Bağcılar, Sultanbeyli, Sultangazi... ve daha birçoğu. Gözünüz körmü daracık sokaklarda birbirinize sürtmeden geçmiyorsunuz ne bir sosyal tesis ne adam akıllı bir park yok.
........
Halkta alışık değil özel sektörün yaptığı parası özel sektöre gidecek köprülerin böyle göbekli açılışına ondan kendilerine sanıyorlar her zaman ki gibi.
Yine altyapı ile ilgili benzer bir durum.
http://www.hurriyetoto.com/haberler/3499/iste-istanbulun-trafik-kazasi-haritasi
2016 yılı başında İstanbulda 3 milyon 651 bin 166 araç bulunurken trafik kazaları sayısı da bir hayli çok. 2015te sigorta kayıtlarına yansıyan rakamlara göre İstanbulda 333 bin 46 trafik kazası yaşandı.Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin verilerine göre ise en çok trafik kazası ise Tuzla ilçesinde gerçekleşti. En az trafik kazası ise 99 kaza ile Adalar'da oldu. İşte 2015'te İstanbulda en çok kazanın gerçekleştiği 10 ilçe:
Tuzla : 20.377 kaza
Başakşehir : 17.917 kaza
Gaziosmanpaşa: 16.803 kaza
Kağıthane : 15.974 kaza
Küçükçekmece : 13.636 kaza
Ataşehir : 13.545 kaza
Ümraniye : 12.762 kaza
Bağcılar : 12.284 kaza
Bayrampaşa : 11.199 kaza
İlçeler İstanbul'da yaşayanlara tanıdık gelmiştir (Bende Başakşehir'de oturuyorum) , alt yapı yatırımlarının ne durumda olduğunun göstergesi bu kaza rakamları da.
Ben ama iktidarın bu gidişinden memnunum , halk arasında "Allah zulmünü arttırsın" diye bir söz vardır , Allah hırslarını arttırsın , daha çok daha çok desinler ki , belki halk en sonunda görür.Bu halk ki Jet Fadıl için bile "otomobil yapacaktı yaptırmadılar" diyordu
Bu arada yerli otomobilimiz ve yerli uçağımız üretime başlayınca garanti edilen rakamı kat be kat aşarız inşallah suriye'lilerin duaları ile de.