[Osmaniye - MT]

yahu siz niçin istanbuldasınız. gördüğüm kadarıyla burayı daha çok seviyorsunuz.
siz bence bu tarafa gelin :)

haklısınız ama mecburiyet işte ekmek paerası derdindeyim :rendeer: ama motorum la en kısa zamanda aranızda olucam inş
görüşürüz MT OSMANİYE:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

vay ressamımmm hayırlı olsun yeni mekanın... kaaancım güzel laf sevdim bunu "yaşasınnn çukurova MT" ressamım allah tekerine motoruna yürüyen aksamına zeval vermesin lakin motor yürür motorcu sevinir:p

incicim bu arada seni sıklıkla burda görmek mutlandırıyo bizleri. aman dikkat burda zaman geçirirken patrona toslama ( ben bir iki defa yakalandım allahtan benimki iyi alıştı artık ) neyse en kısa zamanda tüm motor dostlarıyla bir arada olmak dileğiylen. inci işlerini çabuk bitir gel artık ama sende :p

Son düzenleme:
osmaniye...osmaniye ..alooo sesim gelürmüüüüüüüü......bende varım ha...adanadan..aslım kadirli'li...

vay ressamımmm hayırlı olsun yeni mekanın... kaaancım güzel laf sevdim bunu "yaşasınnn çukurova MT" ressamım allah tekerine motoruna yürüyen aksamına zeval vermesin lakin motor yürür motorcu sevinir:p

incicim bu arada seni sıklıkla burda görmek mutlandırıyo bizleri. aman dikkat burda zaman geçirirken patrona toslama ( ben bir iki defa yakalandım allahtan benimki iyi alıştı artık ) neyse en kısa zamanda tüm motor dostlarıyla bir arada olmak dileğiylen. inci işlerini çabuk bitir gel artık ama sende :p

ben de sizleri böyle görünce mt ana sayfada süper mutlu oluyorum.Bende sizleri bejkliyorum aslında şöle kalabalık bir grup sürüşüyle istanbul"a .öffff ammma olur be :rendeer: :rendeer: :rendeer:

aldı yürüdü işte osmaniye.
ben sana demiştim ressam :)
yaşasın çukurova mt

abıler ablalar ben neler goruyorum motorcular almıs basını gıdıyor osmanıye adana mersın falan resıt hayyırlı ugurlu olsun yenı mekanın burdada varız artık
hadı hepınıze kolay gelsın gezılerde artık beraber olacamız kısılerde cogalacak demektır

yahu biz istanbula nasıl gelelim.:mrgreen:
türkiyenin öbür ucu :cherry:
ama ne zevkli olur biliyormusunuz inci hanım.
sizde bize börek falan yapardınız :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
ben de sizleri böyle görünce mt ana sayfada süper mutlu oluyorum.Bende sizleri bejkliyorum aslında şöle kalabalık bir grup sürüşüyle istanbul"a .öffff ammma olur be :rendeer: :rendeer: :rendeer:
inci bir mersine gittik birkacgün hala belimizi doğrultamadık,istanbulu düsünmek bile bel kemigimi sızlatıyor heheheeeee:) tabi cok güzel olurdu fakat durumlar ve motorlar malum:(

Osmaniye (MT) ye Berlinden sevgiler selamlar :rendeer:
abi sen gelip gezi düzenleyecektin burada ama hala gelmedin bekle biz geliyoruz istanbuldan sonra berline olurmu :) en yakın zamanda tanısmak ümidiyle
hakpek msn adresim kayıtlı görüsürüz oradan ok hosgeldin

Son düzenleme:
inci bir mersine gittik birkacgün hala belimizi doğrultamadık,istanbulu düsünmek bile bel kemigimi sızlatıyor heheheeeee:) tabi cok güzel olurdu fakat durumlar ve motorlar malum:(

yapma yaaa motorcuyuz bizi yollar,bozarmı :queen: :queen:

size börekler , dolmalar, mantılar açarım hele bir şölee bir 40 -50 motorla gelin millete " OSMANİYE" Lİ neyimiş bi gösterin ,,,,,,:queen: :queen: :queen:

börek dolma ve mantı amanın şu üçlüye bak :p

ben gelirim valla osmaniye MT yer varmı misafire

anaaaaaa hakketten yaaa :p dolma börek mantı derken heyecanlanmışım ben
osmaniyeye gidecez sandım istanbula gidecekmişiz meyer neyse önemli olan yer değil zaten muhteşem üçlü :p

osmaniyeye gidecez sandım istanbula gidecekmişiz meyer neyse önemli olan yer değil zaten muhteşem üçlü :p

Ben de zaten bu muhteşem üçlüyle Osmaniye mt yi İtsnbul"a çağırıyorum ama onlar zaten sürekli güzel yemeklerin içindeler kandıramıcaz galiba :queen:

kardeşşş hayırlıı uğurluu olsunn :cat: :cat: tümm osmaniyeye selamlar:wiinkk: :wiinkk:

varmı öle izmirden direk götürmek börekleri...:mrgreen:
inci hanım siz gelseniz ailecek...
yolluklarıda siz değil biz yesek olmazmı:cherry:

OSMANİYEE MT NEREDESİNİZ YAW :silent: günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:rendeer:
hadi topiği böle canlı tutamayız, hadi ekşııııın:queen: :queen: :queen:

herkese selammm :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar