Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Amerikada motor kullaninca duayen mi olunuyormus. ???

Bombos hicbir alt yapisi olmayan sadece sosyal medyada tiklanma almak icin bos beles videolar yapip üstat rolü kesen bir ezik.

Motosiklet hakkinda yapabildigi en basarili sey Honda secmek olmus .
Yok yok Hocam yanlış anlaşılmış , duayeni ben demedim arkadaş 5 yıllık yazınca 90 lardan beri kullanıyor tecrübesiz değil dedim , motosiklete dair ne söylemiş ne anlatmış inan bilmiyorum bazen önerilerde çıkıyor 30 sn izleyemiyorum itici geliyor hızlı konuşması..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yok yok Hocam yanlış anlaşılmış , duayeni ben demedim arkadaş 5 yıllık yazınca 90 lardan beri kullanıyor tecrübesiz değil dedim , motosiklete dair ne söylemiş ne anlatmış inan bilmiyorum bazen önerilerde çıkıyor 30 sn izleyemiyorum itici geliyor hızlı konuşması..

Izlenecek birseyi yok bosa zaman kaybi . Tamamen tribünlere oynuyor.

Yav sende amma abartin Hayabusayi. Binmemis olsak uzay mekigi falan zannedecegiz. Abartma bence bu kadar. Piasada hayabusadan daha iyi güc/agirlik orani olan motorlar var .

Viraj kontrolü cok merak ettim bi anlatsana nasil calisiyormusbu sistem :cool:
Darlık gibi Uçmakdere gibi rotalarda Hayabusa'yı delik deşik edecek zibilyon tane motor var , Hayabusa düzgün otoyollarda konforlu şekilde 300+ için yapılmış bir makine..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Evet Honda da hatasını anladı ama şamrelli lastikle yasladı önce Africa yı 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tel jant olup samrelsiz lastikde var ama bu kadar ağır motorlarda tel jant hikaye , sırf görüntüsü için tel jantla çıkıyor , 250 kg motorla kim ağır araziye girip hoplayıp zıplayacak , profesyoneller bile git işine der bizim gibi garibanlar zaten motora kıyamaz 😅
Benim 250 kilo vstrom tel jantlı, görüntüsü süper ama o jantlarla Cyan'ın motordan daha güzel duruyor, en fazla girdiğim arazi de bizim köfteci rotaları ama tel jant ve üzerine dişli lastik görüntüsü seviyorum. Bu yaştan sonra en büyük macera bu kadar, gidip genç gibi arazide hoplayıp zıplayacak halim yok ya, en fazla hanımı artçı olarak alıp yunanistana gidip geliriz, dönüşte beni boşamazsa motora binmeye devam ederim. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim 250 kilo vstrom tel jantlı, görüntüsü süper ama o jantlarla Cyan'ın motordan daha güzel duruyor, en fazla girdiğim arazi de bizim köfteci rotaları ama tel jant ve üzerine dişli lastik görüntüsü seviyorum. Bu yaştan sonra en büyük macera bu kadar, gidip genç gibi arazide hoplayıp zıplayacak halim yok ya, en fazla hanımı artçı olarak alıp yunanistana gidip geliriz, dönüşte beni boşamazsa motora binmeye devam ederim. :)
Abi sizin motorlar birbirinden güzel maşallah, ben ayrım yapamıyorum, karar veremiyorum hangisi daha güzel diye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orkuncum resmen kıskanılıyor su an onu anladım.

yuru be orkun, yaşıyorsun bu hayatı valla.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adam iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor, hayata dair belli ki bir donanımı var. Yine de adamın tipi ırz düşmanlarına benziyor, her an saplayacakmış gibi, her an çıkarıp kameranın lensine vuracakmış gibi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi sizin motorlar birbirinden güzel maşallah, ben ayrım yapamıyorum, karar veremiyorum hangisi daha güzel diye :)
Cyan'ın motor da çok güzel de benim motor kırmızı ama. :) Başka farkı yok zaten, benimkine tel jant falan adv süsü vermişler. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Darlık gibi Uçmakdere gibi rotalarda Hayabusa'yı delik deşik edecek zibilyon tane motor var , Hayabusa düzgün otoyollarda konforlu şekilde 300+ için yapılmış bir makine..

ustad(kamyoncu) darlık ve ucmakdere için r25 tercih ediyor.

almanya belçika hollandaya gidecek olursa hayabusayı cıkarıyor.

adam işi biliyor yani

Izlenecek birseyi yok bosa zaman kaybi . Tamamen tribünlere oynuyor.

abi seni bu kadar kıskanç bilmezdim.. üzüldüm

Sürücüler sürüş becerilerinden daha fazla modellere takıntılı hale gelmiş. Tebrik ederim herkesin motosikleti en iyisi. Marka, tür vb. şeyler en sevdiğim renk siyah demek gibi bir şey. Öznel öznel öznel. Aile, çocuk gibi durumlardan vakit ayırabilirsem tarzını beğendiğim eski bir motosiklet sahibi olmayı çok isterim. Yaşanmışlık bir motoru çok karizmatik yapıyor.

Motosikleti
cbf 150
Bu arada r25 iyi viraj almıyor bence, bir kere acayip dik oturuyorsun. Ama iyi lastik ve oturuş açısı değişirse olabilir. Bence aprillia daha iyidir

Motosikleti
Ns200 15"
Şu dönemin, modanın bitmiş olması çok üzücü

Yarın bir gün litrelik sınıfı bitmez inşallah, ama şu an orta ve üst segment güzel hareketlendi. Ben ölümsüzüm diyen 210 hp civarı motosiklet tercih ediyor, ama hem piste çıkacağım hem gezeceğim diyenler için 120 hp civarı her devri dolu dolu modeller çıktı.

Bu segment çok uçuk kaçık ama biraz amaçsızlar bana göre.

Motosikleti
cbf 150
Yarın bir gün litrelik sınıfı bitmez inşallah, ama şu an orta ve üst segment güzel hareketlendi. Ben ölümsüzüm diyen 210 hp civarı motosiklet tercih ediyor, ama hem piste çıkacağım hem gezeceğim diyenler için 120 hp civarı her devri dolu dolu modeller çıktı.

Bu segment çok uçuk kaçık ama biraz amaçsızlar bana göre.
bunlar spor touring motorlar avrupada, amerikada ise tıpkı muscle carlar gibi oynuyorlar yarıştırıyorlar. Her motoru türkiye için yapıldıgını sanarak yorumlamayalım amaçlarıfarklı. Hayabusalar en çok amerikada satar ve hepside drag motoru gibi kullanılır.

Afrika tarzı motorlar bana çok rahatsız gelir dik oturuyorsun bir kere, bütün yükü kuyrsuk sokumu alır 1 saat sonra dagılıyorum. Bana az yatık olan motorlar gidiyor spor touring tarzı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bilemiyorum abi ya, Hayabusa’nın üstündeki pekte rahat değil sanki?
Oturuş pozisyonu hafif yatık, pegler geride, gidon yüksek motorlar gerçekten çok rahat. Hele titremiyorsa ve rüzgar almıyorsa aliyyül ala. Tracer 9 Gt sürdüm, muazzam makine ama alışmadığımdan oturuş pozisyonunu çok yadırgadım, bana pek ergonomik gelmedi.

Motosikleti
Ns200 15"
bunlar spor touring motorlar avrupada, amerikada ise tıpkı muscle carlar gibi oynuyorlar yarıştırıyorlar. Her motoru türkiye için yapıldıgını sanarak yorumlamayalım amaçlarıfarklı. Hayabusalar en çok amerikada satar ve hepside drag motoru gibi kullanılır.

Afrika tarzı motorlar bana çok rahatsız gelir dik oturuyorsun bir kere, bütün yükü kuyrsuk sokumu alır 1 saat sonra dagılıyorum. Bana az yatık olan motorlar gidiyor spor touring tarzı.
Bence sport touring sınıfında değil bunlar, Honda NT1100 gibi olsa tamam ama bunlar ona göre çok agresif kaçıyor.

Oturuş pozisyonu hafif yatık, pegler geride, gidon yüksek motorlar gerçekten çok rahat. Hele titremiyorsa ve rüzgar almıyorsa aliyyül ala. Tracer 9 Gt sürdüm, muazzam makine ama alışmadığımdan oturuş pozisyonunu çok yadırgadım, bana pek ergonomik gelmedi.
Abi senin gara oğlan tam sport touring motosikleti işte bunlar tamam super sport değil ama sport touring de değil, en sonunda sınıflarına Mahmut diyeceğim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
sende beni sesli guldurdun cyan :)

dunyanın en yakışıklı motoru.yanına gidip bi gorsen aşık olursun..

orkun çok haklı, uzgunum
Yahu benim için güzel motor klasikler, retrolar. CB1100 EX vs., bilimum Triumph Boneville / Scambler / Speed-Street Twin'ler vs. Benim için bir Royal Enfield 650 (Interceptor olur, Continental olur, Bear olur...) Africa Twin'den çok daha güzel bir motor. Benim zevkim de böyle işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar