ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolsunlar türkiyenin her yerinden mesaj ve telefon yağıyor bana valla bu kadar çok sevildiğimi bilmiodum açıkçası ama kaza anı ve kaza akşamı o kadar kötü oldum ki, onca arkadaşım varken şimdi nerede dedim kendi kendime... ama en çok, kazadan hemen sonra birlikte yola çıktığımız bir abimizin polis, ambülans derken motosikletimi bir pikapa bindirdikten sonra geziye devam etmesi koydu bana. hele ertesi sabah da onca kişinin haberi olunca da arayıp sormaması, ve ikindi vakti geziye devam eden abimizin abimizin telefon açışı ve hatırımı sormadan çalıştığım hastaneden randevu istemek için araması.... ama yine de güzel arkadaşlaıklar kurduğumu gösteren direk tanımış ya da net üzerinden bir şekilde bağlantı kurmuş olduğum veya diğer Mt dostlarından aldığım telefonlar beni mutlu etti.... fakat bu ve diğer kazalarla ilgili bir yazı, resim, video, korumalıkların katkısı vb. konularda bir tek dosya şeklinde arşivlenmeye değer bir ders cd si hazırlayıp bunu paylaşıma açmayı düşünüyorum.
çünkü onca korumaya rağmen vücut direk yara almasa da mutlaka darbeden dolayı travmaya bağlı ezikler meydana geliyor. dışarıdan hiçbirşey görünmese de iç kanama tehdidi ve travmadan ötürü kasılmalar/kramplar yüzünden sindirim sistemindeki olumsuz etkilerden tutun da herşeyi pragmatik bir şekilde yazmayı düşünüyorum. imkan olsa da her Mt ye birer cd yapıp yollayabilsem dedim ama en iyisi paylaşıma açık bir clip hazırlamak olacaktır diye düşünüyorum.
ama şunu biliyorum ki, ne kadar dikkat ederseniz edin, ne kadar korumalık kullanırsanız kullanın Allah korumadıkça her şey boş....