abi yaylıcadan olmazmı 
hatay antakya yani 
sayın ressam, nasıl hitab edeceğimi bilemediğim için bu seferlik böyle oldu. ben 57 yaşında rizeli,ankarada oturan, esnafım. kwy splyt'ımı ist.dan 3 ay önce aldım.binerek ank.ya geldim.aksaray hasandağı turu yaptım.ılgaz dağı turu yaptım.ankara civarını saymıyorum.4500 km. sizin mesajınızda yayla telafuz edildiği için ilgimi çekti. (internet konusunda biraz acemiyim ama sizinle fikir alışverişinde bulunmayı isterim.) ben kaçkar dağlarındaki yaylalarda yaşıyorum. bu sene sağlık sorunları yüzünden motorla gidemedim. ekimden sonra inşallah akdeniz turu düşünüyorum.nerde akşam orda sabah misali...sizin oralara da herhalde uğrayacağım.şimdilik bu kadar.her şey gönlünüzce olsun...(yazabildim mi?siz bana yazsanız,nasıl okurum? kesin emin deyilim.onun için myney adresimi yazıyorum) [email protected]
Selam Osmanİye Mt KardeŞler. Nassiniz İnŞallah![]()
abi yaylıcadan olmazmıhatay antakya yani
![]()
abi yaylıcadan olmazmıhatay antakya yani
![]()
arkadaşlar çukurovalı motosiklet dostları bayramdan sonra antalya motosikletlileri olarak akdeniz motosikletlileri buluşma etkinliği kapsamında orta nokta olan anamur -silifkede bir buluşma tanışma ve kaynaşma düşüncemiz var tabi siz ne dersiniz bu hususta.
selm reşit bu hafta sonu çok güzel bı gezı yaptım tek başima foto makına olsayydı keşke çok güzel fotolar çekerrdım sıslı yollar yamurlar mı dersın dagların sıs bulutları arasında kaybolmasımı dersın çok guzel manzaralar vardı yamurda heryerım ıslandı allahtan yedek elbıseler falan vardı yolda durup degıstırdım yamurdan sonra yola devam ettım motorla yasanabılecek güzel bı hafta sonu macera gecırdım bunları yasarken arkadaslarımında yanında olmasını ıstedım ama ne yazıkkı tektım:cat:
sizler arada sırada selam vermesenizde bizi unutsanızda biz unutmayızgünaydın osmaniye mt. nassınız? ressam kardeş, sen gidince buralar sessizliğe bürünmesin olur mu?
resit zaten bı makına arayısı ıcersındeyım ıkımcı el falan arıyorm den gelırse haber et yasdıgım o gunu unutamam keske makına olaydı ama yokr: ben ramazan nede nıyle eve ugruyamıyorum arada bı yazarım osmanıye mt emre nerde o hıc yazmıyor buralara