gecen hafta çmsk daydık.. pazar gunu gezisine katıldık hehehehe yine sıra sizde yaniii bekleriiizzosmaniye mt ya sevğiler biz osmaniye ye temmuzda geldik yeni açılan turkuaz marketin açılışına sizleride bekleriz adana çmsk ya
slm millet nasılsınız bugün... 6*30 da ne işim var yaw daha tavuklar uyanmadan heheheeee ula benide kaldırıyordunuz sabahın köründe ehuehuehee bn daha yeni kalktım 11de :queen:
Pışşşşşşııııııııınnnkkkkkkkkk:Ah yazııııık gürkaycığım çok erken kaltın ya şimdi gözlerin şişecek :queen:
ben seni okula başladığında sorucam 11 de kalkmanın ne demek olduğunu ,:queen: kalk şöle 7 de 6 da bak bakalım nasıl oluyomuş:queen:
inci bir mersine gittik birkacgün hala belimizi doğrultamadık,istanbulu düsünmek bile bel kemigimi sızlatıyor heheheeeeetabi cok güzel olurdu fakat durumlar ve motorlar malum
abi sen gelip gezi düzenleyecektin burada ama hala gelmedin bekle biz geliyoruz istanbuldan sonra berline olurmuen yakın zamanda tanısmak ümidiyle
hakpek msn adresim kayıtlı görüsürüz oradan ok hosgeldin
arkadaşlar haftaya canımız, abimiz müslüm baba memleketi olan Antep "e intikal edecek Allah nasip ederse dönüşte Osmaniye"ye uğrayacak ,artık mesajımı alanlara bildiriyorum:cat: :wiinkk:
ALLAH be inci zamanım olursa gelmeyi çok isterim konsermi verecek tarih ne tam olarak biliyormusun sevgiler
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
yaaaaa koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
müslüm abi bizim sitede ki en sevdiğimiz abilerimizden nicki MÜHENDİS 1959
:queen: :queen: :queen: :queen:
aydınlattıgın için saol inci ama şunu daha açık yazaydında atlamasaydık şimdi geçersiniz dalganızı tabi çok utandım ya:silent:
hiç sorma cumartesi aksam yola cıktım önce adanaya gittim oradan emreyi de alıp saat gece 12 gibi mersine geçtik mersin den de tömük'e bir petrolun önünde ciks33 le badmad i bekledik bir saat kadarooooo osmaniye mt günaydın ,
nerelrdesin gürkan yoksa demir atı yüklendin de yol mu yapıyon![]()