önemli Olan Zaman Bırakmak Değil, Zamanla Bırakamamaktır

Mersin İl Temsilcisi
sayın mersin Mt sakinleri...

06/07/2008 tarihinden itibaren mersin mt dahilinde sayılmamamı rica ediyorum. bu yazımı okuyan başka mt üyeleri olursa da kendi mt arkadaşlarına bilgi verirlerse çok sevineceğim.

sebebi mi?

sadece ameliyat olduğumda ve dün yaptığım ölümcül kazada, kaza anında yanımda olmayıp da haber alır almaz hayati derecede önemli işini önemsemeyip yardımıma koşan ve hastaneye gidişimde ve orada başımda bekleyen EREN ve olayı tarsustayken haber alıp hastanede yanıma koşan TARKAN gerçekten vefalı arkadaşlarımsınız...

olayı duyup da 24 saat geçemesine rağmen beni aramayan kaza yerine gelip de polis tutanağından sonra dağ gezisine devam eden hiç bir şahısla bundan sonra merhaba'yı da istemeden söylediğim kişilerden öteye gidemeyeceksiniz.

sadece haber almayıp da samimiyetine güvendiğim bir tek kişiyi bu söylemimden ayrı tutuyorum...
Mersin Mt sayfasına da artık girmeyeceğim için mesajlarınızı özelden atmanızı rica ediyorum.
ESKİ MERSİN MT TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI
KİMİNİN BAŞI KİMİNİN CANI SAĞOLSUN...
duyanlar duymayanlara anlatsın.....
bu olay da burda kapansın..

Son düzenleme:
Hiç bir şeyden haberim yok...
Kaza yapmışsınız sanırım. Geçmiş olsun. Yaza bildiğinize göre çok ağır bir durum yoktur. Allah şifa versin.

Sencer abi çok geçmiş olsun .Üzüldüm 2 duruma da..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanlar her zaman beklediğimiz gibi davranamıyorlar işte :salut:

Geçmiş olsun abi.Allah beterinden saklasın.Geçirmiş olduğun son kaza olsun bu.Mersin mt'nin bu davranışı gerçekten üzücü bir durum.Kazasız sorunsuz sürüşler dileğiyle, Saygılarımla.:bounce:

abi biraz önce motorunu gördüm.dükkana girerken motorun durumu iyi gibi görünüyordu içeri girdiğimde ne olduğunu gördüm...ama önemli olan sensin.sende bişey yok bu bize yeter.eğer mersin mt ye girmemek seni mutlu edecekse tabi ki girme.ama unutma ki ben senin gibi değerli bi abimi orda tanıdım.:rendeer:

1-Geçmiş olsun.
2-Allah kaza bela vermesin.
3-Beterinden korusun allah.
4-İstanbuldan MUSA.....................................

Mersin İl Temsilcisi
abi biraz önce motorunu gördüm.dükkana girerken motorun durumu iyi gibi görünüyordu içeri girdiğimde ne olduğunu gördüm...ama önemli olan sensin.sende bişey yok bu bize yeter.eğer mersin mt ye girmemek seni mutlu edecekse tabi ki girme.ama unutma ki ben senin gibi değerli bi abimi orda tanıdım.:rendeer:

teşekkür ederim... mersin Mt ye canlılık vermeye çalışırken üzdü... sadece emeklerime üzülüyorum..

geçmiş olsun inşallah önemli bişi yokdur allah bida kaza bela vermesin

Yürekçe Arkadaş:pale:

Büyük geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Umarım çok önemli bir şeyin yoktur.:rendeer:

motorlar yenilenir, kırıklar yaralar geçer, ama vefasızlık addedeceğimiz şeyler gerçekten çok yaralar ve iyileşmesi çok uzun sürebilir. Arkadaşlarımızın ilgi eksikliğini Basiretlerinin Bağlanması olarak algılamak isterim:pale:

Büyük geçmiş olsun, tekrarından saklasın.

Mersin İl Temsilcisi
keşke kaza yeri fotolarını çekebilseydim, ama en kısa zamanda yaralarımın, korumalıklarımın ve motosikletimin fotolarını çekip koymayı düşünüyorum...

çok şükür yazıcak kadar iyisin, Allah ebterinden saklasın geçmiş olsun

sencer abi Gaziantep mt adına geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum. Allah beterinden saklasın. Dost kara günde belli oluyor değil mi abi. Cana gelecek mala gelsin abi tekrar geçmiş olsun.

sencer kardesım senın kazayı erenın orada oggrendımm bu gun ve cok kotu oldumm
motora olece baka kaldımm cok gecmıs olsun baska ne dıyebılırımkı

İnsanlar her zaman beklediğimiz gibi davranamıyorlar işte :salut:

ınsan bu nerde ne yapacagı bellı olmazz
ıyılerde boyle olaylarda yanı kurunun yanın da yasta gıderr

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Allah bir daha gostermesinn :( Insan boyle durumlarda daha bı duygusallasıyo ve sevdıgı dost arkadas dedıgı ınsanları yanında goremeyınce daha bır uzuluyor...

düşmanım olsa koşardım...

geçmiş olsun abi
bi daaha tekrarlanmaması dileğiyle

çok geçmiş olsun yürekce :rendeer:
umarım en kısa zamanda bedenindeki ve yüregindeki yaralar geçer ve umarımki bu son kazan olur. Allah seni ve tüm motor tutkunlarını korusun
bizimle kal :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar