[Ordu - MT]

ağustosta ordudayım umarım yaza hareketlenir ortalık , bu arada 28-29-30 temmuz 1 agustos tarıhlerınde gürcistanda bir festival düzenleniyor ankara grubu olarak katılmayı düşünüyoruz burdan ordu mt cilere duyrulu ilgilenen olursa msj atabilir

Bizde arkadasımla ıkı motor 27 temmudan ankaradan yola cıkacagız orduda konaklayıp ordan batuma gececegız ordada 2 gun kalıp artvın rize trabzon yaylalarını gezip erzurum üzerinden ankara döneceğiz yollarda karsılarıız artık :)

Bizde arkadasımla ıkı motor 27 temmudan ankaradan yola cıkacagız orduda konaklayıp ordan batuma gececegız ordada 2 gun kalıp artvın rize trabzon yaylalarını gezip erzurum üzerinden ankara döneceğiz yollarda karsılarıız artık :)

umarım:) fakat her ne kadar güvenlik olcak deselerde gürcistan için hiç iyi yorumlar almıyorum bence 2 motor sayı olarak az kalabilir en azından 4-5 motor makul olabilir:cat:

Arkadaşlar; Pazar Günü Hava durumuna Göre; Rize MT olarak Trabzon Gezisi PLanlıyoruz. Oradan da Rüzgarın yönüne doğru başka illere veya ilçelere gidebiliriz. Katılmak isteyenler irtibata geçsinler lütfen... Sonra Haberimiz yoktu; bilmiyorduk; Gelirdik gibi KelimeLeri kabul etmeyeceğiz :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a ordu mt...Nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor kaç zamandır...

Merhaba arkadaşlar. İstanbulda yaşayan bir Ordulu olarak hepinizi ( Artıkın kaç kişi var bilmiyorum ama :) ) selamlıyorum, saygılar sunuyorum.

arkadailar ordulu motorcular pek internete takılmıkyor herhalde. sayfa hareketsiz gibi.

S.a. motosiklet tutkunu arkadaşlar.
Türkiye'nin diğer ucundan Mersin'den yazıyorum.
Uzun zamandır 1000cc motor arıyorumç Ordu da bir 1000RR buldum. Aranızda bu motoru tanıyan durumunu bilen varmıdır. Şimdiden Teşekkürler...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-ve-orjinal-repsol-140080478/detay/

S.a. Hayırlı akşamlar Ordu da ikamet ediyorum suzuki gsxr-600 var konuyu hortlatmak istedim :))

Bütün bir yaz boyu mesaj gönderilmeyen Ordu sayfasına selam :) Tayinim Ordu Ulubey'e çıktı, Karadeniz otobanında gazlayan birçok motor görüyorum ama buralarda takılmıyorlar demekki.
Yeni bir Suzuki almayı düşünüyorum arkadaşlar fakat sanırım Samsun da dahil sahil şeridinde düzgün bir motosiklet satış noktası yok. Siz nasıl yaptınız Ankara'dan mı alıp geldiniz motorlarınızı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar. Benim de tayinim çıktı ordu ünyeye. Yeni yeni öğrenmeye başladım ben de. Havalar düzgün oldukça çıkıp turluyorum. Kışın pek etkinlik olmaz ama olursa iyi buradan paylaşalım arkadaşlar :)

Merhaba yokmu gazlicak bolaman virajlari yada Karadeniz turu falan GT250R var bende

Merhabalar uzun zamandır orduda motorcu kalmadı heralde diye düşünmeye başlamıştım. adım ahmet yıldız faceden ekyelebilirsiniz. Daelim Roadwin kullanıyorum bende bolaman virajlarına tek gitmekten sıkıldım artık.

Bende hergün tek gidiyorum çalışmak için bulamadım faceden yalnız

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

Yaş kaç bide

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

Tamamdır buldum tanıdikmissin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar