O.M.K 80 )

Allah razı olsun kardeşim sizlerinde bayramınız mübarek olsun....

arkadaşlar kus bakmayın ben genelde buyuk yazgığım için site kuralınında büyük yazma yasagı olduğunu bilmediğim içinbüyük harf yazıyordum kus bakmayın ama bunun mantığını anlamış değilim..

serkandan mı bahsediyorsunuz yoksa :D telefonunu yazmıstı geride bi yerde

selam selam selam ben geldımmm ahh ahh cevrecı abi neden haklısın kus bakma abiii inankıı bu gün musaitmisin arayacagım senii....

herkese günaydın.
hayırlı işler, bol kazançlar.
cumanız mübarek olsun.

selamlar

herkese selamlar
uyanın osmaniye
kendinize gelin
sohbete hazırolun

13,12,2011 SABAH ITIBARI ILE EVDEN CIKMA SAATI
M 06.20 VE HERZAMAN KULLANDIĞIM Bİ YOLDAKİ YER POLİSİ ( TÜMSEK ) TEN 70 KM HIZLA GECTİM VE HATA YAPTIM BILMIYORUM VE LASTIKLER YERDEN KESILDI DIREKSIYONU CAPRAZ DUSURDUM VE 40 M MOTOSIKLETLE BIRLIKTE YERDE SURUNDUM BILEGIM GAZ KUTUGU VE ON FREN ARASINA SIKIŞTIGI İÇİN SUREKLENDIM GUVENLIK OLARAK DIZLIGIM YOKTU VE SOL DİZİM PARÇALANDI KASK ELDİVEN MONTUM OLMASAYDI NE HALDE OLURDUM KİM BİLİR...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar