Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahım herkese gönlündeki motoru nasip et yarabbim. Arada bana da bunu ver Allahım. Hayırlı cumalar hacı abiler.

960x0.jpg

bu motorda o radyator nedir ya ? Bu ne özensizliktirr...
Ayrica bu motor minyon tipli adam motoru.

Ufak tefekseniz ok, guzel.
Ama 1.85 90 kilo adam bile bu motorda iyi durmaz.

Sonuc: ufak tefek kız motoru bu.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
AT'a binip dağda bayırda gezeceğime, bununla cafe önünde kızlarla yumuşak yumuşak böle. Ayrıca neoklasik bu. Ayrıca At'tan güçlü.

bu forumdaki cehalet seviyesi bazen çok canımı sıkıyor ama başka gidecek yer de yok. bir de tabii kıymetli üyelerimiz de var onlar istisna.
orkun olgar'ı birkaç senedir takip ediyorum. adamın genel kültürü, motosiklet kültürü, motosiklet bilgisi, genel hayat kalitesi vs. bu forumdan rastgele seçeceğimiz 20 kişinin toplamından çoğu zaman büyük olur. hayabusa'ya binse ölür vs yazmışlar adamın hayabusa'sı da var mesela :D

Motosikleti
Ns200 15"
Gökhan aldı, bir süredir forumda yazmıyor. 2023 model sanırım. Çok memnun.
ilk köfte turunda yakından göreceğim makinayı. Bizim ekipte bir tek Tomygun kaldı vstrom almamış olan. :)
Abi o bütçelere çıkarsam yüksek ihtimalle ya Multistrada alırım ya Gs. Bana cilalı taş devrinin motosikletleri lazım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu forumdaki cehalet seviyesi bazen çok canımı sıkıyor ama başka gidecek yer de yok. bir de tabii kıymetli üyelerimiz de var onlar istisna.
orkun olgar'ı birkaç senedir takip ediyorum. adamın genel kültürü, motosiklet kültürü, motosiklet bilgisi, genel hayat kalitesi vs. bu forumdan rastgele seçeceğimiz 20 kişinin toplamından çoğu zaman büyük olur. hayabusa'ya binse ölür vs yazmışlar adamın hayabusa'sı da var mesela :D
ya herkes çok kıskanç olmuş..

bu toplum neden boyle elit insanlara düşman ? yazık, çok yazık yeminle.

ya herkes çok kıskanç olmuş..

bu toplum neden boyle elit insanlara düşman ? yazık, çok yazık yeminle.
elit insana düşman olmalarını anlarım bir yere kadar, kaliteli insanlara niye düşman oluyorlar onu anlamıyorum. eli yüzü düzgün, 3 kuruş para için soytarılık yapmadan, onu bunu yalamadan motosikletle ilgili içerik üreten kaç kişi var da orkun olgar'a sardınız.

türk motosiklet camiasının %90'ına göre kendisi dışında bir tek AEA motosikletten anlıyor, gerisi komple cacık. bu kanıya da iki tane 200cc motosiklet alıp satınca varıyor çoğu bir de.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
elit insana düşman olmalarını anlarım bir yere kadar, kaliteli insanlara niye düşman oluyorlar onu anlamıyorum. eli yüzü düzgün, 3 kuruş para için soytarılık yapmadan, onu bunu yalamadan motosikletle ilgili içerik üreten kaç kişi var da orkun olgar'a sardınız.

türk motosiklet camiasının %90'ına göre kendisi dışında bir tek AEA motosikletten anlıyor, gerisi komple cacık. bu kanıya da iki tane 200cc motosiklet alıp satınca varıyor çoğu bir de.
Türkiye de motosiklet kültürü mü var ki? Camia dediğimiz şey ne?

Orkun Olgar'ı takip ederim, ama nötrüm kötü bir şey söylemem. Çokta ilgilendirmiyor. Onun şartlarında AT mantıklıdır, adam Africa Twin sever ona biner banane. Motosiklet gazetecisiyim diye geçinen bi halt bilmeyen birileri var mesela;

Bir tanesi Royal Enfield köklü bir hint markasıdır tıpkı indian gibi diyen vatandaş. Bu adam TR'de en çok izlenen youtuber'lar arasında. Neden bilmiyorum. Indian 1901'de Harley Davidson'dan 2 sene önce kurulmuş bir Amerikalı marka ve adam Hintli zannediyor. Bunu bilmiyor. Bu adamı ünlü etmişiz.

İsterseniz otomobil içinde benzer bir örnek veririm. Daha önce yine bu forumda verdiğim örnekten farklı bir örnek. Ortam hiç bir şeyden haberi olmayıp pohpohlanan insanlarla dolup taşıyor.

Bu mu camia? Youtuber internet ünlüsü vb değerlendirebilecek bir kitle yok ki. Genel kanıyı yaşıyoruz.

Bir tanesi Royal Enfield köklü bir hint markasıdır tıpkı indian gibi diyen vatandaş. Bu adam TR'de en çok izlenen youtuber'lar arasında. Neden bilmiyorum. Indian 1901'de Harley Davidson'dan 2 sene önce kurulmuş bir Amerikalı marka ve adam Hintli zannediyor. Bunu bilmiyor. Bu adamı ünlü etmişiz.

Bu mu camia? Youtuber internet ünlüsü vb değerlendirebilecek bir kitle yok ki. Genel kanıyı yaşıyoruz.
ya işte nört olmayı anlarım. ama dediğiniz kişinin youtube ünlüsü olduğu bir ortamda muhtemelen harley'e de indian'a da hatta royal enfield'a da binmiş, markaların geçmişini ve kimliğini bilen bir adama da durduk yere sallamak çok saçma geliyor. ama bahsettiğiniz camia sığlığından kaynaklanıyor, çok yapacak bir şey yok.

Motosikleti
1190 ADV

Orkun Olgar'ın youtube sayfasından motosikleti bir yere parkedip önünde laf kalabalığı yapmak dışında ürettiği bir içerik paylaşır mısın bana ?

Orkun Olgar'ın youtube sayfasından motosikleti bir yere parkedip önünde laf kalabalığı yapmak dışında ürettiği bir içerik paylaşır mısın bana ?
"evet arkadaşlar gündüz farları böyle. komple led farlar var. bakın sellektörü de çok güzel vuruyor. durun bir de egzozu dinleyelim" diyen adamların toplamından daha güzel içerik üretiyor bence.

Türkiye de motosiklet kültürü mü var ki? Camia dediğimiz şey ne?

Orkun Olgar'ı takip ederim, ama nötrüm kötü bir şey söylemem. Çokta ilgilendirmiyor. Onun şartlarında AT mantıklıdır, adam Africa Twin sever ona biner banane. Motosiklet gazetecisiyim diye geçinen bi halt bilmeyen birileri var mesela;

İsterseniz otomobil içinde benzer bir örnek veririm. Daha önce yine bu forumda verdiğim örnekten farklı bir örnek. Ortam hiç bir şeyden haberi olmayıp pohpohlanan insanlarla dolup taşıyor.

doğan kabak

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Doğan yine iyidir aralarında. Kimseden bir Jeremy Clarkson performansı beklemiyoruz. Halit abi bilgilidir mesela. Hakan Abi var beraber program yaparlar bilgilidir. Mx5'i olduğundan iyi tanırım çok muhabbetimiz oldu. Sıfırdan söker takar. Teknik ve mekanik olarak hakimdir. Neyse.

Diğer arkadaşıda yazayım isim vermeden. Bir gün bir hikaye çıktı karşıma, Carrera 4s'e muayene yapılıyor. Fren testini paylaşmış hesabında. Sürekli 4 çeker otomobillerin fren testinde viscous zarar görmesin diye boşta duran tekerlerin altına roller konur. Ne Tüv elemanının haberi var. Ne de araç sahibinin. Ön tekerler dönerken arka tekerler sabit. 2. elde o araç satılacak ünlü bilmem kim otomobil gazetecisinin 4 çeker carrerası diye. Dostum araç artık 2 çeker... Yazdım kendisine git baktır diye, mesajıma cevap vermedi. Kuzenimin arkadaşı olur, dedim haber et şuna götürsün baktırsın. Ne yaptı bilmiyorum. Audi Porsche Subaru vb ya da farklı markada olabilir gibi Haldex vb sistem kullanan sürekli 4 çeker araçlarda fren testinde roller konur diğer tekerleklere. Yine "ismi lazım değil" bir arkadaşımın en büyük fobilerinden biriydi bu mevzu Nissan 4 çeker spor aracında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada tüvden sorunsuz geçti diye mutlu bir mesaj veriyordu hikaye :D

Son düzenleme:
Doğan yine iyidir aralarında. Kimseden bir Jeremy Clarkson performansı beklemiyoruz. Halit abi bilgilidir mesela. Hakan Abi var beraber program yaparlar bilgilidir. Mx5'i olduğundan iyi tanırım çok muhabbetimiz oldu. Sıfırdan söker takar. Teknik ve mekanik olarak hakimdir. Neyse.
:D
Eskiden iyiydi sanki daha çok, şimdi videoları çok düz yolda gazlama üzerine gibi geliyor. Bizim tükanda çalıştığı dergiler bulunurdu, autocar evo mevo, okurduk.. Teknik bilgiden biraz evrildi gibi geliyo kanalı ama adamın zaten böyle bir amacı var mıyd bilmiyorum yani boşa eleştirmeyeyim ya. Anlatan Adamlar'ı izliyorum arada, güzel videoları var.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
"evet arkadaşlar gündüz farları böyle. komple led farlar var. bakın sellektörü de çok güzel vuruyor. durun bir de egzozu dinleyelim" diyen adamların toplamından daha güzel içerik üretiyor bence.
Ben onları da Orkun'u da seyretmiyorum. Yerlileri ancak şahsen tanıdığım biri ise veya konu ile ilgili böyle forumda vs. video paylaşılmışsa vs. gibi sebeplerle seyrediyorum.

Yahu motosiklete binmeye zor vakit buluyoruz, yerli içerik seyretmeye nasıl vakit bulalım? (Ara ara yabancılardan seyrediyorum ama...)

Benden demesi: İçerik takip etmeyin arkadaşlar, anı üretin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar