2014 den sonra makinaya her türlü elektronik geldi , tasarım değişti..Arkadaş geçenlerde DL 1050 aldı, benim dl650'den daha teknolojik. Benimkinde yalnızca ABS var onda traction kontrol falan da varmış.
2014 den sonra makinaya her türlü elektronik geldi , tasarım değişti..Arkadaş geçenlerde DL 1050 aldı, benim dl650'den daha teknolojik. Benimkinde yalnızca ABS var onda traction kontrol falan da varmış.
Allahım herkese gönlündeki motoru nasip et yarabbim. Arada bana da bunu ver Allahım. Hayırlı cumalar hacı abiler.
![]()
birebir aynı xx vardı bende , 2003 model. Vance & Hince egzozlu.
Gökhan aldı, bir süredir forumda yazmıyor. 2023 model sanırım. Çok memnun.Abi benim alacağım ilk kasaları, o kaç model?
Abi o bütçelere çıkarsam yüksek ihtimalle ya Multistrada alırım ya Gs. Bana cilalı taş devrinin motosikletleri lazım.Gökhan aldı, bir süredir forumda yazmıyor. 2023 model sanırım. Çok memnun.
ilk köfte turunda yakından göreceğim makinayı. Bizim ekipte bir tek Tomygun kaldı vstrom almamış olan.![]()
ya herkes çok kıskanç olmuş..bu forumdaki cehalet seviyesi bazen çok canımı sıkıyor ama başka gidecek yer de yok. bir de tabii kıymetli üyelerimiz de var onlar istisna.
orkun olgar'ı birkaç senedir takip ediyorum. adamın genel kültürü, motosiklet kültürü, motosiklet bilgisi, genel hayat kalitesi vs. bu forumdan rastgele seçeceğimiz 20 kişinin toplamından çoğu zaman büyük olur. hayabusa'ya binse ölür vs yazmışlar adamın hayabusa'sı da var mesela![]()
elit insana düşman olmalarını anlarım bir yere kadar, kaliteli insanlara niye düşman oluyorlar onu anlamıyorum. eli yüzü düzgün, 3 kuruş para için soytarılık yapmadan, onu bunu yalamadan motosikletle ilgili içerik üreten kaç kişi var da orkun olgar'a sardınız.ya herkes çok kıskanç olmuş..
bu toplum neden boyle elit insanlara düşman ? yazık, çok yazık yeminle.
Türkiye de motosiklet kültürü mü var ki? Camia dediğimiz şey ne?elit insana düşman olmalarını anlarım bir yere kadar, kaliteli insanlara niye düşman oluyorlar onu anlamıyorum. eli yüzü düzgün, 3 kuruş para için soytarılık yapmadan, onu bunu yalamadan motosikletle ilgili içerik üreten kaç kişi var da orkun olgar'a sardınız.
türk motosiklet camiasının %90'ına göre kendisi dışında bir tek AEA motosikletten anlıyor, gerisi komple cacık. bu kanıya da iki tane 200cc motosiklet alıp satınca varıyor çoğu bir de.
ya işte nört olmayı anlarım. ama dediğiniz kişinin youtube ünlüsü olduğu bir ortamda muhtemelen harley'e de indian'a da hatta royal enfield'a da binmiş, markaların geçmişini ve kimliğini bilen bir adama da durduk yere sallamak çok saçma geliyor. ama bahsettiğiniz camia sığlığından kaynaklanıyor, çok yapacak bir şey yok.Bir tanesi Royal Enfield köklü bir hint markasıdır tıpkı indian gibi diyen vatandaş. Bu adam TR'de en çok izlenen youtuber'lar arasında. Neden bilmiyorum. Indian 1901'de Harley Davidson'dan 2 sene önce kurulmuş bir Amerikalı marka ve adam Hintli zannediyor. Bunu bilmiyor. Bu adamı ünlü etmişiz.
Bu mu camia? Youtuber internet ünlüsü vb değerlendirebilecek bir kitle yok ki. Genel kanıyı yaşıyoruz.
bu forumdaki cehalet seviyesi bazen çok canımı sıkıyor ama başka gidecek yer de yok. bir de tabii kıymetli üyelerimiz de var onlar istisna.
orkun olgar'ı birkaç senedir takip ediyorum. adamın genel kültürü, motosiklet kültürü, motosiklet bilgisi, genel hayat kalitesi vs. bu forumdan rastgele seçeceğimiz 20 kişinin toplamından çoğu zaman büyük olur. hayabusa'ya binse ölür vs yazmışlar adamın hayabusa'sı da var mesela![]()
"evet arkadaşlar gündüz farları böyle. komple led farlar var. bakın sellektörü de çok güzel vuruyor. durun bir de egzozu dinleyelim" diyen adamların toplamından daha güzel içerik üretiyor bence.Orkun Olgar'ın youtube sayfasından motosikleti bir yere parkedip önünde laf kalabalığı yapmak dışında ürettiği bir içerik paylaşır mısın bana ?
Sence"evet arkadaşlar gündüz farları böyle. komple led farlar var. bakın sellektörü de çok güzel vuruyor. durun bir de egzozu dinleyelim" diyen adamların toplamından daha güzel içerik üretiyor bence.
doğan kabakTürkiye de motosiklet kültürü mü var ki? Camia dediğimiz şey ne?
Orkun Olgar'ı takip ederim, ama nötrüm kötü bir şey söylemem. Çokta ilgilendirmiyor. Onun şartlarında AT mantıklıdır, adam Africa Twin sever ona biner banane. Motosiklet gazetecisiyim diye geçinen bi halt bilmeyen birileri var mesela;
Bir tanesi Royal Enfield köklü bir hint markasıdır tıpkı indian gibi diyen vatandaş. Bu adam TR'de en çok izlenen youtuber'lar arasında. Neden bilmiyorum. Indian 1901'de Harley Davidson'dan 2 sene önce kurulmuş bir Amerikalı marka ve adam Hintli zannediyor. Bunu bilmiyor. Bu adamı ünlü etmişiz.
İsterseniz otomobil içinde benzer bir örnek veririm. Daha önce yine bu forumda verdiğim örnekten farklı bir örnek. Ortam hiç bir şeyden haberi olmayıp pohpohlanan insanlarla dolup taşıyor.
Bu mu camia? Youtuber internet ünlüsü vb değerlendirebilecek bir kitle yok ki. Genel kanıyı yaşıyoruz.
bu başlıkta yazdığım her şey bence zaten
Doğan yine iyidir aralarında. Kimseden bir Jeremy Clarkson performansı beklemiyoruz. Halit abi bilgilidir mesela. Hakan Abi var beraber program yaparlar bilgilidir. Mx5'i olduğundan iyi tanırım çok muhabbetimiz oldu. Sıfırdan söker takar. Teknik ve mekanik olarak hakimdir. Neyse.doğan kabak
Eskiden iyiydi sanki daha çok, şimdi videoları çok düz yolda gazlama üzerine gibi geliyor. Bizim tükanda çalıştığı dergiler bulunurdu, autocar evo mevo, okurduk.. Teknik bilgiden biraz evrildi gibi geliyo kanalı ama adamın zaten böyle bir amacı var mıyd bilmiyorum yani boşa eleştirmeyeyim ya. Anlatan Adamlar'ı izliyorum arada, güzel videoları var.Doğan yine iyidir aralarında. Kimseden bir Jeremy Clarkson performansı beklemiyoruz. Halit abi bilgilidir mesela. Hakan Abi var beraber program yaparlar bilgilidir. Mx5'i olduğundan iyi tanırım çok muhabbetimiz oldu. Sıfırdan söker takar. Teknik ve mekanik olarak hakimdir. Neyse.
![]()
Ben onları da Orkun'u da seyretmiyorum. Yerlileri ancak şahsen tanıdığım biri ise veya konu ile ilgili böyle forumda vs. video paylaşılmışsa vs. gibi sebeplerle seyrediyorum."evet arkadaşlar gündüz farları böyle. komple led farlar var. bakın sellektörü de çok güzel vuruyor. durun bir de egzozu dinleyelim" diyen adamların toplamından daha güzel içerik üretiyor bence.