[Osmaniye - MT]

kardeşime günaydın
bu hafta sonu nerdesin
biz dün akşam gene toplandık hafta sonu için kısa mesafeli bol sulu bir gezi bizleri bekliyor senin de yanımızda olmanı isteriz yaz bitiyor kaçırma bu fırsatı
seni son kez tumanınla görüntüleyelim
ne dersin

Günaydın osmaniye MT:rendeer:
bana dua eden herkese teşekkürlerimi bildiriyorum ,:cherry: :cherry: Allah sizede motor üstünde bile yemek yapıp, börekler, mantılar açan birer hatun nasip etsin (olmayanlara tabii)amin:cherry: :cherry: :queen: :queen: :queen:

osmaniye mt ya sevğiler biz osmaniye ye temmuzda geldik yeni açılan turkuaz marketin açılışına sizleride bekleriz adana çmsk ya

osmaniye mt ya sevğiler biz osmaniye ye temmuzda geldik yeni açılan turkuaz marketin açılışına sizleride bekleriz adana çmsk ya
gecen hafta çmsk daydık.. pazar gunu gezisine katıldık hehehehe yine sıra sizde yaniii bekleriiizz :):):):)

cikss kardesım durumu bir ayarlayabilirsem gelecem merak etme yeterkı durumları düzelteymnereye gidilecek ama kamp olsun beee daha iyi olmazmı

Son düzenleme:
kardeşim bu hafta kamp yok yazlığa gidilecek,
biz cumartesi badmadle yola çıkacağız yola
pazar günü de arkadan da diğer arkadaşlar gelecek,
pazar günü mangal partisini vereceğiz daha sonra da havuz deniz faslı vs
domino oynamayı bilmiyorsan öğren hafta sonu bol gırgırlı olacak

GÜNAYDIIIIIN:rendeer:
günaydın çukurova:rendeer:
günaydın memleketimin motor sevdalıları:rendeer:
günaydın güneyin yolları :rendeer:
GÜNAYDIN OSMANİYE MT:rendeer:

günaydınnn
herkes uyuyor halen
bizse sabah 6*30'da kalkıp hazırlanıp işe geliyoruz.
allahtan sabah sabah motor sürüyoruz da biraz mutlu oluyoruz.
uyanın bugün haftanın son günü akşamdan yol bizleri bekler
uyanınnn

slm millet nasılsınız bugün... 6*30 da ne işim var yaw daha tavuklar uyanmadan heheheeee ula benide kaldırıyordunuz sabahın köründe ehuehuehee bn daha yeni kalktım 11de :queen:

slm millet nasılsınız bugün... 6*30 da ne işim var yaw daha tavuklar uyanmadan heheheeee ula benide kaldırıyordunuz sabahın köründe ehuehuehee bn daha yeni kalktım 11de :queen:

Ah yazııııık gürkaycığım çok erken kaltın ya şimdi gözlerin şişecek :queen:
ben seni okula başladığında sorucam 11 de kalkmanın ne demek olduğunu ,:queen: kalk şöle 7 de 6 da bak bakalım nasıl oluyomuş:queen:

Ah yazııııık gürkaycığım çok erken kaltın ya şimdi gözlerin şişecek :queen:
ben seni okula başladığında sorucam 11 de kalkmanın ne demek olduğunu ,:queen: kalk şöle 7 de 6 da bak bakalım nasıl oluyomuş:queen:
Pışşşşşşııııııııınnnkkkkkkkkk::piloot:: sen öyle zannet okula baslayınca daha geç kalkıyorum ben heheheheheheeeeee çatla emiii:flower: BEN İKİNCİ ÖGRETİM de okuyorm heheheee::repci:: ::jester::
::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam::

inci bir mersine gittik birkacgün hala belimizi doğrultamadık,istanbulu düsünmek bile bel kemigimi sızlatıyor heheheeeee:) tabi cok güzel olurdu fakat durumlar ve motorlar malum:(

abi sen gelip gezi düzenleyecektin burada ama hala gelmedin bekle biz geliyoruz istanbuldan sonra berline olurmu :) en yakın zamanda tanısmak ümidiyle
hakpek msn adresim kayıtlı görüsürüz oradan ok hosgeldin

Uzun süre siteye girip bakamadım cevabım onun için biraz geç oldu.
Haftaya yanınızdayım GEZİ DÜZENLEYELİM tabiki ben oraya gelirimde gezi olmazmı.
ARKADAŞLAR HAFTAYA HERKES GEZİYE DAVETLİDİRLER. GELMEYENLER VE KATILMAYANLAR . ÇMSK DA KURULACAK MAHKEME TARAFINDAN YARGILANACAKTIR. benden söylemesi ( sonra demediydi demeyin ) :queen: :queen:

arkadaşlar haftaya canımız, abimiz müslüm baba memleketi olan Antep "e intikal edecek Allah nasip ederse dönüşte Osmaniye"ye uğrayacak ,artık mesajımı alanlara bildiriyorum:cat: :wiinkk:

arkadaşlar haftaya canımız, abimiz müslüm baba memleketi olan Antep "e intikal edecek Allah nasip ederse dönüşte Osmaniye"ye uğrayacak ,artık mesajımı alanlara bildiriyorum:cat: :wiinkk:

ALLAH be inci zamanım olursa gelmeyi çok isterim konsermi verecek tarih ne tam olarak biliyormusun sevgiler

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
yaaaaa koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
müslüm abi bizim sitede ki en sevdiğimiz abilerimizden nicki MÜHENDİS 1959

ALLAH be inci zamanım olursa gelmeyi çok isterim konsermi verecek tarih ne tam olarak biliyormusun sevgiler

:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
yaaaaa koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
müslüm abi bizim sitede ki en sevdiğimiz abilerimizden nicki MÜHENDİS 1959

:queen: :queen: :queen: :queen:

aydınlattıgın için saol inci ama şunu daha açık yazaydında atlamasaydık şimdi geçersiniz dalganızı tabi çok utandım ya:silent:

aydınlattıgın için saol inci ama şunu daha açık yazaydında atlamasaydık şimdi geçersiniz dalganızı tabi çok utandım ya:silent:

sende müslüm baba kadar iyi söylüyorsun erenim yaa... sen ver konseri bu seferlik... olur ole yanlıs anlamalar kafana takma:queen:

kardeşimm yahu seni özledik be.
akşama bekliyoruz kandır emreyi de gel :)
tek kelime mükemmeldi

ooooo osmaniye mt günaydın ,
nerelrdesin gürkan yoksa demir atı yüklendin de yol mu yapıyon :)

ooooo osmaniye mt günaydın ,
nerelrdesin gürkan yoksa demir atı yüklendin de yol mu yapıyon :)
hiç sorma cumartesi aksam yola cıktım önce adanaya gittim oradan emreyi de alıp saat gece 12 gibi mersine geçtik mersin den de tömük'e bir petrolun önünde ciks33 le badmad i bekledik bir saat kadar:):):) aksam badmed de kaldık sabh kalkınca kahvaltı ve ardından havuz sefası vs....
daha bugun geldim kadirliye... çok güzel geçti ama bu gezi.mersin grubuna buradan tektek teşekkür ediyorm.herşey mükemmeldi. alperin dogum gununu hatırlamasamda cok güzel olmuş:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar