[Osmaniye - MT]

bu gün osmaniyeye gittim ve cbr'ye 130*70*17 arka lastik alacaktım sadece honda servisinde vardı ve oda 200 tl istedi fiyatı bana yüksek geldi alamadan geri döndüm.bildiğiniz yerde bu ebatlarda lastik varmı ve fiyatını biliyormusunuz arkadaşlar bu arada benim motorun ön sol ampulüde patladı osmaniyede onuda bulamadım bi kaç yere sormama rağmen bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

konuyu hortlatma şerefini kendimde buluyorum en son mesaj 2 ay olmuş :)

saygıdeğer abilerim kardeşlerim ben ceyhanda ikamet etmekteyim bundan sonra motosikletimin periyodik bakımlarını osmaniye şahin honda bayinde yaptırmayı düşünüyorum nasıl biryerdir yorumlarınızı alabilirmiyim :rendeer:

herkeseee slm larrrrr...bende katılmak istedimm aranızaaaa motorumm şimdillkk yok ama yaza olacak inşş....

Herkese merhaba eski dostlar :)
Askere gideceğim için emektar scooterımı ve arabamı satıyorum,

motorun ilanı için
3314564_j5o.jpg

burdan veya burdan

arabam 99 polo classic için
17288808c8d.jpg

burdan ilanlarımı inceleyebilirsiniz

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Osmaniye MT: kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

KAMOK
Kadirli motosiklet klübü

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

merhaba osmanıyeli arkadaşlar ben kahraman maraş tan mustafa (regal) işimgereği osmanıyedeyim motor burada değil ama sizin bir cayınızı içerim ya nede olsa kaldırımlarınızı yabmaya geldim telekomun olduğu kavşak calışması için buradayım gelirsenız beklerim
mermer taşlarını yapacağız

merhaba osmanıyeli arkadaşlar ben kahraman maraş tan mustafa (regal) işimgereği osmanıyedeyim motor burada değil ama sizin bir cayınızı içerim ya nede olsa kaldırımlarınızı yabmaya geldim telekomun olduğu kavşak calışması için buradayım gelirsenız beklerim
mermer taşlarını yapacağız

dostum bu grupun geneli kadirlide.eger kadirliye gelebilirsen başımızın üzerinde yerin var. sevgiler

Osmaniye İl Temsilcisi
Osmaniyeli arkadaşlar Pazar günü erken gelebiliseniz, saat 09:00 ile 10:00 arasındaki kortej geçişine de iştirak etmiş olursunuz. Katılımınızı bekliyoruz.

Osmaniyeli arkadaşlar Pazar günü erken gelebiliseniz, saat 09:00 ile 10:00 arasındaki kortej geçişine de iştirak etmiş olursunuz. Katılımınızı bekliyoruz.

ben pek fazla bilmiyorum Kadirliyi. bir tek göbekteki bakkalı biliyorum oraya gelirim:cherry:.

bir de Kozan a giderken Kadirli Kozan dostluk köprüsünü biliyorum:mrgreen:

Kadirliliyle Kozanlıyı içinde yılan olan bir çuvala koymuşlar bir kaç dakika sonra yılan bağırmış Kozanlı beni sokuyor kurtarın diye:queen::queen:

yusuf saat 9 da kimse orada olamaz bence varsa bir etkiniz belediye zaman konusunda biraz daha esnek olmak gerek oraya ancak saat 10 30 da anca toplanılabilir
bence

yusuf saat 9 da kimse orada olamaz bence varsa bir etkiniz belediye zaman konusunda biraz daha esnek olmak gerek oraya ancak saat 10 30 da anca toplanılabilir
bence

Mustafa abi naber. Yusuf bize diyor zaten abi sen Başımızın tacısın. 9. da ancak Osmaniyeden hareket edenler varır Kadirliye.

ben pazar sabah 7.30 -8.00 gibi yola çıkar 9 olmadan varırım Kadirliye.

merhabaalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........veee iiiyiiii gecelerrrrr.....osmaniye mt...

www.osmaniyemotor.net.tc

Osmaniye Motor Spor Kulübü
Amacımız:
* Motor sporunu tanıtıp geliştirmek,
* Gençleri motor kullanımı ve motorsporu konusunda eğitmek,
* Çevre bilincini geliştirerek çevrenin korunmasına katkı sağlamak,
* Üyeler arasında sevgi, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmek,
* Ülkemizi tanıtmak ve Türk Turizminin gelişmesine yönelik etkinlikler
ve yarışlar organize etmek,
* Ayrıca, motor yüksek sürüş teknikleri konusunda eğitim vermek,
seminer ve slayt gösterileri düzenlenmek.

www.osmaniyemotor.net.tc

bacaırık reşit.bağlantınmı yok nerelrdesin kaç zamandır.millet ölmüş unutulmuş bu form...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mrb arkadaşlar ben düziçinden yunus osmaniyedeki üye arkadaşlar ses verirlerse havalar ısınıyor bir gezi planı yapabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar