önemli Olan Zaman Bırakmak Değil, Zamanla Bırakamamaktır

Sencer çok geçmiş olsun kardeşim. Şanssız bir kazayı çok şanslı atlatmışsın. Hala bunları yazıp okuyabildiğin için senin adına çok sevinçliyim.Duyarsız arkadaşları ben de kınıyorum, ama onların tarafında da herşey aynı anda şanssız gitmiş olabilir, basiretleri bağlanmıştır.

Mersin İl Temsilcisi
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolsunlar türkiyenin her yerinden mesaj ve telefon yağıyor bana valla bu kadar çok sevildiğimi bilmiodum açıkçası ama kaza anı ve kaza akşamı o kadar kötü oldum ki, onca arkadaşım varken şimdi nerede dedim kendi kendime... ama en çok, kazadan hemen sonra birlikte yola çıktığımız bir abimizin polis, ambülans derken motosikletimi bir pikapa bindirdikten sonra geziye devam etmesi koydu bana. hele ertesi sabah da onca kişinin haberi olunca da arayıp sormaması, ve ikindi vakti geziye devam eden abimizin abimizin telefon açışı ve hatırımı sormadan çalıştığım hastaneden randevu istemek için araması.... ama yine de güzel arkadaşlaıklar kurduğumu gösteren direk tanımış ya da net üzerinden bir şekilde bağlantı kurmuş olduğum veya diğer Mt dostlarından aldığım telefonlar beni mutlu etti.... fakat bu ve diğer kazalarla ilgili bir yazı, resim, video, korumalıkların katkısı vb. konularda bir tek dosya şeklinde arşivlenmeye değer bir ders cd si hazırlayıp bunu paylaşıma açmayı düşünüyorum.
çünkü onca korumaya rağmen vücut direk yara almasa da mutlaka darbeden dolayı travmaya bağlı ezikler meydana geliyor. dışarıdan hiçbirşey görünmese de iç kanama tehdidi ve travmadan ötürü kasılmalar/kramplar yüzünden sindirim sistemindeki olumsuz etkilerden tutun da herşeyi pragmatik bir şekilde yazmayı düşünüyorum. imkan olsa da her Mt ye birer cd yapıp yollayabilsem dedim ama en iyisi paylaşıma açık bir clip hazırlamak olacaktır diye düşünüyorum.
ama şunu biliyorum ki, ne kadar dikkat ederseniz edin, ne kadar korumalık kullanırsanız kullanın Allah korumadıkça her şey boş....

tekrar geçmiş olsun hayatta oldugun için şanslısın ve bu şansını iyi degerlendir gelip geçici bir dünyada kırgınlıklara dargınlıklara vakit harcıyarak yapabilecegin bi çok şeyden vazgeçmiş olursun kii buna değmez bikez daha yaşama fırsatı verilmişse sana bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisin

bu sadece benim fikrim :rendeer:

Bazen bedenimizdeki yaralarin acisini gecer olur dost'luklar , iki sekilde'de gecmis olsun , saglicak ile.

sencerim büyük geçmiş olsun, yazabiliyor olman sevindirici, ezikler kırıklar zamanla geçer, inşallah tekrarı olmaz.
kendine dikkat et, hemen motora binmeye kalkışma sencer, biraz zaman geçsin.ne kadar olsa trafiğe çıktığında kazanın yarattığı bir ürkmeyle sürersin, hiç acele etme motor için.
tekrar geçmiş olsun:rendeer: bu haline şükür

Abi büyük geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın:rendeer:
Her iki olay içinde üzüldüm:pale:

Konu açılalı 2 gün olmuş..
Benim daha yeni haberim oluyor..
Sencer abi çok büyük geçmiş olsun!!!!!
Sıkma canını..
Senin buraya yazabiliyor olman, bizlerin tek tek kim olduğunu hatırlayabiliyor olman bile büyük bir lütuf.

TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ABİCİGİM...

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Umarım tekrarları hem gönlünde hem yolunda olmaz.
bazen insanlardan çok beklentimiz oluyor. Ama unutmamak lazım ki herkes hayat denilen karmaşa ile uğraşıyor. Herkes bir şekilde abartmayıp hayatını devam ettirebilmekten yana. Bilmiyorlar ki dağ başında yanlız yaşasalar ananasla balıkla kavga edip sorun edecekler kendilerine. Yine de dünya üzerinde bir kez olsun senin yerne nefes alabilecek bir kişi yoksa seni en çok sen düşünüyorsundur. Bir kişi senin yrine nefes alıp verebilirse ona kul köle ol tüm varlığınla dostu ol derim.
Umarım unutulur ve kapanır nerde bir yara açılmışsa. ve unutmamalı zaman eski acıyı unutturacak yeniacı getirecektir. fiziki büyük yaralar açılmaması dileklerimle tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. Yaraların sürtünmeden kaynaklı tamamen, çok şükür doku kaybı vs. yok. Kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun. Allah tekrarını göstermesin. Pansumanlarını ihmal etme. Enfekte olup daha beter canını sıkmasın. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar