[Osmaniye - MT]

OSMANİYEEEE
Nasılsınız herkese selamlaaaaar
motolar, geziler, ne alemde , öle koymuşunuz 01 plakalı motor resimlerini, aklım çıkıyo yaaaaa

sayın ressam, nasıl hitab edeceğimi bilemediğim için bu seferlik böyle oldu. ben 57 yaşında rizeli,ankarada oturan, esnafım. kwy splyt'ımı ist.dan 3 ay önce aldım.binerek ank.ya geldim.aksaray hasandağı turu yaptım.ılgaz dağı turu yaptım.ankara civarını saymıyorum.4500 km. sizin mesajınızda yayla telafuz edildiği için ilgimi çekti. (internet konusunda biraz acemiyim ama sizinle fikir alışverişinde bulunmayı isterim.) ben kaçkar dağlarındaki yaylalarda yaşıyorum. bu sene sağlık sorunları yüzünden motorla gidemedim. ekimden sonra inşallah akdeniz turu düşünüyorum.nerde akşam orda sabah misali...sizin oralara da herhalde uğrayacağım.şimdilik bu kadar.her şey gönlünüzce olsun...(yazabildim mi?siz bana yazsanız,nasıl okurum? kesin emin deyilim.onun için myney adresimi yazıyorum) [email protected]

sayın ressam, nasıl hitab edeceğimi bilemediğim için bu seferlik böyle oldu. ben 57 yaşında rizeli,ankarada oturan, esnafım. kwy splyt'ımı ist.dan 3 ay önce aldım.binerek ank.ya geldim.aksaray hasandağı turu yaptım.ılgaz dağı turu yaptım.ankara civarını saymıyorum.4500 km. sizin mesajınızda yayla telafuz edildiği için ilgimi çekti. (internet konusunda biraz acemiyim ama sizinle fikir alışverişinde bulunmayı isterim.) ben kaçkar dağlarındaki yaylalarda yaşıyorum. bu sene sağlık sorunları yüzünden motorla gidemedim. ekimden sonra inşallah akdeniz turu düşünüyorum.nerde akşam orda sabah misali...sizin oralara da herhalde uğrayacağım.şimdilik bu kadar.her şey gönlünüzce olsun...(yazabildim mi?siz bana yazsanız,nasıl okurum? kesin emin deyilim.onun için myney adresimi yazıyorum) [email protected]

Abicim memnun olurum, mail attım sana oradan okuyabilirsin...

Selam Osmanİye Mt KardeŞler. Nassiniz İnŞallah :p

sencer abi senı burada görmek ne güzel... arada bir bizleri hatırlayın yaaww.
Senin motosiklet ne alemde iyiliştimi

abi yaylıcadan olmazmı :):) hatay antakya yani :)

olur dostum neden olmasın seve seve

abi yaylıcadan olmazmı :):) hatay antakya yani :)

olur dostum neden olmasın seve seve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
bende osmanıyedeyımmmmm.ressam kardesım keske daha önce tanıssaymısız ne gezıler yapardık

selm reşit bu hafta sonu çok güzel bı gezı yaptım tek başima foto makına olsayydı keşke çok güzel fotolar çekerrdım sıslı yollar yamurlar mı dersın dagların sıs bulutları arasında kaybolmasımı dersın çok guzel manzaralar vardı yamurda heryerım ıslandı allahtan yedek elbıseler falan vardı yolda durup degıstırdım yamurdan sonra yola devam ettım motorla yasanabılecek güzel bı hafta sonu macera gecırdım bunları yasarken arkadaslarımında yanında olmasını ıstedım ama ne yazıkkı tektım:cat:

arkadaşlar çukurovalı motosiklet dostları bayramdan sonra antalya motosikletlileri olarak akdeniz motosikletlileri buluşma etkinliği kapsamında orta nokta olan anamur -silifkede bir buluşma tanışma ve kaynaşma düşüncemiz var tabi siz ne dersiniz bu hususta.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osmaniyeli arkadaşlar bende osmaniyeye çok gelip gidiyorum...Osmaniyedeki can arkadaşım ...Fatih Karaoğluna... selamlar...EFOR İletişim.....Yusufa vede tüpçü Mehmete..selamlar

arkadaşlar çukurovalı motosiklet dostları bayramdan sonra antalya motosikletlileri olarak akdeniz motosikletlileri buluşma etkinliği kapsamında orta nokta olan anamur -silifkede bir buluşma tanışma ve kaynaşma düşüncemiz var tabi siz ne dersiniz bu hususta.

ben okudugum için buralarda olmayacagım keske sizlerle katılabilseydim fakat okul işte napalım yaza kaldı görüşmek ve tanısmak üzere

selm reşit bu hafta sonu çok güzel bı gezı yaptım tek başima foto makına olsayydı keşke çok güzel fotolar çekerrdım sıslı yollar yamurlar mı dersın dagların sıs bulutları arasında kaybolmasımı dersın çok guzel manzaralar vardı yamurda heryerım ıslandı allahtan yedek elbıseler falan vardı yolda durup degıstırdım yamurdan sonra yola devam ettım motorla yasanabılecek güzel bı hafta sonu macera gecırdım bunları yasarken arkadaslarımında yanında olmasını ıstedım ama ne yazıkkı tektım:cat:

mustafam öttürmüşsün bee sonunda gezebildin hhıı çok güzel yaa insan yanına birde fot. makınası alır len bizde yasardık o anı neyse birdaha unutma tamammı

Son düzenleme:
ben yaşar güneysu. merhaba, mesajınızı okudum. msn kullanmayı öğreneyim de size haber veririm. aslında trabzon doğumluyum. sık sık giderim. bu sene gidemedim. tedavim var. bir ay sonra bitiyor. motorumla trbzondayım. erzurum bize yakın.. inşallah oralarda siz beni gezdirirsiniz, ben rize,çamlıhemşin,ayder leri gezdiririm.hava iyi olursa yaylalarda dolaşırız. bizim yaylalar çok güzeldir.benim evim de var.oralarda.bana cevap verdiğiniz için teşekkür ediyor,derslerinizde başarılar diliyorum..hoşça kalın.müsait bir zamanda tlf.da görüşebiliriz. mahzuru yoksa?

Merhaba Arkadaşlar.

Antalyalı motosiklet severler olarak, Akdeniz bölgesinde yaşayan tüm motosiklet severlerlerle orta bi yerde buluşmak gibi bir projemiz var. Antalya, Burdur, Hatay, Osmaniye, Isparta, Mersin ve Adana'dan katılacak arkadaşlarla 1. Akdeniz Buluşmasını gerçekleştireceğiz. Mersin Anamur ilçesi Buluşma noktası olacak. 29 Ekim 2006 tarihinde

selamlar arkadaslar nasılsınız ben pazar günü gidiyorum okuluma ve karaşimşeki ewde bırakmam lazım malum erzurumda kullanamayacağım

Mersin İl Temsilcisi
günaydın osmaniye mt. nassınız? ressam kardeş, sen gidince buralar sessizliğe bürünmesin olur mu?

resit zaten bı makına arayısı ıcersındeyım ıkımcı el falan arıyorm den gelırse haber et yasdıgım o gunu unutamam keske makına olaydı ama yok :pr: ben ramazan nede nıyle eve ugruyamıyorum arada bı yazarım osmanıye mt emre nerde o hıc yazmıyor buralara

resit zaten bı makına arayısı ıcersındeyım ıkımcı el falan arıyorm den gelırse haber et yasdıgım o gunu unutamam keske makına olaydı ama yok :pr: ben ramazan nede nıyle eve ugruyamıyorum arada bı yazarım osmanıye mt emre nerde o hıc yazmıyor buralara

kayıp oldu vicdansız bende bulamıyom hayırsız mıdır nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar