Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Eskiden iyiydi sanki daha çok, şimdi videoları çok düz yolda gazlama üzerine gibi geliyor. Bizim tükanda çalıştığı dergiler bulunurdu, autocar evo mevo, okurduk.. Teknik bilgiden biraz evrildi gibi geliyo kanalı ama adamın zaten böyle bir amacı var mıyd bilmiyorum yani boşa eleştirmeyeyim ya. Anlatan Adamlar'ı izliyorum arada, güzel videoları var.
Onlar çok büyük bomba. Geçenlerde sanırım burada yazmıştım. Bi tanesi Mx5'in yağ basınç saatini yağ sıcaklık göstergesi sanıyor. Millete öyle anlatıyordu. Bilmediklerine bilmiyorum demiyorlar, birşey uydurup anlatmaya devam ediyorlar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Onlar çok büyük bomba. Geçenlerde sanırım burada yazmıştım. Bi tanesi Mx5'in yağ basınç saatini yağ sıcaklık göstergesi sanıyor. Millete öyle anlatıyordu. Bilmediklerine bilmiyorum demiyorlar, birşey uydurup anlatmaya devam ediyorlar.
Bizim milletin en büyük özelliğidir. Asla bilmiyorum demez. (Ek olarak hatasını kabul etmez, özür dilemez vs. vs. çünkü bunlar "zayıflıktır". Yazık la, valla...)

İş görüşmelerinde x uzmanıyım, y gurusuyum, z şampiyonuyum diye CV yazan çok elemandan "bilmiyorum" dediğim halde x'i de y'yi de z'yi de kat kat fazla bildiğimi görüp şaşırırdım hep. Meğerse Dunning Kruger Effect denen naneymiş olay. :D

Motosikleti
1190 ADV
Popüler olmuş yada olmaya çalışan kişiler arasında donanımlı insanlar vardır mutkala fakat donanımı ile popüler olan kaç tane ? Zafer Akçay kaza videolarını paylaşmaya başlamadan önce kaç kişi tanıyordu ? Çok iyi bir eğitmen yada motosiklet duayeni olduğu için bu kadar tanındı ? Adam birilerinin yaptığı kazaları yorumluyor, hiçbirşey bulamazsa çıkar mı çıkar, olur mu olur... :) Orkun Olgar da bir yerden tutunmaya çalışıyor, belki başarır bilemiyorum ama donanımı kullanarak ne yapıyor ? Niye Afrika Twin'e biniyormuş onu anlatıyor. İşte şahin gibi gözleri varmış motorun da, kendisi çok uzun boyluymuş... :) Açıkcası Türkiye'den severek izlediğim motosiklet konusunda iyi içerik hazırlayabilen kimse yok şimdilerde. Ortalık birbirine sövenlerin kavga edenlerin videolarını paylaşan tipler dolu.

kim ki bu eleman?

ara ara youtube shorts'ta da denk geldim, dişe dokunur bi kelamını duyamadım. diksiyonda da biraz fazla kasıyor gibi.

Motosikleti
cbf 150
AeA varken onun yaptıkları çıtadır benim gözümde. Gerisi şarlatan. Ben hepsinden iyi yaparım. Bir kere yakışıklıyım,diksiyonum düzgünm.

Kaliteliyimde, bunuda yazın kenara. Ama agresifimin sinir bozucuyum aşalarım. Fakir sevmem. Şimdi kanalı açsam üç beş arkadalım izler genel fakir kitle için kendimi düşüremem. Heleki afrika twinin gözleri kalçası memeleri diye anlatmam. motor zaten yep yeni duruyor araziyede girmemi korkudan. Zaten arazi motorları Türkiyede sadece asfaltta topspeed denenerek test ediliyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
kim ki bu eleman?

ara ara youtube shorts'ta da denk geldim, dişe dokunur bi kelamını duyamadım. diksiyonda da biraz fazla kasıyor gibi.
İllâ ki vardır dişe dokunur bir şey. İlk karşıma çıktığımda "kendine gereğinden fazla önem veren bir insan" izlenimi aldığım için kıl kapıp bir daha da ilgilenmedim. Oradan buradan iletilen instagram reels'lerinde de bu ilk izlenimimi bozabilecek bir tanesine denk gelemedim bir türlü. Üslup ve tarz önemli böyle girişimlerde; buna göre bir izleyici kitlen oluşuyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kim ki bu eleman?

senin gibi benim de onume dusuyordu, kim bu adam diye gecenlerde araştrmıştım bloomberht de program yapan bir ünlü gibi gordum.
tüm bilgim buydu :d

yalan yok, "olgun olgar kim amk" diyen cok olur diye tahmin ediyordum.. meğer çoğu kişi tanımayı gectim takip bile ediyordmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve evet çok kastığı belli oluyor.

Nedenini bilmiyorum ama bu adamı bende beğenmiyorum hiç izlemiyorum barkın ağabeyden buyana bir tek nekipedia hoşuma gidiyor

Motosikleti
1190 ADV
senin gibi benim de onume dusuyordu, kim bu adam diye gecenlerde araştrmıştım bloomberht de program yapan bir ünlü gibi gordum.
tüm bilgim buydu :d

yalan yok, "olgun olgar kim amk" diyen cok olur diye tahmin ediyordum.. meğer çoğu kişi tanımayı gectim takip bile ediyordmuş

ve evet çok kastığı belli oluyor.

Bir ara sanırım NTV de program yapıyordu. Türkiye'nin doğal güzelliklerini tanıtıp, bir yerde bisiklete biniyordu, ötekinde kanoyla geziyordu falan. Apartman çocuğunun Serdar Kılıç olmaya çalışması gibi birşeydi. Ordan tutturamayınca motosikletden uğraşıyor şimdilerde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
. Ordan tutturamayınca motosikletden uğraşıyor şimdilerde.

alla alla. neden yutubır olmak isternir ki diye başlık açmıştım ama bu işte cok para var sanırım asdasf gerçi bu adamda pek para sorunu yok gibi.
demek kiii başka nedenler var benim bilmediğim.

Bir ara sanırım NTV de program yapıyordu. Türkiye'nin doğal güzelliklerini tanıtıp, bir yerde bisiklete biniyordu, ötekinde kanoyla geziyordu falan. Apartman çocuğunun Serdar Kılıç olmaya çalışması gibi birşeydi. Ordan tutturamayınca motosikletden uğraşıyor şimdilerde.
Adam birsürü outdoor markanın TR distribütörüymüs yav o kadarda şeetmeyin 😅

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
DL1000 fiyatları ucuz, DL650 alacağım paraya DL1000 alabiliyorum ama teknolojisi taş devrinden olduğu için aklımdan geçmiyor.
Sanırım teknoloji dediğin traction control ABS vs. Biz eski kaşarlar için sizin teknoloji dediğiniz şey bisikletteki denge tekerleği gibi acemileri kurtaran elektronik oyuncaklardan başka birşey değil. Nesil değiştikçe yetenekler insandan motora doğru kayıyor. İki nesil sonra sürücüsüz araba kullanmayana dinazor diyecekler 🤣🤣🤣

birebir aynı xx vardı bende , 2003 model. Vance & Hince egzozlu.
Koca kafalı kızım benim :)
Bir tane de x11 ' im vardı bunun çıplağı . 2001 model.
bitmesi üzücü.
Türkiyede X11 varmı yahu ????

Motosikleti
1190 ADV
alla alla. neden yutubır olmak isternir ki diye başlık açmıştım ama bu işte cok para var sanırım asdasf gerçi bu adamda pek para sorunu yok gibi.
demek kiii başka nedenler var benim bilmediğim.
Tabiki youtube yada başka platformlardan ciddi paralar kazanan var. Ama düzgün birşey üretmek kolay değil, belli bir yere getirdikten sonra da her türlü akıp gidiyordur. Tam tersini başarabilen birtek seninde severek takip ettiğin Selçuk var sanırım. Belli bir yere getirip sonra ağzına yüzüne buşaltırıp takipçi kaybetmek herkesin yapabileceği birşey değil bence.

Motosikleti
Ns200 15"
Sanırım teknoloji dediğin traction control ABS vs. Biz eski kaşarlar için sizin teknoloji dediğiniz şey bisikletteki denge tekerleği gibi acemileri kurtaran elektronik oyuncaklardan başka birşey değil. Nesil değiştikçe yetenekler insandan motora doğru kayıyor. İki nesil sonra sürücüsüz araba kullanmayana dinazor diyecekler 🤣🤣🤣
Hocam tek isteğim abs o kadar, şimdiye kadar sahip olduğum motosikletlerde abs yoktu. Bari şimdi olsun isterim. :D

Hadi ya? Ulan iki grafikli, animasyonlu anlatım yaptılar diye izliyodum karşıma çıkan videolarını.. :D Bizim kuşağın odak sorunu var abi üstte teknik bilgi verilen video oynarken aşağıda gta 5 araba sürme videoları geçmesi lazım yoksa izleyemiyorum aıgjoıasjgas :D

Kimi izleyecez ya? ChrisFix çok sarıyodu bi ara, bizim eski Volvo S70'in farları ve klimayı temizlemiştim bu adamı izleyerek...

Motosikleti
1190 ADV
Hadi ya? Ulan iki grafikli, animasyonlu anlatım yaptılar diye izliyodum karşıma çıkan videolarını.. :D Bizim kuşağın odak sorunu var abi üstte teknik bilgi verilen video oynarken aşağıda gta 5 araba sürme videoları geçmesi lazım yoksa izleyemiyorum aıgjoıasjgas :D

Kimi izleyecez ya? ChrisFix çok sarıyodu bi ara, bizim eski Volvo S70'in farları ve klimayı temizlemiştim bu adamı izleyerek...
M539 Restorations'ı tavsiye ederim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Motorolog ayrı, sosyolog ayrı, vantrolog ayrı. Ben daha Rahmetliden sonra bu kötü olmuş diyene rastlamadım. Hepsi birbirinden iyi, memlekete bir tane kötü motor getiren kötü distribütör yok. Bunların kullandığı araçların hiç kötü tarafları yok. Bunlar sihirbaz, biz kullanıcılar hokkobaz.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Bir sürü kanal takip ediyorum ama izlediğim tek Türk motosiklet kanalı 100 Oktan. Bilgilerimi tamamen yabancı kaynaklardan öğrenmeye gayret ediyorum. Daha öncede yazdım 12 senedir biniyorum ama sonradan motorcuyum. Buraya da biraz bilgilenirim diye geldim. Akrep 35lik viskiyi 1 saatte içtim bi daha içmicem diye konu açıyo...

Türk yutubırlar efsane zaten. Tüm içerikler birbirinin aynısı. Ulan çük kadar kanalım var benden içerik çalan oldu 🤣 . Azıcık özgün ol be. Harley içeriklerine koşan bi dangalak var. Benim kendi şahsi instagram hesabımdaki videoyu müziği ile tarzı ile falan kopyalamış. Aynı şekil koymuş. UTTS videomdaki tüm bilgileri almış anlatmış. Tabi nasıl takıldığını çkeememiş utts takacak aracının olması lazım.

Şimdi ben bunları nasıl izleyeyim?

Bazı şeyler ihtiyaçtan doğar. Arkadaş ben gezmeyi seviyorum yerim kalmadı pc'de diye vatandan harici sata almaya üşendim youtube'a atmaya başladım. Sonra baktım kimse utts videosu çekmemiş (Kendim nasıl takılıyo motora göremedim) hadi dedim ben çekeyim. Milletin bi işine yarasın. Ben üye olmadan önce bu forumda bile paylaşılmış o video. Gidipte onu çalma git bi tane takan montaj bayisine motor geldiği zaman haber verin nasıl takılıyo göstericem video ile diye söyleyiver :D Bu kadar mı zor.

Bu arada benim videolarda prodüksüyon falan sıfır. Gelişine çekiyorum. Raw videolar falan. Bişey sanmayın yani çaldılar diye. Düşünün vatandaş onu dızlamış.

Türkiyede X11 varmı yahu ????
Kızıltoprak Motosa serbest ithalat getirmişti. Grey market çalışıyordu arada sırada.
Sahibinden de arada sırada çıkıyor 2001 modeller .
Ben 2. el Sina abiden almıştım. Keyifli motordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar