Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorolog ayrı, sosyolog ayrı, vantrolog ayrı. Ben daha Rahmetliden sonra bu kötü olmuş diyene rastlamadım. Hepsi birbirinden iyi, memlekete bir tane kötü motor getiren kötü distribütör yok. Bunların kullandığı araçların hiç kötü tarafları yok. Bunlar sihirbaz, biz kullanıcılar hokkobaz.

selamiiiii.

kral çıplak diyebilen çoook üst duzey bir yutubır önerecem sana.

hic acımıyor..bence kendisi dişi aea.
üye olup bildirimleri acıp destek olursan sevinirim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
selamiiiii.

Asdasfasd geldi bizim içerik dızlayan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yav bu vatandaş Harley bayisinde eline verilen metni okuyup özel servisleri kötülüyor. Azıcık seçici ol be burak hahahaha

severek takip ettiğin Selçuk var sanırım.

:d

evet izliyorum arada. Ya samimi diyorum arada a haber, cnn turk, haber global de izliyorum.

takip ettiğim bazı puştlar çıkıyor oralara.. ne diyecekler diye merak ediyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Indian'ı hint malı zanneden youtuber nasıl 500k abone oluyo ünlü oluyo görün. :D

Bu arada öyle zanneden selçuk değil.

Indian'ı hint malı zanneden youtuber nasıl 500k abone oluyo ünlü oluyo görün. :D

@haluk23 un dediğine gore indian ı hintli zanneden selçukmuş.

kolacan a konuk oldugunda soylemiş.

ulan bu hugo da tolga ya kufur eden cocuk gibi bir efsane olmasın sagdgd

Bir sürü kanal takip ediyorum ama izlediğim tek Türk motosiklet kanalı 100 Oktan. Bilgilerimi tamamen yabancı kaynaklardan öğrenmeye gayret ediyorum. Daha öncede yazdım 12 senedir biniyorum ama sonradan motorcuyum. Buraya da biraz bilgilenirim diye geldim. Akrep 35lik viskiyi 1 saatte içtim bi daha içmicem diye konu açıyo...
100 Oktan ağabeye kızgınım canlı yayın açıyo izliyoruz, 1 soru sordum 30 kere cevaplamadı. Bana garezi var ya okuyo görüyorum gözlerinden anlıyorum ulan benim sorumu okuduğunu!!! Ama cevaplamıyor...

edit: Soru da değil gerçi sarı siteden ilan atıyoz abi bu nası iyi mi vs :D Sanki biz bilmiyoz aq sorduğum motor SV650 iyi işte hayvan gibi iyi motor biliyorum.. İnsan daha bilgili bir kişiden onay almak istiyor işte yoksa içimde kurt kalacak sanki..

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motorolog ayrı, sosyolog ayrı, vantrolog ayrı. Ben daha Rahmetliden sonra bu kötü olmuş diyene rastlamadım. Hepsi birbirinden iyi, memlekete bir tane kötü motor getiren kötü distribütör yok. Bunların kullandığı araçların hiç kötü tarafları yok. Bunlar sihirbaz, biz kullanıcılar hokkobaz.
Kötüye kötü diyen, hatta her şeye kötü diyen bir Nuri var sanırım.

Kötüye kötü diyen, hatta her şeye kötü diyen bir Nuri var sanırım.

nuri tamamen "kotuye kotu diyor abi" ye oynuyor :)

neyse ya, herkes ekmeğinin peşindede sen su başı ağrıyan ordek resmini değiştirmen iyi olmadı..

yeni resmin berbat. eskisini koy bence.

Koca kulaklı keltoş, insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor, kendide biliyor. Hiç haya etmiyor ya, insan daha da sinir oluyor.

nasıl moto rinyo beğendin mi :kalp :kalp

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
nuri tamamen "kotuye kotu diyor abi" ye oynuyor :)
...
Yahu o öyle şeylere kötü dedi "Bu kadar da olmaz çüş yani..." demişliğim vardır. (Çok var da bunu yazarken ilk aklıma gelen; İtaljet'in amotisörleri kötülemişti mesela. :D Yahu Activa S değil ki bu? 180cc motordan 250cc bir motorun güç ve torkunun %95'ini çıkarmayı becerebilen tamamen sportif bir konsept scooter...)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F

Kimmiş o yahu?

Bizzat izledim Kolaçan canlı yayınında konuk olmuştu Selçuk.

Hatta bu durumla ilgili yorum da yapmıştım ama daha sonra yayından kaldırıldı o video.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
selamiiiii.

video izleyecek vaktim ve sabrım yok, ilk 5sn baktım, kırmızı honda gördüm, kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun dedim kapattım.

Bu kadar videoyu nasıl izliyorsunuz?
instagramda karşıma çıkıyor, 3-5 saniye izleyip yorumları okuyunca mevzudan ne anlattığı çıkıyor zaten hepsini izlemeye sabır mı kalır. TV'de dizi izlemeye fırsat bulamıyorum, vakit bulduğumda da illa okuyacak başka bir şey buluyorum yine TV kapalı kalıyor. Pandemiden beri daha kötü hal aldı, tv izlemeye katlanamaz oldum, anca geçen sene star trek dizisi izlemiştim ona dayanabildim o bile eski tadı vermedi.

Eskiden ne güzel blog yazanlar olurdu, güzel güzel okurduk, forumdan Gürcan da yazıyordu gezdiklerini mesela ne güzel. Video da neymiş.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kimmiş o yahu?

Bizzat izledim Kolaçan canlı yayınında konuk olmuştu Selçuk.

Hatta bu durumla ilgili yorum da yapmıştım ama daha sonra yayından kaldırıldı o video.
Kolaçan dememişmiydi ya onu. Bizim bi wp grubunda bayağı konuşuldu hatta. Ben yanlış hatırlıyorum demek ki çünkü bizzat izlemedim. Ya da bu da başka bi yerde demiş olabilir mi acaba? Çünkü selçuk adı geçmedi o zaman

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Kolaçan'ı bu yolun yolcusu diğer yutubırlardan bir tık ayrı tutuyorum şahsen.

Kuryelikten geldiğini hiç bir zaman saklamadığı gibi hala daha kuryelik yaptığı güncel videolarını paylaşıyor.

Bu açıdan bu Indian gafını Kolaçan yapmış olsa dahi Motopixel'in yapmasıyla aynı kefede değerlendirmezdim.

Daha bir halk çocuğu izlenimi veriyor bana göre.

Motopixel ise televizyonculuktan geldiği için diğerlerine göre çok daha kaliteli görünen iddialı prodüksiyonları ve de seçmiş olduğu BMW S1000XR ve Ducati MS gibi egzotik modellerle kendisini daha üst kesime hitap eden bir yutubır olarak da konumlandırmasıyla yapmış olduğu gaflar daha göze batıyor.

Ducatiyle işbirliği yapıyorsun, bir süredir Ducati güzellemesi de yapıyorsun ve hatta Ducati organizasyonu için motorunla İtalyaya gidiyorsun ama daha Ducatinin tarihinden haberin yok.

Ducati WDW 2024 videosunda efsanevi F1 pilotu Brezilyalı Aytron Senna'ya ithafen hazırlanmış Brezilya bayrağı renkleri/esintileri taşıyan Monster Senna modeli için "Monster Senna isminde bir versiyon var burada. Herhalde Senna ismindeki bir firmanın veya bir kişinin customize ettiği 937'lik Monster'ı burada sergilemişler." dedi.

Ayton Senna'yı herkes bilmek zorunda değil.

Ama 20 yıldır basın yayın - televizyon sektöründe çalıştığını belirtiyorsan, üstüne bir de en az 7-8 yıllık motorcuysan ve bir de bir dönem ve hatta bazen şimdilerde bile videolarına gelen bazı yorumlarda rahmetli Altın Elbiseli Adam ile karşılaştırılıyorsan "Dünyanın belki de gelmiş geçmiş en iyi F1 pilotu olan Senna'yı bileceksin.

Çok da genç değilsin ama haydi belki de yaşın tutmadı, bilmiyorsun diyeceğim.

Senna'nın 1994'deki trajik ölümü tüm dünyada sansasyon oldu.

Belki de tüm motorsporlarını etkiledi.

Bunu da mı hiç duymadın?

İtalyaya gidip piste çıkıyorsun ama, bu kez 2011 yılında motosiklet yarışında hayatını kaybetmiş ve o çıktığın piste adının verilmiş olduğu İtalyan Marco Simoncelliyi de duymamışsın.

Bolca reklamını yaptığın Ducati'ye biniyorsun ama Ducati efsanesi Carl Fogarty'i bile bilmiyorsun.

Kolaçan'ın canlı yayınına çıkmıştı 5 yıl kadar önce.

Orada Hintlilerden Royal "Enfayld"ın iyi olduğunu ve aynı şekilde dünyada çok bilinen başka bir Hint markasının da Indian olduğunu söyledi.

Indian markası 1901 yılında, yani Harley'den bile 2 yıl önce kurulmuş ve tamamen Amerikan markası oysa.

Rahmetli Barkın motosikletler üzerine çok geniş bilgiye sahipti.

Araştıran, sorgulayan, öğrenmeye aç ve bildiklerini paylaşmaktan keyif alan birisiydi.

Üstüne bir de çok iyi derecede 2 yabancı dil biliyor olması da eklenince motosikletle ilgili "referans noktası" tanımlamasını hakediyordu.

Zaten bütün bu mesele de Motopixelin bazı takipçiler tarafından Barkınla karşılaştırılması sonucu çıktı.

Neyse.

Barkın Bayoğlu motosiklet paylaşımı yapanlar arasında/için çıtayı cidden çok yükseltmiş.

Tekrardan Allah rahmet eylesin.

Kolaçan'ı bu yolun yolcusu diğer yutubırlardan bir tık ayrı tutuyorum şahsen.

Kuryelikten geldiğini hiç bir zaman saklamadığı gibi hala daha kuryelik yaptığı güncel videolarını paylaşıyor.

Bu açıdan bu Indian gafını Kolaçan yapmış olsa dahi Motopixel'in yapmasıyla aynı kefede değerlendirmezdim.

Daha bir halk çocuğu izlenimi veriyor bana göre.

Motopixel ise televizyonculuktan geldiği için diğerlerine göre çok daha kaliteli görünen iddialı prodüksiyonları ve de seçmiş olduğu BMW S1000XR ve Ducati MS gibi egzotik modellerle kendisini daha üst kesime hitap eden bir yutubır olarak da konumlandırmasıyla yapmış olduğu gaflar daha göze batıyor.

Ducatiyle işbirliği yapıyorsun, bir süredir Ducati güzellemesi de yapıyorsun ve hatta Ducati organizasyonu için motorunla İtalyaya gidiyorsun ama daha Ducatinin tarihinden haberin yok.

Rahmetli Barkın motosikletler üzerine çok geniş bilgiye sahipti.

Araştıran, sorgulayan, öğrenmeye aç ve bildiklerini paylaşmaktan keyif alan birisiydi.

Üstüne bir de çok iyi derecede 2 yabancı dil biliyor olması da eklenince motosikletle ilgili "referans noktası" tanımlamasını hakediyordu.

Zaten bütün bu mesele de Motopixelin bazı takipçiler tarafından Barkınla karşılaştırılması sonucu çıktı.

Neyse.

Barkın Bayoğlu motosiklet paylaşımı yapanlar arasında/için çıtayı cidden çok yükseltmiş.

Tekrardan Allah rahmet eylesin.
Benim dönemimin çok öncesinde motor binen biri olarak yaptığı videolar hala çok güzel ve bilgi verici eğer barkın abinin o kunu hakkında videosu varsa başka kanal aramıyordum zaten videolarıyla onu tanıdım öldüğünüde tanıdığım gün öğrenmiştim cidden inanılmaz bir adam hiç eskimiyor hala bi çok yaşıtım ve ben 10 yıl önceki videolarıyla motoru öğreniyoruz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar